Şimdi Ara

FLUENCE DİZEL'DEN GOLF DİZEL DSG HİGHLİNE GEÇTİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep aynı arkadaşlar, hep aynı tartışma içindeler....
    okumaktan sıkıldık artık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLVR61

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Bakın burada değiik fikir beyan edenler olacaktır ama Fluencenin konforunu aratır golf...Fluencenin EDC'lisini neden düşünmüyorsunuz?

"Fluencenin konforunu aratır golf"...Ya hiç golf kullanmadın yada bilerek insanları yanlış yönlendiriyorsun.Yakıt tüketimi desen anlarım fakat.Fluence golfün konfor konusunda yanından geçemez.

İştee Denizkubii alıştık artık
  • Arkadaşların dediği doğru Golf çıkalı uzun zaman oluyor halen sokaklarda fazla yok tek tük tabi bu golfün kötü olduğu anlamına gelmez golf belkide sınıfındaki en kaliteli araç ama insanlar golf alacağı paraya bir üst sınıf araç alabiliyor
  • insan birine aşık olur onon hep iyi yönlerini görür eksik yada kötü yönlerini görmez ya aynı onun gibi olmuş bazı arkadaslar...reno yada vw veya diğerleri hepside aynı hep karlarını düşünür...inanıyorumki burada markalarını savunan arkadasları servise gittiklerinde o savundukları markanın onları 10 da 1 i kadar savunmadıklarını anlar ama anlamak istemez...
    vw dsg otomotik arıza yapabiliyor yazdım yok a4 multitronic yok touran bilmemne yazmışlar sanki dsg nin üreticisi arkadas yada satıcısı şazuman açıp içine bakan varmı ki.....koy adını gitsin bazı markalarda edc veya dsg yada multitroniz yada bmw de farklı isim ...ne olacak tek değilde çift kavramalı...konforu daha iyi a4 de vites geçişleri daha hızlı ve belirsiz....
    ama doğru multitronic yada diğerleri arıza yapar dsg yapmaz çünki wv....siz markacılar satıcıların elemanı olduğunuzu düşünüyorum müşteri beklerken boş zamanınızda sattığınız markayı savunan yazılar yazıyorsunuz gibi sanki...
    ben 2 gün olmuş jetta dsg alalı 62500 para vermişim tabii ki iyi olacak rns310 takmışlar ama kaputta hidrolık yok hadi bakalım neymiş kaza anında yaya ya giriyomuş tehlikeliymiş...passatta neden var o zaman passat katil arabamı....cam nikelajı yarım neymiş iyi durmadığından fabrika iptal etmiş...passat ve diğerlerinde hatta astra insignia yada diğer marka üst versiyonlarda nrdrn var....
    böyle marka aşığı olup objektif değerleme yapamazsak bizi kandırmaya ve çuvalla para kazanmaya devam ederler...geçen yıl 42bin olan laguna full şimdi 60000 tl...açıklayın renocular lagunanı kalitesimi arttı
    diğer markalarda aynı merak etmeyin...
    tarafsızca eleştirinki alacak arkadaslar sağlıklı karar verebilsin yoksa satılan her araçtan kimsenin cebine tek kuruş girmeyecek...
    daha iyiyi daha hesaplı alabilmeye çalışmalıyız mutlu olmalıyız
    saygılar......

• doğrudur.... gördüğüm golf yok polo çoook...

golf bir önceki kasaya göre küçük duruyor, ben beğenmiyorum...
    fiyatının pahalı olmasıda, yollarda olmamasında etken. insanlar aynı fiyatlara daha yüksek donanımlı araçlara yöneliyor.

ek...dizel arabadan benzinliye geçilirmi!... ben olsam geçmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 29 Nisan 2011; 13:00:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker
    hemen hemen derken?
    megane 130 hp 0-100 9,6sanıye tork 190
    golf 122 hp 0-100 9.5sanıye tork 200 aradaki 8 beygirde cabası? bence arastırın tekrar

Buyrun;

http://www.zeperfs.com/en/duel3127-2733.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

koyu olan cümlenizden anlaşılıyorki, iki araçtan ya birine, yada her ikisinede binmediniz. çünkü golf dar ve bsık bir araç değildir. fluencein dışardan yüksek duruşu içininde yüksek veya geniş olduğunumu düşündürüyor.? öyle ise bu sadece bir düşünceden ibarettir. iki aracıda kullanmış biri olarak golf daha ferah ve geniş.( sürücü konumundan bahs ediyorum arka diz mesafesinden değil)

+ 23.

Golfun arka baş mesafesi de Fluence'inkinden daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

koyu olan cümlenizden anlaşılıyorki, iki araçtan ya birine, yada her ikisinede binmediniz. çünkü golf dar ve bsık bir araç değildir. fluencein dışardan yüksek duruşu içininde yüksek veya geniş olduğunumu düşündürüyor.? öyle ise bu sadece bir düşünceden ibarettir. iki aracıda kullanmış biri olarak golf daha ferah ve geniş.( sürücü konumundan bahs ediyorum arka diz mesafesinden değil)

+ 23.

