Şimdi Ara

FLUENCE DİZEL'DEN GOLF DİZEL DSG HİGHLİNE GEÇTİM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf bu sınıfın en oturaklı ve genel olarak en önemli aracıdır.

Zaten HB olarak yıllardır rakiplerin geçmek istediği bir araçtır. Doğru bir seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Bakın burada değiik fikir beyan edenler olacaktır ama Fluencenin konforunu aratır golf...Fluencenin EDC'lisini neden düşünmüyorsunuz?

Kubi reyiz bizi renault ya götür
  • Şu "B" Sınıfı Golf'un motor dışında neyi var benim göremediğim her yeri dümdüz araç yahu insanı heyecanlandıracak biraz aldığın araç yukarıdada arkadaş 122 golf 140 bg Astradan daha performanslı demiş tur mu bindiriyormuş acaba Astra 1.5 ton neredeyse ve golf Astra'nın yanında harbiden velet gibi kalıyor. Dostum değiştirme aracını yazık etme parana daha iyi şeylere bak derim.
  • daha önce tsı comfortline alacam diye konu açmıştım ama şartları zorlayıp dizel highline otomatik aldım.iki araç hakkında da sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: máwci

Şu "B" Sınıfı Golf'un motor dışında neyi var benim göremediğim her yeri dümdüz araç yahu insanı heyecanlandıracak biraz aldığın araç yukarıdada arkadaş 122 golf 140 bg Astradan daha performanslı demiş tur mu bindiriyormuş acaba Astra 1.5 ton neredeyse ve golf Astra'nın yanında harbiden velet gibi kalıyor. Dostum değiştirme aracını yazık etme parana daha iyi şeylere bak derim.

Golf b sinifimi sen arabadan gram anliyorsan benide reno carpsin
  • Fiyatları çok şişirdiler. Golf Benzinli 1.4 TSI Comfortline'ın 35.000 TL civarı olması lazım. DSG Modeli 40.000. Manuel Dizel 45.000, DSG Dİzel 50.000.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihaydarcelik

daha önce tsı comfortline alacam diye konu açmıştım ama şartları zorlayıp dizel highline otomatik aldım.iki araç hakkında da sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

hayırlı olsun aracı teslim aldın mı almadıysan ne zaman teslim edecekler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Şu "B" Sınıfı Golf'un motor dışında neyi var benim göremediğim her yeri dümdüz araç yahu insanı heyecanlandıracak biraz aldığın araç yukarıdada arkadaş 122 golf 140 bg Astradan daha performanslı demiş tur mu bindiriyormuş acaba Astra 1.5 ton neredeyse ve golf Astra'nın yanında harbiden velet gibi kalıyor. Dostum değiştirme aracını yazık etme parana daha iyi şeylere bak derim.

Sen de Albea'ya C segmenti demiştin. Hatırlatırım

• quote:

Şöyle konuşanlarla münakaşaya bile girmeyi hiç sevmem ama dayanamadım.

Tasarım göreceli bir kavramdır. Golf Highline bana göre, Opel Astra'dan daha güzel ve alımlı bir araçtır...Golf, Avrupa'nın her yerinde Astra'dan daha pahalıdır ve Golf geçtiğimiz yıl Avrupa'nın ve Almanya'nın en çok satan aracıdır.

Golf'e B sınıfı aracı yakıştırmasını yaptınız. Hayatınızda bir kere bile olsa Golf'e bindiniz mi? Golf bu sınıftaki en geniş iç hacime sahip araçlardan birisidir. Keza konfor ve kalite olarak ta, BMW 1 serisi ve Audi A3'ten sonra gelmektedir. DSG şanzıman-Easytronic şanzıman, TSI motor-1.4 turbo motor, tüketim değerleri ve 18 hp az olmasına rağmen performans olarak ta Golf, Astra'nın önündedir.

