Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akşama foto koymaya çalışırım. bu arada radyo bilgi ekranıda mavibeyaz renklerde önceki sayfalara resmi koymuştum.
  • bende navigasyon yok. mavi dediysem öyle fenerbahçe mavisi değil neredeyse beyaz gibi. cimbomlu olarak benimde çubukları değiştirmem gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3C

Arkaya dar diyorsunuz tamamda, bu segmentte bir araç için daha nasıl geniş olmalı? Orta yolcu için bile olan mesafeye bakın.

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__

Bu resimde en koltukların konumunuda görmemiz lazım.Biraz gözüküyor ama pek belli değil.

• Yeterli gözüküyor ama çocuk şöför koltuğunun arkasındaki tarafa oturmuş onu görmek lazım.Diğer tarafa bakınca yeterli olduğu gözüküyor.
  • benim kızım 1.75 boyunda arabanın arka koltuğunun her iki kısmınada oturduğunda (megan ıı de çok rahat olduğunu söylüyordu) dünya varmış yayla gibi burası dedi. bilgilerinize.
  • Bende normal türk insanı ebatlarını sahip biri sayılmam, 1.85 boy ve 95 klio ağırlığımla, Fluence ın arkasında yolculuk yapma imkanım oldu. Aracın arkası gerçekten çok rahat ve keyifli bir yolculuk sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCManiakk -- 24 Kasım 2009; 15:19:07 >
  • kocaman araba yaa geniştir arkası tartışmaya bile gerek yok. tatışılcak tek konu şu fiyatlar fiat ford atağa geçti reno da geçti ama şu flu nun fiyatlarında güzellik yapmadılar bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

alın size yeni ford focus topiği:

-----Tabi genç arkadaşların kullanım stili de balataların ömrünü direkt etkiliyor

Bu arada Focus un arka koltuk altlarına ve bagaj içlerine keçe koydum,bu yazıyı bitirince sağ arka çamurluk içini de dolduracağım ----

----quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

bende şimdi bunu soracaktım...durum nasıl diye???
    Çamurluk derken?? Dıştan mı? içten mi? nasıl yani

Arka koltuk altları + bagaj tabanı + sağ sol çamurluk iç taraftan.

Önde oturanlardan hiç şikayet eden olmadı ama arka koltukta oturanlardan bazen "ses biraz fazla" diyen olabiliyordu. ----

http://forum.donanimhaber.com/m_21099916/mpage_122/tm.htm linkinden bakabilirsiniz...

şahsım adına şu son yaptığı kampanya ile ayda 500 tl ye alınır...ama gürültülüü bir arcda seyhat etmek ne derce doğru dur bilemiyorum:)()()()(

Ford sayfasında sana bu konuda cevap vermiştim, o esnada iş yerimde bir yandan müşterilerimle meşgulken bir yandan da sana yardımcı olmaya çalışıyordum.

Ama senin karşılık olarak arkadaşlarla aramızdaki muhabbeti alaylı bir şekilde buraya kopyala - yapıştır yapmayı uygun görmen yakışıksız bir davranış olmuş arkadaşım.

Her ne alırsan al hayırlı uğurlu olsun,bende önceden Laguna II vardı şimdi Focus,bu bir tercih/zevk meselesi gider iki aracı da test edersin,belki insanların arkasından dalga geçmek kadar kolay değildir ama zor bir şey de değildir.

• valla yoruldum kavgadan gürültüden patırtıdan...herkes ne düşünmek istiyorsa ole düşünsün...herkse kolay gele!!!
  • Gereği düşünüldü zaten.
  • ben arka dar geldi dedikten sonra arkayla ilgili baya görüş yağmış arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem darlıktan kastım diz mesafesi falan değildi. ben arkada dik oturduğumda (haliyle arkama iyice yaslanmış bulundum) kafam tavanla, o arka kolonlarla bir oluyordu. bu sıkıntı değil zaten. ama iniş binişlerde alışık olduğum tarzda değil. ekstra kafayı eğmem gerekiyor. pekte iyi anlatamadım derdimi

bu arada ben de fanatik sayılırım. 23 yıl önce 12 sw, broadway,flash,flash s, r19 europa ve laguna bu araçlarda büyüdüm ve lagunayla aşkımız devam ediyor. o gözle bakınca daha iyi birşeyler bekliyorsunuz ister istemez. ( örnek verecek olursak arka havalandırma çıkışı çok ucuz geldi bana, elde kalacakmış gibi )
    bunu belirtmek istedim ben, yanlış anlaşılmasın. renocu gözüyle eleştiriyorum renoyu herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Bugün yolda gördüm kesinlikle yay lazım leylek gibi olmuş.
  • ohooo bu forum cansız bugün. nerde bu fluence cılar
  • bende video bakıp duruyodum fluence la ilgili gözüme lacivert renkli fluence çarptı. çok hoş duruyor.alacak olanlar bu rengi de dikkate alsınlar derim.
  • bizde açıktan gidiyoruz hocam beyaz,gri,kırmızı bizim külüstürler. koyu ya geçmek lazım artık =)
  • bugun bizim komşu almış 42.5 liraya privalage sunrooflu dizel
  • yolda gördüm birkaç kere
    symbolün biraz şatafatlısı...
    leylek gibi.... bu yükseklik yol tutuş olarak eksi olabilir... en azından daha alçak olursa daha iyi yol tutar...
  • Bir çamurda benden olsun.

Fluansa getirilen en küçük eleştirilerde bile hakararete varan saldırılarınızı sabırla okudum.
    Size göre hepsi ya çamur yada önemsiz şeyler.

38 bin liralık benzinli,42 bin liralık donanımında deri direksiyonu,cc yi,otomatik klimayı sunamayan renoyu bu denli savunmanız ilginç.

Sizinki fanatiklik felan değil !
  • Her ne kadar Renault bayisinde en hoşuma giden araç Grand Scenic olsa da Yeni Fluence da gayet heybetli bir araç olmuş. ama fiyatı sanki biraz fazla gibi. 40 binlere çıkınca Grand Scenic bana çok daha cazip geldi açıkçası.
  • Bir bilgi vereyim forumdaki arkadaşlara,

Dün itibariyle yerli Megane HB 85 BG Authentique için gelen fiyat 35.000 TL'nin epeyce altında. Bu da demek oluyor ki şu anda özellikle Fluence alanları soyuyorlar. Daha önce bir arkadaş Reno'nun araba satma gibi bir derdi yok demişti, bu olmadığı haliyse bir de olsa ne olacak acaba. İnceledikçe daha çok görüyorum özellikle Fluence'deki maliyet düşürme çalışmalarını. Alanlara elbette hayırlı olsun, güle güle kullansınlar ama bu kalitedeki bir aracı bu fiyatlara almak çok mantıklı değil. En az bahara kadar mutlaka beklemek lazım.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.