Şimdi Ara

FLUENCE BENZİNLİ Mİ? YOKSA DİZEL Mİ? ALMAK MANTIKLI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
36.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2011 de türk yapımı(bursa) fluence elektirikli çıkıcak o daha mantıklı

i.b.b istasyon ve alt yapı yardımı yapıcakmış keşke bunlarla ilgili detaylarda paylaşabilsek burada
  • Lpg li fluance kullanan yok mu ...?
    Yakıt tüketimi nasıl?
    Lpg ile uyumu nasıl..?
  • Yılda 10000 km ye göre 6 sene sonra verdiğin parayı ancak amorti edersin, birde bu parayı 6 yıl içinde parça parça ödemek varken tamamını peşin ödemek ne kadar mantıklı.
    Bu şartlarda hiç düşünme benzinli al.
  • tebrik ediyorum.

ayrıca aradaki farkı adamlara peşin vereceğine, azar azar bankaya bile koyarsan fark 6 seneyi de geçer...

bu iş km işidir, çok detayı yok
  • benzınlı al dostum dızel bıraz daha nazlı oluyor
  • dizel almak bence mantıksızlıktan baska bişi deil benim 2010 fuluence prevlige m var lpg taktirdim on numara cekişi var yakıtta lpg 2280 iken uzun yolda km de 17 kuruş yakıt tüketiyor her idaasına girerim ki bu yakıtı yakan bir dizel arac yok istediginiz dizel fuluence ile iddiaya girebilirim
  • Önce Fluence almak mantıklı mı diye sorsan ya hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanların matematik bilmediği ne kadar ortada....benzinli ile dizel farkı 5000 lira ise neymiş efendim aradaki farkı kapatmak 4-5 seneyi bulurmuş.......şöyle örnek verelim bakalım demek istediğimi anlayacakmısınız? dizelle benzinli arasında 5000 (yirmibin) fark olsun. sen benzinli aldın ben dizel aldım...ve arabaları sadece 1 ay kullandık...ve ben dizel aldığım için 100 tl kar ettim....ve ikimizde arabaları satacağız....benzinlidende,dizeldende 1500 er lira düştük ve sattık.(bu arada dizelin gideri daha fazladır ama hadi pas geçelim ) e şimdi sonuç ne? ben 100 lira kardayım.. ???? hani amorti? bu dediğimi 2 ay için yapın, 3 ay için yapın, 4 ay için yapın ....sonsuza kadar gidin....her gittiğiniz 1 gün gün bile karlıdır dizelle :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.