Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bnde bnm Lagunaya elimdeki Coiloverları takıcam bugün film yaptırdım komple boyandıda araba güzel olcak inş..
  • Foruma koymuyorum nazar var diye bazı olaylar olduda

Atarım size Pm ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

usta bişey dikkatimi çekti koltuk döşemeleri siyah.privilege da siyah alınabiliyormu ? yoksa yine tr de satılmıyormu ?

RENAUT MEGAN 3 VE FLUENCE ARAÇLARINDA

MEGANE 3 EXP. BEJ DÖCEME SİYAH PLASTİK DİREKSİYON YER KAPLAMASI GİRİMSİ BİR RENK

MEGANE 3 DİNM. SİYAH KARBON DÖŞEME DERİ DİREKSİYON

MEGANE 3 PRİV. BEJ DÖŞEME BEJ DİREKSİYON BEJ YER DÖŞEMESİ (YERLİ ÜRETİMLERDE VAR.)

FLUNCE EXP. BEJ DÖCEME SİYAH PLASTİK DİREKSİYON YER KAPLAMASI GİRİMSİ BİR RENK

FLUENCE DİNM. SİYAH KARBON DÖŞEME DERİ DİREKSİYON (ÜLKEMİZDE SATIŞI YOK)

FLUENCE PRİV. BEJ DÖŞEME BEJ DİREKSİYON BEJ YER DÖŞEMESİ

AUTHENTİQ MODELİNE HİÇ BAKMAYIN BİKERE BAYİDE GÖRDÜM ÖÖ GELDİ BEŞ PARA ETMEZ

ARKADAŞLAR ALINACAKSA PRİV. ALINIR BUARAÇTA FARKLI FARKLI BAYİLERDE İNCELEDİM VE TEST ETTİM EXP VERSİYONUNA BOŞUNA PARA KAPTIRMAYIM BENİM CLİO 3 DİREKSİYONUN BİLE PLASTİK KALİTESİ BİN KAT DAHA İYİ

• Full araç için 55.000 TL demiş Renault.Laguna III alırım ben o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

İkincisi Romanya'da Renault sitesinin reklamı.
    Ayıptır söylemesi oralara da baktım da

Fluence satışı şu an sadece bizde var heralde. Bazı ülkelerde adı bile geçmiyo. Bu arada arjantinde hala Megane II Sedan satıyolar Fluence haberini götüren "atlı" oraya ulaşmadı hala sanırım

Ya arkadaşım sen bu arabalar konusunda özellikle renault konusunda bayağı bilgilenmelisin.http://www.renault.com.ve/gama.php bak bakalım venezuelada renault neler satıyor.

Bu arada fluence direksiyon konsolu ile sinyal silecek kumandaları megane serisinden neden farklı ve daha ucuz malzemeden yapılmış anlamadım. gerçekten işçilik malzeme ve vizyon olarak renault nokta koyacağı yerlerde gereksiz işlerle marka düşmanlarına kozlar vermiş.Hele bagaj mekanizmasının ortasındaki o hareketli demir parça tam komedi.

• :) Bak renaultun vizyonu için clio2 sport v6 ara internetten arkadan motorlu 254 hp. Ya da alpine a610 turbo. Sayacak o kadar çok fantastik modelimiz var ki r5 turbo mesela. Bunları görürsen ne demek istediğimi anlarsın. Olmadı başlangıç olarak r12 gordini ile işe başla
  • Kesinlikle ben de katılıyorum........
  • herkes fluence bakmaya gitti galiba, kimse yok
  • arkadaşlar ben inceledim ama çokta memnun kalmadım. arkaya oturdum bir baktım ki inip binerken kafamı extradan eğmem gerekiyor. boyum 1.74 olmasına rağmen arkası dar geldi. sonra dedim öne geçeyim güzel rahat hoş bir araba derken orta kol dayama kapağına baktım küçücük. torpido da baya küçük geldi bana arka havalandırma çıkışları falan da çok ucuz geldi sağa sola yapıyorum elimde kalacakmış gibi geliyor. dışı falan fena değil bence. araçta yine fena değil ama full 51.000 lira yazıyordu. oda çok geldi o araç için gözüme. sonuç olarak tercih meselesi tabi ama değmez bence o fiyata o araç. bunları imzama aldanıp toyotacı gözüyle yazdığımı sanmayın arkadaşlar lagunamız da var, bir renocu gözüyle inceledim aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 22 Kasım 2009; 13:08:07 >

• Fiyatlar yavaş yavaş aşağı gelecek, Nisan ayında 1.4 TCe 130hp motorun gelmesiyle 1.6 benzinli motor büyük ihtimalle satılmayacak. Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

burdayız burda, nöbetçi eleman olarak ben burdayım devamlı...

ne bileyim ses,soluk,mesaj çıkmayınca,nöbetçi elemanda göremedim
  • afiyet olsun,15 sene Samsun'da bizde sık sık yapardıkda,buralarda zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3C

Arkası meg2 ile aynı değil mi? Bana dar gelmedi, yani aracın segmentine göre benim için normal. Tabi ben coupe nin minik arka kısmında bile rahat ettiğimi söyleyeyim : )

Afiyet olsun msaltik arkadaşım : )

coupenin arkası fena değildebagaj ağzı dar, ama bunu alanlarda zaten o kısmını,hatta arkada oturanları bile düşünmez. değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 22 Kasım 2009; 17:20:27 >
  • araba yavaş yavaş hoşuma gitmeye başladı bugün metalik gümüşünü haliç köprüsünde gördüm arkadan çok güzel görünüyordu.
  • İyi araba iyi ekonomik kriz ve aracın yeni çıkması,fiyatının yüksek görünmesi,fazla yollarda görememize neden oluyor.2-3 ay sonra yeni symboller gibi yollarda yavaş yavaş görünmeye başlar.
  • yazmayacaktım ama msaltık kardeşimin olayı yanlış anladığımı vurgulaması üzerine tekrar yazmaya karar verdim...saolsun o da hatasını kabul etti..herneyse

evet arkadaşlar boşa konuşmadığımız bir bir ortaya cıkıyor!!!link e bir gözatın okuyun bakalım yorumları:
    http://forum.donanimhaber.com/m_34854646/tm.htm
  • Evet sorun var, cepten olmasa da bilgisayar uzerinden mobil surume gecerseniz hic bir sorun kalmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 23 Kasım 2009; 22:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3C
    Forum her zaman genel olarak çok yavaş zaten, yoksa bende mi var bu yavaşlık?

Bugün ki olay beni çıldırttı ama "tubo" arkadaşım sağolsun nihayet düzeldi. Hatta bu şekilde forum çok hızlı, ben bundan sonra bu şekilde kullanırım. Hem reklam başlıkları falanda çıkmıyor.

Mobil surumde de konu acilamiyor suanda, sonunda normal surumden konu acip durumu yazabildim, umarim konular gorunuyordur :)
  • genclik valla ben karar verdim artik fluence privillege 1,5 dci 105 bg ankarada akbak en son 43 fiyat verdi ne dersiniz alinirmi yoksa aralk ayini bekleyimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRECEP -- 23 Kasım 2009; 23:56:41 >
  • aracın kadran aydınlatması floresan ışığı gibi beyaza yakın bir mavi,açık sarı gösterge çubuklarıyla bence gözü yormayan güzel bir görüntüsü var.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.