Şimdi Ara

Fluence Neden bu kadar kötüleniyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
142
Cevap
1
Favori
21.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceazr27

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

O kadar param olsun alacağım son araç olurdu. Tasarımı kötü, ses sistemi berbat(fiesta ve polonun ses sistemi kat kat daha iyi),yol tutuşu kötü,direksiyon tepkileri kötü, malzeme kalitesi eh işte. En iyi olduğu noktalar yakıt tüketimi ve bagajı. Ama kimse kusura bakmasın sadece bunlar için bu modeli tercih etmem.

Makyajli yi kullandiniz degil mi hocam.

Makyajlı olarak biliyorum 2016 mayıs ayında kullandım. Km si düşük kiralık araçtı büyük ihtimalle 2016 modeldir. 1.5 DCİ manuel Touch donanım.
  • quote:

quote:

quote:

O kadar param olsun alacağım son araç olurdu. Tasarımı kötü, ses sistemi berbat(fiesta ve polonun ses sistemi kat kat daha iyi),yol tutuşu kötü,direksiyon tepkileri kötü, malzeme kalitesi eh işte. En iyi olduğu noktalar yakıt tüketimi ve bagajı. Ama kimse kusura bakmasın sadece bunlar için bu modeli tercih etmem.

Makyajlı olarak biliyorum 2016 mayıs ayında kullandım. Km si düşük kiralık araçtı büyük ihtimalle 2016 modeldir. 1.5 DCİ manuel Touch donanım.

Hor kullanmislardir be hocam.Onu yasatmazlar :) ama hocam focus bmw vs kullandiysaniz fluence kesmez sizi.Bu araba ben genc arabasi deilim aile arabasiyim diye bagiriyor resmen :) Edit:km düşükmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 20 Şubat 2017; 16:30:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Benim focus 115 fakat Focus alt devirlerde çok nazlı yürümesi için 3000 deviri aşması lazım o zaman bir ivmelenme hissi veriyor son hızda iyi 210 a kadar yürüyor ama oraya gelmesi epey zaman alıyor. BLue yol tutuş olarak ortalama bir araç, ben çok zorladım hergün İzmit İstanbul gidip geliyorum Körfezdeki virajlara falan baya yüksek hızlarla girdim çıktım kendini bırakma eğilimi vermedi fakat direksiyona alışmak lazım ilk önceleri altımdan kaçacak hissine kapılmıştım sonradan alışınca aracın ne yapacağını rahat kestirebilir duruma geldim. Motor tartışmasız şu ana kadar gördüğüm en güzel motor ki 2 ay önce Astra J 136 da kullandım 10 gün kadar o da çok iyi kaçıyordu son hızda 225 görmüştüm Astrada. İkisinin arasındaki fark Astra biraz geç tepki verirken Blue gücü bir anda bindiriyor lastiğe ve şu uçakların yerden lastiği ilk kestiği andaki gibi bir his veriyor. Blue da 200km hız sınırı var fakat motor o kadar canlı ve istkeli devirleniyor ki daha çok basasın geliyor, hız kesici tarafından hız kesilince 200 e geldiğini anlıyor insan. Fakat frenler gerçekten sakat yada benim kullandığım aracın balatalarında sıkıntı vardı uzun frenlerde balatalar kütür kütür vuruyor ve araç lastiklerin üzerinde resmen sürükleniyordu. İç plastik kalitesi çok yetersiz bir tık daha iyi malzeme kullansalar tam kafama göre araç.

• AO A kullanıcısına yanıt
    Hocam baya hızlı kullaniyormussunuz :) ama Focus performans olarak tatmin etmese de iyi bir tork cizergesi var diye biliyorum.Ama yol tutus olarak sizi memmun etmistir.Focus c segment sonucta.Mesela sizin yasadigimiz bu alt devirlerde gitmeme olayi dobloda da var ve hic hosuma gitmiyor ben araci neden 3bin devirde kullanayim ki ?Hem yakittan zarar hem de motor hirpalaniyor.Şu kanıya vardım alt devirde arac gücü hissettircek ki yokusta bayılmasın ve daha da hizlanmak istesin.Doblo 1.6 alacaklara tavsiye ederim arac icin 1.6 motor hakki ve 1.3 e ise performns isteyen bulaşmasin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hor kullanmislardir be hocam.Onu yasatmazlar :) ama hocam focus bmw vs kullandiysaniz fluence kesmez sizi.Bu araba ben genc arabasi deilim aile arabasiyim diye bagiriyor resmen :) Edit:km düşükmüş.

Fluence Neden bu kadar kötüleniyor ?
    3400 küsür km Garentanın araçları genelde temiz oluyor. Focus Bmw ye gerek yok.Bu araç bir bütün olarak polodan bile kötü. Tek avantajı bagaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 20 Şubat 2017; 16:56:32 >

• Millet bos paketleri mondeo,passat... araclariyla karsilastirinca bu yorumlar normal.Ama megane 3-4 den bir tik asagida kaliyor.

Guzel secim yapmissiniz.Polis arkadasta egea dan fluenceye gecmisler bayagi luks geldi diyor Ama emniyete aldiklari sunroof,xenon,deri koltuk... varmis amir araci.

Sizinki privilage en ust paket mi ? Edc sanzimanliysa rahat hizlanir.

