Arkadaşlar bende oynuyacağım sanırım biraz kasıcak ama deniyeceğiz yinede
vaay türkçe bide bir çok dil mi var yoksa sadece türkçe mi koymuslar ek olarak
quote:
Orjinalden alıntı: ozgunes
vaay türkçe bide bir çok dil mi var yoksa sadece türkçe mi koymuslar ek olarak
o akdar çok dil vakri sadece dil paketi 500mb
quote:
Orjinalden alıntı: RoboRoach
Arkadaşlar bende oynuyacağım sanırım biraz kasıcak ama deniyeceğiz yinede
Kasıcağını hiç zannetmiyorum çok fazla sistem istemiyor galiba
Oyun Kapalımı Beyler yaw indirdim server seçiom Enter lıyım Check in prgress dio
bende su an girmeye calısıyom patch yaparken hata veriyo kapalı mı acaba :S
sitesine bakın yazar orda
OFFF Girmio Oyunu Oynuyabilen Varmı Acaba ?
server bakımda su an heralde ondan girilmiyo aynı mesajı bende alıyorum.
Kapalı olması benim icin iyi en azından farkı çok açmazsınız 3 saat sonra inecek
bence 1 hafta kapalı kalsın ben anca indircem
arkadaslar ob bu normali degil, herkez harul hurul kasmıyor herkez bir seyleri deneme cabası icinde ..
Anlamadıgım adaları gezdim ama hazine olayı yalan oldu galiba öle bisi olacagını sanmıyom ..
e bak sende demisin ob bu die belki daha eklemediler bilmiyom ama yada sen yapamamışındır bu arada oyunu indiremiyom ya dap üyelik istiyo flashget kaldı yerden devam etmiyo ne yapcam ben
quote:
Orjinalden alıntı: guvengs
e bak sende demisin ob bu die belki daha eklemediler bilmiyom ama yada sen yapamamışındır bu arada oyunu indiremiyom ya dap üyelik istiyo flashget kaldı yerden devam etmiyo ne yapcam ben
idm kullan yada utorrent
bende mercenary açtım artık charım merc.isim Bloody.Hazine işi yalan demiş bi arkadaş.o hazine işi +40dan sonra var zaten.
+40 dan sonra oldugunu bilmiyordum
Server hala bakımda mı ya off
quote:
Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe
+40 dan sonra oldugunu bilmiyordum
Server hala bakımda mı ya off
yoo ben oyundayım
slm arkadaslar ben devildev dun gece beni sebepsiz yere banladilar bende adminlere bi hata mi oldu die mesaj attim cvp gelene kadar bu accle aranizda olcam
su an oyuna giriyorum sizin lwl leriniz kac
TheJacKPoT benim adım. Bende yeni başlıyıcam lwl ler kaç bide hangi serverdayız ???
Beyler bence oyunu şimdilik ingilizce oynayın. Bazı yazılar gözükmüyor. Bide oyunun çözünürlük optimizasyoınunda sorun var. Galiba oyun 1024x760 ta hazırlanmış :S