Şimdi Ara

Florensia Online(Open Beta BAŞLADI) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende oynuyacağım sanırım biraz kasıcak ama deniyeceğiz yinede
  • vaay türkçe bide bir çok dil mi var yoksa sadece türkçe mi koymuslar ek olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

vaay türkçe bide bir çok dil mi var yoksa sadece türkçe mi koymuslar ek olarak

o akdar çok dil vakri sadece dil paketi 500mb
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

Arkadaşlar bende oynuyacağım sanırım biraz kasıcak ama deniyeceğiz yinede

Kasıcağını hiç zannetmiyorum çok fazla sistem istemiyor galiba
  • Oyun Kapalımı Beyler yaw indirdim server seçiom Enter lıyım Check in prgress dio
  • bende su an girmeye calısıyom patch yaparken hata veriyo kapalı mı acaba :S
  • sitesine bakın yazar orda
  • OFFF Girmio Oyunu Oynuyabilen Varmı Acaba ?
  • server bakımda su an heralde ondan girilmiyo aynı mesajı bende alıyorum.
  • Kapalı olması benim icin iyi en azından farkı çok açmazsınız 3 saat sonra inecek
  • bence 1 hafta kapalı kalsın ben anca indircem
  • arkadaslar ob bu normali degil, herkez harul hurul kasmıyor herkez bir seyleri deneme cabası icinde ..

Anlamadıgım adaları gezdim ama hazine olayı yalan oldu galiba öle bisi olacagını sanmıyom ..
  • e bak sende demisin ob bu die belki daha eklemediler bilmiyom ama yada sen yapamamışındır bu arada oyunu indiremiyom ya dap üyelik istiyo flashget kaldı yerden devam etmiyo ne yapcam ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

e bak sende demisin ob bu die belki daha eklemediler bilmiyom ama yada sen yapamamışındır bu arada oyunu indiremiyom ya dap üyelik istiyo flashget kaldı yerden devam etmiyo ne yapcam ben

idm kullan yada utorrent
  • bende mercenary açtım artık charım merc.isim Bloody.Hazine işi yalan demiş bi arkadaş.o hazine işi +40dan sonra var zaten.
  • +40 dan sonra oldugunu bilmiyordum

Server hala bakımda mı ya off
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

+40 dan sonra oldugunu bilmiyordum

Server hala bakımda mı ya off

yoo ben oyundayım
  • slm arkadaslar ben devildev dun gece beni sebepsiz yere banladilar bende adminlere bi hata mi oldu die mesaj attim cvp gelene kadar bu accle aranizda olcam

su an oyuna giriyorum sizin lwl leriniz kac
  • TheJacKPoT benim adım. Bende yeni başlıyıcam lwl ler kaç bide hangi serverdayız ???
  • Beyler bence oyunu şimdilik ingilizce oynayın. Bazı yazılar gözükmüyor. Bide oyunun çözünürlük optimizasyoınunda sorun var. Galiba oyun 1024x760 ta hazırlanmış :S
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.