Şimdi Ara

Fluence Neden bu kadar kötüleniyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
21.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben 65 binde almıştım.

servisteki fiyatı aslında 7000 lira da o dönem kış kampanyası vardı yüzde 20 5500 e halloldu.

servisi arayıp sorun edc baskı balatası kaça değişiyor diye şimdi euro arttı daha fazla rakam vermeleri gerekir.

dışarda da yaptırmanız zor, bir sürü ayarı alıştırması var değiştikten sonra.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Kapı iç-dış fitilleri, döşemesi, pedalları, sunroof perdesi çerçevesi hemen her yerinde trim ucuzlukları olan, uzun yolda bazı zemin engebelerinde fena halde çapraz salınıma düşüp, adamı bir anda fena tırsıtan, virajlarda yüzen ve limitleri düşük, mühendisliğinin ucuza getirildiği dümdüz kimliksiz şirket spec tasarımından, berbat ses sistemine kadar her yerinden belli olan gayet geniş ferah, ses yalıtımı yeterli, süspansiyon konforu gayet iyi, işletme giderleri düşük ekonomik bir 3. dünya ülkesi arabası. Beğenilmeyecek diye de bir kaide yok, beklentisi belli olan adam gayet beğenebilir, herkesin işini gayet iyi görüyor ki bu kadar sattı ve satıyor.

Hocam demek istemiyorum ama Ww bu konularda daha basarili renonun ders alması lazim.Yeni megane sedan felan sanki düzelmiş gibi.Malesef 40 60 Bin arasi güzel otomatik + dizel Geniş arac yok gibi pejo 508 var o da sanziman malum sarsintiliymiş.Dsg konusuna girmiyecegim keske ww sorunsuz bir sanziman yapsaymis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

126000 de.

ben 65 binde almıştım.

servisteki fiyatı aslında 7000 lira da o dönem kış kampanyası vardı yüzde 20 5500 e halloldu.

servisi arayıp sorun edc baskı balatası kaça değişiyor diye şimdi euro arttı daha fazla rakam vermeleri gerekir.

dışarda da yaptırmanız zor, bir sürü ayarı alıştırması var değiştikten sonra.

hayırlı günler.

Valla şasirdim sizin iyi niyet garantiniz yok muydu ? 5.5 bin tl az para degil ne bicim iştir bu.

• valla servis müdürü uğraştı ama herhangi bir şey gelmedi renaulttan.

bana dediğine göre teknik arıza olsaymış bir şeyler yapabiliyorlarmış ama bu sarf malzemesi arıza değil ki. fren balatasından farkı yok

doğal sürecin sonucu, baskı balata kullana kullana ergeç bitecek.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 20 Şubat 2017; 15:42:47 >
  • ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bana göre neyse onu yazdım. 3 gün kadar GOLF 7 highline kullanmışlığımda olmuştu, dizel otomatik. Gerçekten yalıtımı,konforu, yol tutuşu mükemmeldi.Pek kullanmadığım için eleştirilecek bir şey bulamadım. Tabi, DSG olduğu için uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 20 Şubat 2017; 15:44:14 >
  • Ben buradaki çoğu yoruma katılmıyorum bir kaç yıl Fluence kullanmış biri olarak kullanmadan önceki önyargımı boş konuşan insanlara bağlıyorum.Yeterli seviyede konfor,iyi bir yol tutuş,kişiden kişiye değişen tasarımı var ama bence kötü bir araç değil tam standartlarda diyebilirim Almanlardan eksiği yok fazlası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

valla servis müdürü uğraştı ama herhangi bir şey gelmedi renaulttan.

bana dediğine göre teknik arıza olsaymış bir şeyler yapabiliyorlarmış ama bu sarf malzemesi arıza değil ki. fren balatasından farkı yok

doğal sürecin sonucu, baskı balata kullana kullana ergeç bitecek.

hayırlı günler.

Aslinda ben edcyi arastirdim 160 bine kadar sorunsuz kullananlar var.Genel olarak kanım edc sorunlu degil fakat hor kullanilmamasi gereken bir şanzıman.Zaten Dsgden korkan edcye sariliyor.

