Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • megane 3le clio 3.tam olarak şurası aynı diyemem ama andırıyor bence,tasarımı yabancı değil pek birbirine yani.Hatta bir arkadaşım yolda giderken clio3ü gördü arkadan,yeni megan gidiyor bak dedi bana.
    Katılmayabilirsiniz bana,şaşırmam.
  • benzeyebilirde bu bi marka için eksiklik değil bence. audi nin modelleri çok benzer a4 olsun a5 olsun arka stopları çok yakın. marka nın bi çizgisi vardır onu her sınıftaki modellerine yansıtabilir gayet doğal bence.
  • Olabilir murat hocam,ben zaten andırıyor,yabancı değil dedim.Sonuçta aynı markanın ürünleri.Arkadaşım megane3ü gördü,biliyor ama uzaktan öyle görünmüş olabilir tabi.Bir de bizim buralarda pek megane3 yok ondan da olabilir.
    Kırmızı yakışıyormuş bu arabaya siyah zaten başka.
  • Görüldüğü üzere 2. viteste max. 86 km /h yapabiliyor devir kesiciye girmek üzereyken. 95 yapamıyor. Üstelik bunu liftin üstünde yaptığını izleyen herkes anlayabilir. 0-205 arası tek bir çakıl taşı üstünden geçmemiş anlaşılan en ufak bir sarsıntı yok. Diğer hızlanma videolarına kısaca bakarsınız telefonu tutan ellerin nasıl sağa sola titrediğini görebilirsiniz. Anlaşılan salt bizde değil dünyanın pek çok yerinde böyle mini çakallıklar yapılıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

Orijinalden alıntı: NateHuffman

Ben 3.5 sene megane ii hb 1,6 manuel kullandım. 36bin km yol yaptım. Hiç 2. vites 95 yapamadım.Sanırım 60 bile yapamadım. Acaba aracınıza yanlışlıkla 160'lık TSI motoru mu koydular fabrikada?

http://www.youtube.com/watch?v=PvOkEZnjhvI

al burdan bak, bu sadece 205 yapan elemanın videosu. Devir kesiciye girmeden, 6000 devir yapıp yapmadan atıyor. Devir kesici 6000'den biraz daha sonra devreye giriyor. Hadi 95 olmasında 93 olsun, hadi 90 olsun. Az mı? 1.4 motor için gayet başarılı. Sen 1.6 ile yapamadıysan kimse yapamıyor anlamına gelmez heralde

• bugün çarşıya gidiyorum,renoya uğramaya niyetim var inş. fluenceyi inceleyip,mümkünse test sürüşü yapıp izlenim ve fotolarımı aktarırım buraya da.görüşmek üzere.
  • Merhaba arkadaşlar bende fluence li oldum hayırlısı ile. 1 hafta oldu alalı. kullanan var ise radyo açılmadan bluetooth ile tel bağlantısı devreye girmiyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
    Ayrıca ilk etapta fazla yakıyor dizel 7,6 litre civarında 3-4 depo böyle gider dediler. kullananlar aynımı.

Alacaklar varsa tavsiye ederim.

FLUENCE PRİVİLEGE 105 1.5 DCI
  • fiyatları güncelleniyor. düsecekler
  • quote:

Fluence'de bi değişiklik yok

hatta bi tek onda yok

Duman gri aldım renk güzel - ek paket almadım Xenon Farlar almak istedim esp ile 2000 lira çok geldi. ileride Xenon kesin taktırmak lazım. Megane'a göre daha kullanışlı vites özellikle. kesinlikle privilege ve 105 alınmalı diğerlerinde özellik çok azalıyor. fiyatı uygun aldık filo indiriminden faydalandık. Sır :) . eller serbest harika bir şey . anahtarı unutuyorsun . kilitleme derdin yok . telefon bluetoth çok iyi yankı filan yok kimse araçtan konuştuğunu anlamıyor.
    ne kadara aldığımı tahmin edin :)

• listesi 47450 sanırım ona göre sallayalım lütfen
    38000 ise bi tane daha alalım :)
  • fiyatlar güncellenmiş rolansda değişiklik yok!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((
  • quote:

quote:

İlk etapta yakıt durumuna takılmayın, Rodaj kurallarına harfiyen uyun. M3C'nin de belirttiği gibi 3000'den sonra motor rahatlayacak, 5-6 binde farkı hissedecek. 10000'den sonra tüketimin keyfine varacaksınız. Dediğim gibi olmazsa bu işi bırakıyorum

hocam ne iş yapıyorsunuz???yapmayın etmeyin bu krizde iş mi bırakılır...!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faruksaglam

Merhaba arkadaşlar bende fluence li oldum hayırlısı ile. 1 hafta oldu alalı. kullanan var ise radyo açılmadan bluetooth ile tel bağlantısı devreye girmiyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
    Ayrıca ilk etapta fazla yakıyor dizel 7,6 litre civarında 3-4 depo böyle gider dediler. kullananlar aynımı.

Alanlar tavsiye ediyor, internetten bakanlar kötülüyor. Demek ezbere konuşmamak lazımmış...

