Şimdi Ara

FLUENCE DİZEL'DEN GOLF DİZEL DSG HİGHLİNE GEÇTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumu sürekli takip eden ancak pek yorum yapan yada konu açan birisi değilim.kendime yetecek kadar da arabalar hakkında da yeterli bilgiye sahibim.ukalalık olsun diye söylemiyorum kimse yanlış anlamasın sadece yorumlarını ona göre yapmanızı rica edecem.Şu anda zayıf yönlerine rağmen severek kullandığım fluence dizel privilege manuel vitesli aracım var ve daha 18.000 km'de.Aslında arabayı değiştirmek gibi bi fikrim yoktu.Geçen gün 2 gunlugune yeni kasa jetta dizel comfort dsg kıralamam gerekti ve yaklaşık 400 km boyunca kullandım.Kendi aracımla mukayese ettim tabi ki.İki arac arasında kararsız kalan varsa fikir vermesi açısından üstün ve zayıf bulduğum yönleri isteyen olursa yazarım.Konuya gelecek olursam dsg şanzıman'ın vites değişimlerini çok beğendim.Bu sebeple boyutları dolayısıyla golf dsg tsı comfortlıne almaya karar verdim.Aslında dizel almak istiyorum ama bugun bayiden aldığım cevap karşısında vazgeçmek zorunda kaldım.Bugun sipariş verdiğim araç en iyi ihtimalle yıl sonunda teslim edilirmiş.dsg şanzıman arabayı gerçekten de çok ekonomik kullandırıyo.Normalde benzinli araba almak aklımdan geçmese bile tsı motor ve dsg uyumuyla beni şuan ki aracımdan sonra pek üzmeyeceğini düşünüyorum.Bu konuda değerli yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihaydarcelik -- 19 Temmuz 2011; 18:05:35 >

• Bakın burada değiik fikir beyan edenler olacaktır ama Fluencenin konforunu aratır golf...Fluencenin EDC'lisini neden düşünmüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Bakın burada değiik fikir beyan edenler olacaktır ama Fluencenin konforunu aratır golf...Fluencenin EDC'lisini neden düşünmüyorsunuz?

• kişisel fikrimi söylüyorum: fluencenin tipi çok kötü bu değişim ile en iyisini yapmıssınız
  • Ya biri su adamı hayrına durdursun ya. Dostum Allah sana Hidayet nasip eyler insaallahu rahman. Umarım bu saplantıdan kurtulursunda milletin reno varken 10.-15 lira fazla verip vw almasını anlayabilirsin bu vw nin hiç mı ii bı tarafı yokta başlık başlık gezip ezbere karalıyorsun.
    Başlığı açan arkadasım pişman olmazsın emin ol dsgnin edc ile kıyaslamaları var performans konusunda ne reno nede 140 hp lik astra 122 lik golfe yetişemiyor ii secim Allah kazasiz belasiz kullanmayı nasip etsin. İi forumlar
  • Çok doğru bir karar vermişsiniz.vites geçişleri gerçekten çok iyi şimdiden hayırlı olsun.iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker
    Ya biri su adamı hayrına durdursun ya. Dostum Allah sana Hidayet nasip eyler insaallahu rahman. Umarım bu saplantıdan kurtulursunda milletin reno varken 10.-15 lira fazla verip vw almasını anlayabilirsin bu vw nin hiç mı ii bı tarafı yokta başlık başlık gezip ezbere karalıyorsun.
    Başlığı açan arkadasım pişman olmazsın emin ol dsgnin edc ile kıyaslamaları var performans konusunda ne reno nede 140 hp lik astra 122 lik golfe yetişemiyor ii secim Allah kazasiz belasiz kullanmayı nasip etsin. İi forumlar

Renault Megane 130 tCe motor 122lik golften hemen hemen her alanda daha hızlı.

Renault'un ekonomik motorundan sonra benzinli bir aracın sizi üzeceğini düşünüyorum açıkçası. İlla golf almak istiyorsanız da dizel alın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun doğru yolu bulmuşsunuz
  • quote:

Bakın burada değiik fikir beyan edenler olacaktır ama Fluencenin konforunu aratır golf...Fluencenin EDC'lisini neden düşünmüyorsunuz?

