Şimdi Ara

Fluence Debriyajdan Ayağı Kaldırınca Gelen Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar. Aracımla alakalı şöyle bir sorunum var; Fluence manuel vites aracımda araç rölantide çalışırken, motor kısmının arka taraflardan çok ince bir şekilde vıjjjj diye bir ses geliyor sanki pompa falan çalışıyormuş gibi. Ancak dışarıdayken, kaput açık debriyaja bastığımda bu ses kesiliyor. Debriyajdan ayağımı kaldırdığımda yine aynı ses geliyor. Bu araçlarda böyle midir yoksa bu bir sorun mudur? Kendi fluence manuel araçlarınızda deneyerek bakabilir misiniz?

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali GÜLER -- 17 Temmuz 2018; 0:41:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.
    Debriyaj çatalından kaynaklanıyor olabilir. Bahsettiğiniz sorun bende de vardı. Debriyaj çatalına yağ sıkınca ses gitmişti bende.
  • Şanzımanın sökülüp bakılması gerekiyor. Prizdirek bilyası, volan veya baskı balatadan kaynaklı bir sorun olabilir. Niyeti iyi olan bir ustaya gidip göstermen lazım. Umarım en ucuz ve en hızlı şekilde hallolan bir sorundur...

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı bugün servise götürdüm, onlar da iyice baktı sesi dinlediler ve bu durumun normal olduğunu söylediler. Vitesler rahat geçsin diye öyleymiş, servisin yalancısıyım. Normalde rölantide çalışırken çok hafiften bir hışırtı sesi geliyor, debriyaja basınca kesiliyor. Debriyajı bırakınca aynı ses yine geliyor. Servisin dedikleri içime sinmedi. Aynı model araçtan bulsam deneme yapacağım ama yok bulamıyorum.

• Forumdaki arkadaşlarda varsa yazarlar. Bende Clio 3 var öyle bir ses yok, bana normal gelmedi dediğin. Onlarca manuel araç kullandım hiç öyle ses yapmıyorlardı. Yanıt gelmezse olmadı bir başka yere göster derim, çünkü hasar debriyaj sisteminin hepsinde oluşabilir. Çok çok masrafı olmaz ama yolda bırakır ve gereksiz yere diğer parçaları da değiştirmek zorunda kalabilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yokuşta Gelen Ses
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.