Doğuş otonun fiyat politikası ve 8 ay sonraya sıra vermesinin dışında Golf Highline'ı seçmemek için neden bulamıyorum.

• quote:

quote:

Ha Ha komik olma arkadaşım sen ordaki tırnak içindeki "B" yi anlayacak kapasitede değilsen tartışmam bile seninle.

Ayrıca

@strify arkadaşım demişki "Tasarım göreceli bir kavramdır. Golf Highline bana göre, Opel Astra'dan daha güzel ve alımlı bir araçtır...Golf, Avrupa'nın her yerinde Astra'dan daha pahalıdır ve Golf geçtiğimiz yıl Avrupa'nın ve Almanya'nın en çok satan aracıdır. "

İşte malesef Türk tüketicisinin hali pahalı her zaman daha iyidir mantığı bu insanın kanını emen şirketleri doyuran mantıktır tamamen .Ayrıca doğrudur arkadaşım sana göre Golf daha çekici olabilir ancak çevremde ve takıldığım tüm oto forumlarında büyük çoğunluğun Yeni Astra'nın rakiplerinin tamamının iç-dış tasarım olarak çok çok önünde görüşü hakim. Yine karşılaştırmaya motor eklemişsin ama yine iki araçtaki ağırlık farkına değinmemişsin ikisi aynı ağırlıkta olsa Astra çok çok önünde olurdu o yüzden bana göre performansta ağırlık kriterine göz önüne alırsak Astra önde. Hiç Astra'ya binmemişsin herhalde bana golfe bindinmi diye sordun evet ben 1 yıldır araç araştırdım tüm araçların herşeyini az çok biliyorum. Benim için önemli kriterle olarak İç-dış tasarım dili, güncellik(sıfır araba alıyorsan şöyle belli olsun değil mi ?) konfor, karizma olarak doğru tercih olduğunu, yaptığım 5000 km de anladım. Ayrıca ben manuel vites taraftarıyım ve Astra manuel viteste tüm araçlardan daha keyifli geliyor bana. İnanın tartışmak falan amacım değildir bunlar benim kendi tecrübemdir katılan katılır katılmayan katılmaz. Yaptığım fanatiklik değil kesinlikle bende bir zamanlar Golf hayranıydım ama 4. serisinin.

• Konuyu VW'ciler basmış,billur geçenler de eksik kalmamış
  • @mawci

Konuyu açan arkadaş Golf Highline aldığından dolayı tasarım olarak Highline Golf ile Astra'yı karşılaştırdım..Highline donanımdaki R stoplar bence aracı tamamen değiştiriyor...İkisinin de boş versiyonlarıda Astra'nın daha güzel göründüğünü kabul ediyorum...

Golf; Golftür, Astra; Astradır. İkisininde belirli bir ağırlığı vardır...''Astra 200 kg daha hafif olsaydı o zaman Golf'ten daha performanslı olurdu'' gibi bir şey söz konusu değil. Opel yapsaymış o zaman. Ağırlığı düşük tutsaymış...Koskoca Opel, bir bildikleri var herhalde. Astra-400kg > Golf diyelim o zaman.

Ayrıca pahalı olan her şey daha iyidir demedim. Sadece pahalı olduğu halde daha çok satılmışsa tüketicinin bir bildiği vardır demek istiyorum.

• golfun kalitesini anlamak için mutlaka kullanmaya gerek yok, showroomda önce kendi sınıfında diğer araçları inceleyin sonrada gidin bir golfun içine oturun bakalım hangisi daha ağır basacak..(kaliteli malzeme, geniş iç mekan, rahat kullanılabilir klima-teyp üniteleri vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

quote:

Sen de Albea'ya C segmenti demiştin. Hatırlatırım

Yemin ederim dergide oyle yaziyordu suan tatildeyim istanbula donim hemen resmini cekip koycam benim gozumde zaten en kral fiat araci a sinifidir ama linea b segmenti ise albea ne segmenti

• Golf vw in özenle yaptığı bir araçtır.En azından malzeme ve işçilik kalitesini yüksek tutarlar ezelden beri.Bakın jettanın içine sonra gidin birde golfün içine bakın.Farkı anlayacaksınız.