• Adamlar vergi oranlarından isyan etmiyor gelip burda türkiyenin en fp aracı olan fluanceyi eleştiriyor motorin olmuş 5 tl bu şartlarıda en az yakan dizel araç gösteriniz desem bana bilmem onun bunun eski arabasını gösterecek bence siz önce oturun bi neyi eleştirmeniz gerektiğini görün ve şunu unutmayın 3.DÜNYA ÜLKESİYİZ

• Doblodan sonra illaki iyi gelecektir sonuçta ticari araçtan geçiyorsunuz. Birde araçtan ne beklediğinize bağlı sizi tatmin ediyorsa sıkıntı yok. Ben ara ara araç kiralamam gerektiği için her seferinde farklı marka ve model araç kiralıyorum ve bu araçlarla çeşitli denemeler yapıyorum. Hızlanma,son hız,direksiyon tepkileri ,yol tutuşu,yüksek hızdaki stabilitesi,ses sistemi,yalıtımı,rüzgar sesi,malzeme kalitesi gibi kriterlerine bakarım.
    Bu zamana kadar kiraladığım araçlar.

2 kez-2014 Skoda Rapid Elegance 1.6 Tdi DSG 90 Hp
    2 kez-2014 Polo 1.4 tdi DSG 90 hp Comfortline
    2014 Polo 1.4 tdi Manuel 90 hp Comfortline
    2015 Leon 1.6 Tdi 105 hp DSG Style
    2015 Octavia Leon 1.6 Tdi 110 hp DSG Optimal
    2016 Audi A3 1.6 Tdi 110 hp
    2016 Audi A3 1.6 Tdi sedan
  • Buradaki çoğunluk Mercedes ve BMW sahibi olduğu için beğenmemeleri gayet doğal. Bir de üst gelir sahibi olup araç almaya gittiklerinde cebinden çıkardıkları alın teri ile araç sahibi olduklarından sizin burada fluence i anlatmaya çalışıyor olmanız abesle iştigal.

• Reno bu aracı iyi anılsın diye yapmadı diye düşünüyorum iyi isteyen yallah talismana

• III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Hocam renonun tasarım strateji "kaza anında ön taraftan bir an önce kurtulup darbeyi şaseye emdirmek" şeklinde olduğu için tamponu direk bırakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç yorumlarken Hangi araçtan sonra kullandiginin önemi büyüktür.

şirket araci olmak icin uretilmiş b sedanlari alt takima veriyorsan bir ust tayfaya bunu verirsin amaci gudulmus. Bireysel olarak o aralikta sifir dusunmeyeceğim bir aracti.

Megan 3 unde bunun konsol tasarimi hiç gözume hoş gelmiyor.

Düz yolda fena değil virajlarda güven vermiyor. Yalitim sorunu var.

Beni ceken yani elektrikli olani olmustu ama yayginlasmadi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Şubat 2017; 17:56:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Adamlar vergi oranlarından isyan etmiyor gelip burda türkiyenin en fp aracı olan fluanceyi eleştiriyor motorin olmuş 5 tl bu şartlarıda en az yakan dizel araç gösteriniz desem bana bilmem onun bunun eski arabasını gösterecek bence siz önce oturun bi neyi eleştirmeniz gerektiğini görün ve şunu unutmayın 3.DÜNYA ÜLKESİYİZ

Hocam millet dişarda 2.0 litreden asagi arabaya binmiyor bizde 1.5 araclarda performans ariyoruz flude hakkini veriyor ama resmen az yakip cok kaciyor :) 2.0 litre araca ne zaman binicez biz bilmiyorum.Benzinde pahali.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Millet bos paketleri mondeo,passat... araclariyla karsilastirinca bu yorumlar normal.Ama megane 3-4 den bir tik asagida kaliyor.

Guzel secim yapmissiniz.Polis arkadasta egea dan fluenceye gecmisler bayagi luks geldi diyor Ama emniyete aldiklari sunroof,xenon,deri koltuk... varmis amir araci.

Sizinki privilage en ust paket mi ? Edc sanzimanliysa rahat hizlanir.

Hocam Joy edc.Edc mükemmelmiş gercekten.Renodan beklenmeyecek kadar kaliteli.Edc oldugu icin bi nebze joyun dolusu diyebiliriz.17 jant attirmayi dusunuyorum valla kim ne derse desin celik jant bu arabaya yakisiyor.

• Icon donanım vardı bende ek olarak multimedya paketi vardı geri görüş vs. Icon donanım olarak müthiş doluydu 13.000km kullandık hiç üzmedi. Geçen ay sattık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fluence Neden bu kadar kötüleniyor ?
    3400 küsür km Garentanın araçları genelde temiz oluyor. Focus Bmw ye gerek yok.Bu araç bir bütün olarak polodan bile kötü. Tek avantajı bagaj.

Hocam ben bu araci yol tutus bekleyerek almadim.Eger manuel olsaydi kesinlikle fluence almazdim.Emin olun cogu insan Fluyu Edc icin aliyor.Ama Edc de buna degiyor.Ben genelde düz yolda basmayı severim virajlara sert girmem.Aile var sonucta.Bana uygun simdilik bidakine ya passat manuel yada volvo s60 otm. aliriz büyük ihtimal.

• Crdi gormemissin sen hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Icon donanım vardı bende ek olarak multimedya paketi vardı geri görüş vs. Icon donanım olarak müthiş doluydu 13.000km kullandık hiç üzmedi. Geçen ay sattık

Iconda anahtarsiz calistirma var miydi.Gönül isterdi icon almak .Agzina kadar dolu araba sonucta ve fp bence.

• Fluence konusunda ben gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Focus titanium lar daha avantajlı geliyor fiyat/performans konusunda. Birde tasarımları hiç hoşuma gitmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Crdi görmedim ve merak ediyorum :) ama 1.5 crdi 110 era kullandim araba sahlaniyordu ve cok saşirtti ve frenleri faciaydi resmen ben giderim ama durmam dedirten bir arac :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.