Golfun arka baş mesafesi de Fluence'inkinden daha fazla.

haluk hocam, sen mesajıma alıntı yapmışşın, ancak mesajımın orjinali nerde? göremedim. silindimi yoksa???

• mesajım nasıl silinir, bu ne biçim anti demoratik forum yönetimi!!! "denikubi" yi gözeten birimi? var...
  • Galiba seninle alakası yok Oğuzdağ arkadaşım.

Denizkubinin mesajının geçtiği mesajları tümden traşlıyorlar herhalde.

Neyse neyse okuyan okudu Fluansın içinin basık olduğunu :)
  • quote:

mesajım nasıl silinir, bu ne biçim anti demoratik forum yönetimi!!! "denikubi" yi gözeten birimi? var...

Denizkubi kadar taş düşsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Astra ve Megane 3, Golf'ten daha çok satılmakta.

daha öncede belirttiğim gibi bende 2011 model megane 3 aldım son derece memnunum araçtan ayrıca full versiyonu olan privilega aldım(41.000 tl) fakat golf higline dizel dsg megane 3 ile aynı para olsa gider onu alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylor1956

insan birine aşık olur onon hep iyi yönlerini görür eksik yada kötü yönlerini görmez ya aynı onun gibi olmuş bazı arkadaslar...reno yada vw veya diğerleri hepside aynı hep karlarını düşünür...inanıyorumki burada markalarını savunan arkadasları servise gittiklerinde o savundukları markanın onları 10 da 1 i kadar savunmadıklarını anlar ama anlamak istemez...
    vw dsg otomotik arıza yapabiliyor yazdım yok a4 multitronic yok touran bilmemne yazmışlar sanki dsg nin üreticisi arkadas yada satıcısı şazuman açıp içine bakan varmı ki.....koy adını gitsin bazı markalarda edc veya dsg yada multitroniz yada bmw de farklı isim ...ne olacak tek değilde çift kavramalı...konforu daha iyi a4 de vites geçişleri daha hızlı ve belirsiz....
    ama doğru multitronic yada diğerleri arıza yapar dsg yapmaz çünki wv....siz markacılar satıcıların elemanı olduğunuzu düşünüyorum müşteri beklerken boş zamanınızda sattığınız markayı savunan yazılar yazıyorsunuz gibi sanki...
    ben 2 gün olmuş jetta dsg alalı 62500 para vermişim tabii ki iyi olacak rns310 takmışlar ama kaputta hidrolık yok hadi bakalım neymiş kaza anında yaya ya giriyomuş tehlikeliymiş...passatta neden var o zaman passat katil arabamı....cam nikelajı yarım neymiş iyi durmadığından fabrika iptal etmiş...passat ve diğerlerinde hatta astra insignia yada diğer marka üst versiyonlarda nrdrn var....
    böyle marka aşığı olup objektif değerleme yapamazsak bizi kandırmaya ve çuvalla para kazanmaya devam ederler...geçen yıl 42bin olan laguna full şimdi 60000 tl...açıklayın renocular lagunanı kalitesimi arttı
    tarafsızca eleştirinki alacak arkadaslar sağlıklı karar verebilsin yoksa satılan her araçtan kimsenin cebine tek kuruş girmeyecek...
    saygılar......

sana doğru düzgün teknik açıklamasını yapanlara saçma sapan alıntı bile yapmadan lakaplar takıp masallar yazacağına oturup doğru düzgün araştırsan dünya daha güzel bir yer olurdu, bir ihtimal.

multitronic ile dsg aynı sistem değildir. bahsettiğin gibi aynı sistemin farklı ismi de değildir. bunu daha bir kaç farklı şekilde yazmam mı gerekirdi ?

birisi otomatik çift kavramalı, robotize otomatik 6 ya da 7 oranlı vites kutusudur ; birisi CVT = continiously variable transmission = sürekli değişken oranlı aktarma sistemidir. iki konik kasnak, etrafında bir kayış. teorik olarak sonuz oran. manuel kullanım için önceden belirlenmiş 8 sabit oran da kayıtlı ama normal şartlar altında devir sabit. motor için optimum çalışma devri sisteme girili; aktarma motoru o devirde sabit tutmak hedefinde.

audi'de çift kavramalı modeller ise S-tronic olarak geçer yani multitronic bambaşkadır.

touran' ın da yeni modeli zaten henüz gelmemiştir, eski olanlar türkiye' de ekseriyeti dsg değil, eskiden kullanılan tork konvertörlüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 29 Nisan 2011; 22:34:45 >

• Bununla pek bir farkı yok 2 araç arasındaki farkın , siz olsanız hangisini seçerdiniz.