Ayrıca astranın içi çok boğuk,ağır kanlı,otomatik vitesi berbat ve en önemlisi rekabet edebilecek bir dizel motoru yok.Onun dışında tasarımı çok güzel ve konforlu,donanımı daha fazla bir araç.Fakat Golf genel anlamda astradan önde.Zaten bütün testlerde hep önde bitiriyor.

fluence ise ne golfe nede astraya konfor,malzeme ve işçilik kalitesi olarak yaklaşamaz.
  • quote:

Yemin ederim dergide oyle yaziyordu suan tatildeyim istanbula donim hemen resmini cekip koycam benim gozumde zaten en kral fiat araci a sinifidir ama linea b segmenti ise albea ne segmenti

Albea F segmenti.
  • Golf 5,5 terddütsüz Passat dahil vw gamının en kaliteli aracı, Fluence a sadece iç ve bagaj hacimde kaybeder
  • quote:

quote:

Albea F segmenti.

:)))))
    Fmi yok q segmenti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Albea F segmenti.

:)))))
    Fmi yok q segmenti

Bir dergide egzotik diyorlardı ama bana pek inandırıcı gelmemişti

• quote:

quote:

quote:

Ha Ha komik olma arkadaşım sen ordaki tırnak içindeki "B" yi anlayacak kapasitede değilsen tartışmam bile seninle.

Ayrıca

@strify arkadaşım demişki "Tasarım göreceli bir kavramdır. Golf Highline bana göre, Opel Astra'dan daha güzel ve alımlı bir araçtır...Golf, Avrupa'nın her yerinde Astra'dan daha pahalıdır ve Golf geçtiğimiz yıl Avrupa'nın ve Almanya'nın en çok satan aracıdır. "

İşte malesef Türk tüketicisinin hali pahalı her zaman daha iyidir mantığı bu insanın kanını emen şirketleri doyuran mantıktır tamamen .Ayrıca doğrudur arkadaşım sana göre Golf daha çekici olabilir ancak çevremde ve takıldığım tüm oto forumlarında büyük çoğunluğun Yeni Astra'nın rakiplerinin tamamının iç-dış tasarım olarak çok çok önünde görüşü hakim. Yine karşılaştırmaya motor eklemişsin ama yine iki araçtaki ağırlık farkına değinmemişsin ikisi aynı ağırlıkta olsa Astra çok çok önünde olurdu o yüzden bana göre performansta ağırlık kriterine göz önüne alırsak Astra önde. Hiç Astra'ya binmemişsin herhalde bana golfe bindinmi diye sordun evet ben 1 yıldır araç araştırdım tüm araçların herşeyini az çok biliyorum. Benim için önemli kriterle olarak İç-dış tasarım dili, güncellik(sıfır araba alıyorsan şöyle belli olsun değil mi ?) konfor, karizma olarak doğru tercih olduğunu, yaptığım 5000 km de anladım. Ayrıca ben manuel vites taraftarıyım ve Astra manuel viteste tüm araçlardan daha keyifli geliyor bana. İnanın tartışmak falan amacım değildir bunlar benim kendi tecrübemdir katılan katılır katılmayan katılmaz. Yaptığım fanatiklik değil kesinlikle bende bir zamanlar Golf hayranıydım ama 4. serisinin.

Hocam bana göre de golf, astradan daha başarılı bir tasarıma sahip. Astranın yanında golf velet gibi kalıyor diyosun ya golfün başarısı da bu işte. Astra golften daha büyük olmasına rağmen sunduğu iç hacim özellikle arkada golfün çok gerisinde. Astrayı gereksiz yere şişirmişler. Önemli olan ebat değil yani çaktın köfteyi:)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.