"Fluencenin konforunu aratır golf"...Ya hiç golf kullanmadın yada bilerek insanları yanlış yönlendiriyorsun.Yakıt tüketimi desen anlarım fakat.Fluence golfün konfor konusunda yanından geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 27 Nisan 2011; 18:31:10 >
  • Kişisel Fikrim :Fluence'in tipi ço...ok kötü bana göre. Golf te tam tersine yakışıklı bir araç. Motor-Vites uyumu sorunsuz, 2.el iyi, malzeme kalitesi yüksek nede olsa Golf hala Almanların öz evladı, sınıfının yaratıcısı. Yıllık kaç km yaptığınızı bilmiyorum ama Golf TSI yakıt konusunda beni üzmez demişseniz sorun yok demektir. Evet devir ekonomi devridir ama aracınıza her baktığınızda gülümsemekten yanaklarınız ağrıyacaksa, kalbinizde kelebekler kıpraşacaksa almaya değer. Allah gönlünüze göre bir araç nasip etsin inşallah.

Saygılar, İyi foruml
    ar .

• golf tasarim olarak ve kalite olarak fluenceten cok ustun bir arac ama bu devirde daha 18 bin kmdeki dizel araci satip benzinli bir arac almak ekonomik acidan buyuk bir kayip olacaktir ve buna ek olarak fluencein gerek ic hacmi gerek bagaj hacminin yaninda ekonomik olusu, servislerinin ve parcalarinin da ucuz olmasi sebebiyle daha kullanisli bir arac oldugunu dusunuyorum Sadece ekonomik acidan bakmayacak olursak araba isi biraz da gonul isidir sadece mantikla olmaz eger bir kere soguduysaniz tekrar sevmeniz güc olacaktir bu sebeple her ne kadar mantiksiz olsa da maddi durumunuz izin veriyorsa aracinizi degistirmenizi ve golf almanizi tavslye ederim.

Not: imla hatalari icin kusuruma bakmayin telefondan ancak bu kadar oluyor.
  • quote:

ne komik adamsın sen ya kendi arabam megane 3 olmasına rağmen gülüyorum sana.
  • öncelikle aracı satarsam en fazla 2000 tl zarar ederim.o da bir yıllık kullanma bedeli olsun.
  • quote:

Çok doğru bir karar. Şimdiden hayırlı olsun.
  • maddi durumum imkan veriyosa bende golf alırdım. yukarıda arkadaşın dediği gibi araba işi birazda gönül işi
  • C sınıfı bir hb araç ihtiyaçlarınızı karşılayacaksa, 2. el değer kaybı sorun değilse, dizelden benzinliye geçmek yakıt tasarrufu açısından önemli değilse aracınızı değiştirin tabiki ama acele etmeden önce birkaç kez daha test etmenizi tavsiye ederim.
  • Herkes Golf alırımda alırım yazmış. Yaw piyasada neden yok o zaman bu araba ben mi görmüyorum yoksa resmen yok yani Allah rızası için ilaçlık göremiyorum hani ayda yılda bir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matetech
    Herkes Golf alırımda alırım yazmış. Yaw piyasada neden yok o zaman bu araba ben mi görmüyorum yoksa resmen yok yani Allah rızası için ilaçlık göremiyorum hani ayda yılda bir...

Nerde yasıyorsunuz?
    A) cudi. B) gabar. C) ağrı dagın eteğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: matetech
    Herkes Golf alırımda alırım yazmış. Yaw piyasada neden yok o zaman bu araba ben mi görmüyorum yoksa resmen yok yani Allah rızası için ilaçlık göremiyorum hani ayda yılda bir...

Nerde yasıyorsunuz?
    A) cudi. B) gabar. C) ağrı dagın eteğinde

• Eğer aracınızı değiştirmeye karar verdiyseniz bana göre ne alırsanız alın dizel-otomatik olmalıdır. DSG'li Dizel ya da EDC'li dizel.

Ama ben olsaydım daha yeni olan aracımı bir süre daha kullanıp piyasanın sakinleşmesini beklerdim.

Ayrıca dizelden sonra benzinliye geçmezdim, malum yakıt giderleri.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.