Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: firsttrue

Forumunuzu Fluence alma niyetiyle bir süre meşgul ettim, soru ve cevaplarınız için teşekkür ederim.

Hepinizin gönlünüze göre otomobillere binmeniz dileğiyle.

rica ederiz hocam herzaman bekleriz..hatta curise hakkında yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum...şimdi diyebilirisn ki cruıse forumuna gir de ordan oku: ben de sana derim ki ole yapacak olsam sana neden diyorum ki zaten:)))iyice geyikledik yaw!!!:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

Forumunuzu Fluence alma niyetiyle bir süre meşgul ettim, soru ve cevaplarınız için teşekkür ederim.

Hepinizin gönlünüze göre otomobillere binmeniz dileğiyle.

rica ederiz hocam herzaman bekleriz..hatta curise hakkında yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum...şimdi diyebilirisn ki cruıse forumuna gir de ordan oku: ben de sana derim ki ole yapacak olsam sana neden diyorum ki zaten:)))iyice geyikledik yaw!!!:)))

Cruze'u ciddi şekilde test etme imkanım oldu, kullananlarla konuştum ve sonrasında karar verdim. Ama kendi aracım geldikten sonra tecrübelerimi mutlaka paylaşırım sizinle.

Saygılarımla.

• şu yeni ford diyodunuz..pazar arabası filan..yok ole değilmişben o kolun aslını öğrendim...o kol aslında çanta kolu...düğmeye basıyosun araba katlanıyor tam bir çanta ebadında elinizde taşıyabiliyorsunuz...
  • valla ben hiç ona buna takılmıyorum...millet varsın şole bole desin renault için!!!ben o gürültüyü gördüksten sonra direkt olarak elemişim focusu!!!
    ağabeyimin güzel bir szöü var...arabayı kendin sececeksin başkalarının görüşleri önemli değil diye...focus forumuna girdim adam diyo ki benim için önemli değil diyor asfalt sesi..daha buna ne diyim ben arkadaşım yaww...kelimeler bitti burda...

adam diyo ki reno kötü neyi kötü???eee işte döşeme güzel değil işte bagaj ayaklı bagaj...eee gürültüye ne diyosun yok o focus ben alırm abi gürültü önemli değil..gürültü önemlideğil önemli olan koltuğun dikişi..vay be diyorum deştiniz yaramı gene!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniatorem -- 19 Kasım 2009; 16:31:23 >

• evet şimdilik ii akşamlar
  • Yeni kasa focus 2010un sonunda diye söylentiler var.O paraya renodan anca clio ya da sümbül alınabiliyor bunu belirteyim.
    Benzinlinin 100 ve 115bgliği,dizelin 90 ve 109bgliği var.
    İzolasyon konusuna girmeye gerek yok,görüşlerinizi biliyorum ancak bu paraya çok iyi bir tercih olur focus hb bence.
  • İşte size yeni Renault Fluence 1.6 Privilage!!
    İyi seyirler...

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__

Umarım resimler size araç hakkında yeterli bakış açısı sağlamıştır. İyi dileklerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atamelih -- 19 Kasım 2009; 17:18:36 >

• Murat sen başka arabaları kötülüyorsun,bazı şeyleriyle dalga geçip duruyorsun,konu fluenceye gelince nolcak bagajındaki demir yüzünden arabayı almayalım mı,el freni normale dönmüş diye almayalım mı diyorsun daha dünya kadar örnek var.

Kendi tabirinle "bombasın" ya.

Çıkmamış bir arabanın piyasada 2008 ocak yılındaki piyasada dolaşan fotoğrafından yorum yapmak pek sağlıklı değil ayrıca.

atamelih hocam çok güzel araban,hayırlı uğurlu olsun.
  • Atamelih aracınız hayırlı olsun,aracı ilk teslim aldığınızda lastik basınçlarını hiç kontrol ettiniz mi?
  • iyi dilekleriniz için teşekkürler.
    bu zamana kadar aldığım hiçbir aracın lastik basıncını kontrol etmedim. etmek mi gerekiyordu ?
    son zamanlarda lastik havalarını mı çalıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atamelih -- 19 Kasım 2009; 18:07:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3C

Ayrıca renoya kim nederse desin, hala ülkemizde en çok 0 araç satan ve 2. eli en güçlü marka.

nasıl bı kıstas bu ya en cok satılıyor cok satılması dogru oldugunu yada iyi oldugunumu gosterıyor benım yasadıgım ılcedede en cok brodwey satılıyor ıkıncı elı cok fazla ozaman borodveyden iyisi yok bak işine yaa
  • bende bu gün tesadüfen yeni açılan reno bayisinde yeni araçları(megane3,fluence) görme imkanım oldu (sadece görme,çünkü test araçları yoktu)megane 3 hoşuma gitti,özelliklede coupeye bayıldım ama ihtiyaçlarımı karşılamıyacak olduğu için sadece bayıldım, fluence hakkında ise buradaki şartlar altında yorum yapamıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamelih

iyi dilekleriniz için teşekkürler.
    bu zamana kadar aldığım hiçbir aracın lastik basıncını kontrol etmedim. etmek mi gerekiyordu ?
    son zamanlarda lastik havalarını mı çalıyorlar

Fabrikadan ilk çıkışta değerler yüksek oluyor sizinki normal geldi bana ondan sordum.
  • Sümbül yerine alınır derken ben 30binlik fokus için demiştim.2010 fokus hakkında bilgim yok hiç.Şimdikinden bahsettim.
  • bence bu aracın kendisi değil 2008 yılında hangi firma 2010 da çıkacak bi aracın son halini yayınlar. aracın çıkış tarihi bile net değil. çıkışından bi kaç ay önce fotoları yayınlarlar.
  • ben ihtimal vermiyorum çünkü 2008 de makyaj yapıldı araca. buna göre o zaman ford müşterilerine dediki "alın bu yeni kasası 2 sene sonra çıkarcaz, bu da makyajlısı" içi zaten s-max ın aynısı 2010 model arabaya 2007 de çıkan bi aracın içini koymazlar heralde hemde hiç değiştirmeden.
  • Onu reno yapıyor işte megane hb'nin içini fluenceye koyuyor.Hiç değiştirmeden değil ama hakkını yemeyelim,hız göstergesi analog.
  • Alt sınıf arabadan da izler taşıyabilir,normaldir.Mesela bence clio ile megane arasında benzerlik var.Sonuçta aynı marka.
  • Allahtan esinlenmemiş murat hocam ön taraf pejo 407 arka taraf mondeo veya maserati grantourismo. ha fluence kötü bi araç alınmaz ordan burdan esinlenmiş demiyorum ama eksilerini görerek karar wermekte fayda war.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.