Bildirim
Fluence&Cerato
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
her iki araç için OBD destekli italyan marka kit, düzgün ve kaliteli işçilik, işinin tekniğini bilen yetkililerce yapılan detaylı yazılım kontrolleri...
uzun yıllar sorunsuz kullanımın sırları. saygılarımla... -
Cevapladigin icin tesekkur ederim simdilik vazgectim bu araclardan,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehesr
Cevapladigin icin tesekkur ederim simdilik vazgectim bu araclardan,
Zaten "RENAULT FLUENCE" model araçlara başta hiç bakmamalıydınız. Ben hayatımda sınıfının rezili böyle bir araç görmedim!
Daha evvel gün bu araca bindim. Arkadaşın babasında en dolu dizel-manuel modeli vardı. Hoş, sürücü kabinine çok gürültü vermemesi hoşuma gitti denilebilir. Ancak sürüş konforu yönüyle gerçekten de sınıfının en kötülerinden bir araç denilebilir...
Ankara'da asfaltı son derece temiz ana arterlerde ilerlerken bile araçta anlamsız hoplamalar-zıplamalar vardı(aynen Accent ERA gibi)...
Yolda lastik ufak taş parçalarına veya ufak çukurlara girince bile o darbeyi aynen içeri veriyordu...
Bunlar uzun süreli kullanımlarda insanı yoran şeyler. Uzun yolda bu araç insanın pestilini çıkartır. Eski-yeni kasa Ford Focus'lardaki stabilite ve konfor bu araçta yok, Astra'daki stabilite ve konfor bu araçta yok... Renault Fluence bana aynen Hyundai Accent ERA'yı hatırlattı.
Hatta (abartmıyorum) alt sınıftaki SKODA FABIA, FORD FIESTA bile sürüş konforu ve stabilite yönüyle bu araçtan iyidir. FABIA (özellikle bir önceki kasalar) kesinlikle çok daha iyi, FIESTA ise içeri aldığı motor gürültüsü dışında stabilite ve rahatlık olarak biraz daha iyi. FLUENCE'in kabin gürültüsünün düşük olması dışında sayabileceğim iyi bir yanı yok maalesef. Belki bir de yakıt tüketimi düşüktür bilemiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 5 Kasım 2012; 0:14:26 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X