• ben teknik olarak hiç bir sorun yaşamadım;

baskı balatası bitti diye de edc kötü demek saçma olur.

bence performası gayet iyi bir şanzıman.

ama işte baskı balata fiyatlarının düşürülmesi gerek, bu kadar edc kullnıcısı var, çoğu farkında değil balata fiyatının

anca başa gelince.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ben buradaki çoğu yoruma katılmıyorum bir kaç yıl Fluence kullanmış biri olarak kullanmadan önceki önyargımı boş konuşan insanlara bağlıyorum.Yeterli seviyede konfor,iyi bir yol tutuş,kişiden kişiye değişen tasarımı var ama bence kötü bir araç değil tam standartlarda diyebilirim Almanlardan eksiği yok fazlası var.

Hocam Fluenceden beklenti büyuk oluyor sonucta kaslı bir araç fakat cogu focus ayarinda yol tutuş bekleyince durum vahim oluyor.focus iyi yol tutuyorsa fluence orta dir bana göre.Ben araci sadece Edc icin aldım o kadar kötu yorum okudum ki aractan beklentim duştü.Ama pişman degilim köpek gibi giden ve düz yolda stabil bir gidiş beni memmun etti.Virajlara sert girmedim daha ama girince haber veririm benim aracta esp var.En kötu o kurtarir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ben buradaki çoğu yoruma katılmıyorum bir kaç yıl Fluence kullanmış biri olarak kullanmadan önceki önyargımı boş konuşan insanlara bağlıyorum.Yeterli seviyede konfor,iyi bir yol tutuş,kişiden kişiye değişen tasarımı var ama bence kötü bir araç değil tam standartlarda diyebilirim Almanlardan eksiği yok fazlası var.

Hocam Fluenceden beklenti büyuk oluyor sonucta kaslı bir araç fakat cogu focus ayarinda yol tutuş bekleyince durum vahim oluyor.focus iyi yol tutuyorsa fluence orta dir bana göre.Ben araci sadece Edc icin aldım o kadar kötu yorum okudum ki aractan beklentim duştü.Ama pişman degilim köpek gibi giden ve düz yolda stabil bir gidiş beni memmun etti.Virajlara sert girmedim daha ama girince haber veririm benim aracta esp var.En kötu o kurtarir :)

Aynen size katılıyorum ayrıca kim ne derse desin takmayın önemli olan sizin düsünceniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

Arkadaşa biri sol şeridin Fatihinin Accent Blue olduğunu anlatsın.

0-100 10 saniye blueda gercekten iyiymiş :) fluence 11 saniye kapisirlar bence :) ama 1.6 crdinin alt devirleri dci gibi midir bilemiyorum.Ortaya başka Bir soru daha Atalim Hyunda accent Blue nin mi yol tutuşu iyidir (begenilmiyor) yoksa Fluencenin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Teşekkür ederim, bana göre neyse onu yazdım. 3 gün kadar GOLF 7 highline kullanmışlığımda olmuştu, dizel otomatik. Gerçekten yalıtımı,konforu, yol tutuşu mükemmeldi.Pek kullanmadığım için eleştirilecek bir şey bulamadım. Tabi, DSG olduğu için uzak durun.

Hocam golf iyi arabadır ama manuel alinmalidir bence.Ww alirsam direk manuel.Dsg alan 0 alsın ve hor kullanmasın bence.Hala dsg düzeltilmedi mi düzelmiş diyenler oldu forumda.

Fluence falan üzerinden atlar C sınıfında yakalayacak araba ben bilmiyorum, 10 gün falan DCT Blue kullandım 120-200 bir gidişi var insanı yapıştırıyor koltuğa yoldaki arabalarla oynayasın geliyor tek sıkıntı frenler. Kendi Focus umun hantallığına hala alışamadım.
    Önemli olan ihtiyacınızı karşılamasi hocam gerisi önemli değil. Evet yazıldığı gibi Focus bi gömlek üst bi araç ama aileye gelmez, yani ihtiyacınızı karşılamaz.