FLUENCE DİZEL'DEN GOLF DİZEL DSG HİGHLİNE GEÇTİM
  • sana doğru düzgün teknik açıklamasını yapanlara saçma sapan alıntı bile yapmadan lakaplar takıp masallar yazacağına oturup doğru düzgün araştırsan dünya daha güzel bir yer olurdu, bir ihtimal.

multitronic ile dsg aynı sistem değildir. bahsettiğin gibi aynı sistemin farklı ismi de değildir. bunu daha bir kaç farklı şekilde yazmam mı gerekirdi ?

birisi otomatik çift kavramalı, robotize otomatik 6 ya da 7 oranlı vites kutusudur ; birisi CVT = continiously variable transmission = sürekli değişken oranlı aktarma sistemidir. iki konik kasnak, etrafında bir kayış. teorik olarak sonuz oran. manuel kullanım için önceden belirlenmiş 8 sabit oran da kayıtlı ama normal şartlar altında devir sabit. motor için optimum çalışma devri sisteme girili; aktarma motoru o devirde sabit tutmak hedefinde.

audi'de çift kavramalı modeller ise S-tronic olarak geçer yani multitronic bambaşkadır.

touran' ın da yeni modeli zaten henüz gelmemiştir, eski olanlar türkiye' de ekseriyeti dsg değil, eskiden kullanılan tork konvertörlüdür.

işte uslup bu ......agresif herkesi kendi gibi olmaya zorlayan....
    bu bilgileri nereden aldınız? internetten tabii ki...
    yoksa bir ustanın yanında mulritronic yada s-tronic şanzumanı söküp inceledinizmi yada üretici firmalardamı istihdam ediliyorsunuz....
    ülkemizin mekatronic mühendislere ihtiyacı var bu tür kompleks yapıları imal edebilmek için....
    ben son kullanıcıyım konfora,ekonomik oluşuna ve sorunsuzluğuna bakarım bir çok kişide benim gibi....
    dünyanın güzelliğini bozanlar saldırgan olanlardır bu binlerce yıldır olan bir gerçek....
    zaten insanlar dsg-common-rail-esp .......ect..............................gibi sistemleri bulup geliştirirken biz birbirimizi yedik ve adamların icat edip yaptığı şeyleri çoğumuz neredeyse kullanamıyoruz...
    devam edelim böyle...............son......................................................................................

• quote:

Orijinalden alıntı: taylor1956

insan birine aşık olur onon hep iyi yönlerini görür eksik yada kötü yönlerini görmez ya aynı onun gibi olmuş bazı arkadaslar...reno yada vw veya diğerleri hepside aynı hep karlarını düşünür...inanıyorumki burada markalarını savunan arkadasları servise gittiklerinde o savundukları markanın onları 10 da 1 i kadar savunmadıklarını anlar ama anlamak istemez...
    saygılar......

Bu konu başlığı altında yazılan en anlamlı mesaj bu gerisini (benim yazdğımda dahil )kaldır çöpe at

• quote:

işte uslup bu ......agresif herkesi kendi gibi olmaya zorlayan....
    bu bilgileri nereden aldınız? internetten tabii ki...
    yoksa bir ustanın yanında mulritronic yada s-tronic şanzumanı söküp inceledinizmi yada üretici firmalardamı istihdam ediliyorsunuz....
    ülkemizin mekatronic mühendislere ihtiyacı var bu tür kompleks yapıları imal edebilmek için....
    ben son kullanıcıyım konfora,ekonomik oluşuna ve sorunsuzluğuna bakarım bir çok kişide benim gibi....
    dünyanın güzelliğini bozanlar saldırgan olanlardır bu binlerce yıldır olan bir gerçek....
    zaten insanlar dsg-common-rail-esp .......ect..............................gibi sistemleri bulup geliştirirken biz birbirimizi yedik ve adamların icat edip yaptığı şeyleri çoğumuz neredeyse kullanamıyoruz...
    devam edelim böyle...............son......................................................................................

sen samimi değilsin. sen demagojiyle prim yapmaya çalışıyorsun. amacına da ulaşmışsın, teşbihte hata olmaz ama, birisi de yanağını okşamış bile.

boş,lafla peynir gemisi yürümez arkadaş. ben sana bildiğim bir bilgiyi ilettim, ufak birkaç hatanı düzeltmek için. sen karşılığında saçma sapan benzetmeler kullandın, kişisel ithamlara getirdin. kim agresif ?

kendin araştır, internetten öğrenmeye hiç gerek yok. ben multitronic araç da sürdüm dsg araç da. aradaki farkı beş dakika kullanmaya anlardın.

cevap verdiğin birisine üstü kapalı, 3. şahıs kullanarak cevap vermemeyi öğrendiğinde, binlerce yıllık birikimi de çiğnememiş olacaksın, adı nezaket.

dünyayı daha güzel bir yer yapmaya çalışmana gerek yok, olanı daha kötü etme ben senden başka ihsan istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 1 Mayıs 2011; 9:51:53 >

• Arkadaşlar Mevlana'yla konuştum birazdan üye olacak foruma. DSG & EDC ve bilumum kıyası bir de ondan dinleyelim.
  • 0
  • mevlanalar foruma uzundur üye, bilimumdan da ziyade tek tük espri ile sürekli dönüyorlar, görmediniz mi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.