Aracınız hayırlı olsun. Detaylarını görüşlerinizi, bu aracı alacağı renge kadar belirlemiş biri olarak bekliyorum.

İlk etapta yakıt durumuna takılmayın, Rodaj kurallarına harfiyen uyun. M3C'nin de belirttiği gibi 3000'den sonra motor rahatlayacak, 5-6 binde farkı hissedecek. 10000'den sonra tüketimin keyfine varacaksınız. Dediğim gibi olmazsa bu işi bırakıyorum

Hayırlı olsun tekrar... Ek paket aldınız mı? ve mümkünse aldığınız fiyatı öğrenebilir miyiz? bayi kimseye söyleme dediyse 1000TL fazla yazın, sonuna bi işaret koyun anlarız biz

MSALTIK!!!!!!!!yukarıdaki aynen mesajınızı bir kez daha okuyun..

madem ben fiyata takılmışım siz pek ilgilenmiyorusnuz fiyatla..sizin sormanıza ne gerek vardı...nasılsa ben soruyorum..bu birrrrrrrrrrr
    neden bekliyorsunuz daha önceki mesajlarınızda 47 lik arabayı 42-43 alırım diyodunuz...neden bekliyorunsuz gidip alın 47 ye hemen..madem fiyatla ilgilenmiyorsunuz bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    vergilerin delidumrul hesabı gibi olduğu benzinin bilmem ne kadar olduğu şu devirde fiyatlarla ilgilenmem sizi neden bu kadar rahatsız etti bu üçççççççççççç
    herkesin kendine göre hesabı vardır...bu dörtttttttttttttttttttt
    şimdi ben size neden bu forumda takılıyorsunuz diye bir soru sorsam ne kadar saçma olur...sizin sorunuzdan daha az saçma olmaz heralde ..bu beşşşşşşşşşşşşşşş
    bana da savaş açıyorsanız savaşa varım bu da altııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

• quote:

ingeniatorem arkadaşım, o mesajımdan böyle bi yorum çıkardınya sana sadece "Vayy beee" diyorum ve gülüyorum. Biraz zayıf bi yorum olmuş. Nedense???

aha da güldüm bak

hocam sizin agırlıklı olarak teknik donanım yorumu yaptığınız biliyorum..şimdi ben size "neden teknik donanımla bu kadar ilgilisiniz" diye sorsam ne hissedersiniz???belki araçlar hakkında sizin kadar teknik bilgiye sahip değilim kabul ediyorum..ben kendimce gördüğüm şeyleri yazıyorum yazmaya çalışıyorum...fiyat ta benim için önemli..fiyatın önemli olmadığı insanların zaten bu forumda işi ne???
    yok hocam yok..siz insanları kırıyorsunuz...sadece sizin doğrularınız var!!!hadi rastgele..sadece forumu uzaktan izlemeye alıyorum...Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..ii günler

• quote:

Orijinalden alıntı: faruksaglam

Merhaba arkadaşlar bende fluence li oldum hayırlısı ile. 1 hafta oldu alalı. kullanan var ise radyo açılmadan bluetooth ile tel bağlantısı devreye girmiyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

aracınız hayırlı olsun. (aşağıdaki mesajınızıda okudum) güzel bir renk iyi seçilmiş versiyon.
    aracı alırken serviste sormuştum radyo açılmadan telefon devreye girmiyor.
  • quote:

atamelih nasıl gidiyor araba. "Yaw bugün dikkat ettim de, şurası şöyleymiş, canımı sıktı" diyeceğiniz birşeyler karşılaştınız mı

ön kapı içlerindeki ve ayak altındaki saklama gözlerinin ( megane11 de vardı)eksiklikleri dışında birşey yok
    inşallah da olmaz.
    aracın şehir içi kullanımından memnunum. bence iyi görüş açıları İstanbul trafiğinde yararlı oluyor .
    araç ortalama 30 km lik hızda 10.1 lt benzin harcamış bu da şimdilik fena sayılmaz.Bunca dur kalkta yapacak fazla bir şey yok. Biraz ayağın alışması birazda motorun alışmasıyla iyi bir ortalama yakalarız
    inşallah.
  • herhangi bir problem yok. bence görüş açıları iyi.
  • iki tane taze fluence videosu buyrun:

http://www.youtube.com/watch?v=HN1EjVtjtGQ

http://www.youtube.com/watch?v=ACgJ7JRWkY8

yüksek kalitede izlemenizi tavsiye ederim...
  • usta bişey dikkatimi çekti koltuk döşemeleri siyah.privilege da siyah alınabiliyormu ? yoksa yine tr de satılmıyormu ?
  • expression değil navi si var kart sistemi var çünkü bence yurtdışında dynamique diye bir donanım seviyesiyle satıyor olabilirler.
  • Fluence aslınd ayakışıklı araba tipsiz diyordum ama sebebini buldum.

Araba baya geniş yada kalıplı duruyor özellikle arkadan.Ancak lastikle bisiklet lastiği gibi kalıyor 17 dahil + çok yüksek alet.

O yüzden alacak arkadaşlar mümkünse 18 jant+ min 3.5cm yay takarsa+ Ziebart film yaparsa şahane gözükecektir.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.