Fluence iki hafta bende sürdüm. Gayet geniş ferah az yakan bi araç. 160-170 lerde diğer c sınıfı araçlara göre güven vermiyordu ama zaten ralliye çıkmayacağız bu araçla.

Siz marka konusunda millete özelliklede foruma aldırmayın. Beklentilerinizi karışılayan araç en iyi araçtır.

Benim egeayida yerden yere vuruyorlar ama ben kendi ihtiyaçlarıma bakıyorum ve fazlasıyla da karşılıyor. Hatta geçen sene oyak kampanyasi gecikmeseydi icon edc fluence alır geçerdim. Millet kurbağa desin kampanyada 70 e verdiler bu aracı, şimdilerde aynı donanım Megan 110 bin lira.

Zaten forumu dinleyerek araç alan olduğunu da düşünmüyorum.

• Şirkette çok var 1.5 dci EDC Fluence. Aktif kullandığım bir araç. Beklenti meselesi bence güzel. Görünüşe aldanmamak lazım, tasarımı bencede kötü ama şanzımanı, iç hacmi gayet güzel. Malzeme kalitesi orta sınıf renault.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 20 Şubat 2017; 16:7:41 >
  • yargicc kullanıcısına yanıt
    Egea neden bu kadar yerden yere vuruluyor anlamadım (Fluence gibi).Egea bence gayet güzel araba fiat arac alacak olsam egeadan başkası olmazdı.Dıs on numara bence.Celik jantlisi felaket görünüyor.Ama Euro ncaptan 3 yıldız alması hayal kırıklıgina ugratti diyebilirim.Bu aractan 5 bekliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

Fluence falan üzerinden atlar C sınıfında yakalayacak araba ben bilmiyorum, 10 gün falan DCT Blue kullandım 120-200 bir gidişi var insanı yapıştırıyor koltuğa yoldaki arabalarla oynayasın geliyor tek sıkıntı frenler. Kendi Focus umun hantallığına hala alışamadım.

Hocam Blue neymiş öyle valla premium araclar disinda yakalayan zordur o zaman.Focus iyidir de 115 bg şart onda bence.Blue dar bir arac mi focusa göre ve yol tutuş ne durumda degerli yorumlarini bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Şirkette çok var 1.5 dci EDC Fluence. Aktif kullandığım bir araç. Beklenti meselesi bence güzel. Görünüşe aldanmamak lazım, tasarımı bencede kötü ama şanzımanı, iç hacmi gayet güzel. Malzeme kalitesi orta sınıf renault.

Bizde joy edc varda şirket aracı gibi görmeyin :) ne yapabilriz.Jant alicaz ve baska neler yapabiliriz sizce.Joya gore bluetoth olmasi ve edc sayesinde yokus espasr olmasi gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Şirkette çok var 1.5 dci EDC Fluence. Aktif kullandığım bir araç. Beklenti meselesi bence güzel. Görünüşe aldanmamak lazım, tasarımı bencede kötü ama şanzımanı, iç hacmi gayet güzel. Malzeme kalitesi orta sınıf renault.

Bizde joy edc varda şirket aracı gibi görmeyin :) ne yapabilriz.Jant alicaz ve baska neler yapabiliriz sizce.Joya gore bluetoth olmasi ve edc sayesinde yokus espasr olmasi gayet iyi.

Hocam benim kullandıklarımda çoğu joy paket, hatta İcon bile var. Tavsiyem güzel aracı dolduran bir jant belki camlara 2 numara film güzel olur. Onun haricinde araç zaten sedan heybetli duruyor ve fazla abartıya kaçar. Şahsi düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 20 Şubat 2017; 16:20:54 >

• Ben burada bir marka veye modeli kötüleyenlerin kendi araçların marka modellerini merak ediyorum.
    Kişinin beklentisini karşılıyorsa o araç iyidir. Bir marka neye göre kötüdür.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.