Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omurkadir

quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

belki işine yarayan arkadaşım olur

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12976722.asp?gid=254

Fiat'ın kampanyası güzel.
    Şu lineayı fotoğraflarına bakınca güzelmiş diyorum,ama sokakta gördümmü bazen hoşuma gitmiyor,bazen gidiyor.Hala daha anlayamadım bu arabayı,bi güzel görünüyo gözüme bi çirkin.Alışamadım herhalde. :)
    Gerçekten fiyatı uygun ama.26bintlden 38bintlye kadar fiyat aralığında modelleri var.

Bizim başlık da canlılığını kaybetti iyice ha?Neredesiniz fluenceciler?

demekki lineayı bir tek ben öyle düşünmüyor muşum..arac hakkaten sakat..ne güzel olduğu belli ne çirkin..tuhaf bir araba..bazen bakıyorum bu araba alınır diyorum tipine bakarak bazen bakıyorum bu ne rezil bir dizayn diyorum...bu ne yaaaaaaaaaa..zaten fiat dizayn özürlü..albea palio malio bi acayip sanki bilim kurgu filmi için dizayn yapıyorlar...dizayn yaptıkları uzaylılarda gariban uzaylılar..teknolojileri gelişmemiş filan... ya da mad max filmi için dizayn yapıyorlar onun gibi bişey işte...ne acayipsin fiat ya!!!

• ne oldu millet ölü toprağımı serptiler üzerinize kimse yazmıyor bişey...eeehh tabi oto satışları bıcak gibi kesilmiş durumda...ötv indirimi oldu aynı zamanda zam bindirimi oldu...bu hamleden sonra zaten bizlere yuh olsun ki bunlardan araba alıyoruz!!!yazık yazık
  • Dün sabah 4 adet Chevrolet Cruze LS Plus paket siparişi verdim, 6 adet Aralık ayında toplam 10 adet. Sipariş verdiğim araçlar full donanımlı. 10 araç diye duyunca Türkiye satış müdürüne varıncaya kadar devreye girdiler ve siparişi aldılar. Ne diyeyim, o siparişi alamayanlar utansın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

Dün sabah 4 adet Chevrolet Cruze LS Plus paket siparişi verdim, 6 adet Aralık ayında toplam 10 adet. Sipariş verdiğim araçlar full donanımlı. 10 araç diye duyunca Türkiye satış müdürüne varıncaya kadar devreye girdiler ve siparişi aldılar. Ne diyeyim, o siparişi alamayanlar utansın...

hayırlı olsun kazasız sürüşler!!!
  • Teşekkür ederim.
  • Orijinalden alıntı: ingeniatorem
    demekki lineayı bir tek ben öyle düşünmüyor muşum..arac hakkaten sakat..ne güzel olduğu belli ne çirkin..tuhaf bir araba..bazen bakıyorum bu araba alınır diyorum tipine bakarak bazen bakıyorum bu ne rezil bir dizayn diyorum...bu ne yaaaaaaaaaa..zaten fiat dizayn özürlü..albea palio malio bi acayip sanki bilim kurgu filmi için dizayn yapıyorlar...dizayn yaptıkları uzaylılarda gariban uzaylılar..teknolojileri gelişmemiş filan... ya da mad max filmi için dizayn yapıyorlar onun gibi bişey işte...ne acayipsin fiat ya!!!

Hocam fiatın grande punto ve özellikle bravosunu tasarım,donanım ve teknik özl.bakımından çok beğeniyorum.
    Ha palio ve albea da ucuz arabalar,bütçen azsa alırsın bunlardan birinin dizelini gezersin bol bol.
    Albea çirkin ama palio fena değil bence.
  • Orijinalden alıntı: omurkadir

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

Hocam fiatın grande punto ve özellikle bravosunu tasarım,donanım ve teknik özl.bakımından çok beğeniyorum.
    Ha palio ve albea da ucuz arabalar,bütçen azsa alırsın bunlardan birinin dizelini gezersin bol bol.

hocam arabada dzayn cok önemli bence..hayır bir de kızdığım şu nokta var ki; adamlar yılalr yılı diekiz aynası koymadığı arabaları peynir ekmek gibi sattı..hala da bizim millet almaya devam ediyor ve bunlar da bu kadar dandik bu kadar çirkin dizayn arabaları yapıp nasılsa satıyoruz mantığıyla üretiyolar heralde...(hissi konuştum)...gıcık oldum bilader gıcık gıcık...Allah aşkına bak şu arabalara ya hilkat garibesi gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: M3C

quote:

Fiat'ın kampanyası güzel.
    Şu lineayı fotoğraflarına bakınca güzelmiş diyorum,ama sokakta gördümmü bazen hoşuma gitmiyor,bazen gidiyor.Hala daha anlayamadım bu arabayı,bi güzel görünüyo gözüme bi çirkin.Alışamadım herhalde. :)
    Gerçekten fiyatı uygun ama.26bintlden 38bintlye kadar fiyat aralığında modelleri var.

Bizim başlık da canlılığını kaybetti iyice ha?Neredesiniz fluenceciler?

Linea yı test etme imkanı bulmuştum. 1.3 90 hp motorlu olanı kullandım, çekiş vs güzel ama ben aracı genel olarak beğenmedim.

bu 1,3 motor için yetersiz diyolar o kasaya??nedersin emtrisi??

• Orijinalden alıntı: ingeniatorem

hocam arabada dzayn cok önemli bence..hayır bir de kızdığım şu nokta var ki; adamlar yılalr yılı diekiz aynası koymadığı arabaları peynir ekmek gibi sattı..hala da bizim millet almaya devam ediyor ve bunlar da bu kadar dandik bu kadar çirkin dizayn arabaları yapıp nasılsa satıyoruz mantığıyla üretiyolar heralde...(hissi konuştum)...gıcık oldum bilader gıcık gıcık...Allah aşkına bak şu arabalara ya hilkat garibesi gibi...

Kızma ya tamam Ucuz diye alıyor millet ne olacak.Palio,albea gerçekten ucuz arabalar.Bir yerden bir yere götürüyor mu?Evet.O fiyata başka araba olsa onu alır millet.Hyundai,kia falan bozdu bu kuralı ama.
    Hangi arabasında dikiz aynası yokmuş ya Renonun springinde de sağ ayna yoktu bir zamanlar. Sümbülde de devir göstergesi yoktu bir ara.

Bu arada yeni sümbülü alacağıma,lineayı alırdım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 19 Kasım 2009; 14:49:00 >

• yok canım linea yeni sümbülden kat daha iyi bence gördüğüm kadarıyla...valla 91 model şahin sıfır almıştık...sağ dikiz aynası yoktu...bu tarz işler beni deli ediyor uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!milleti aptal yerine koyuyorlar uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!:)))))))))))))
  • araba yürüse,3teker çıkaracaklardı o ara zaten triportör gibi.
  • ben acayip gıcık oldum..hadi bana eyvallah galeriye gidiyorum..ya fluence alırım yada meg alır çıkarım...:)
  • quote:

araba yürüse,3teker çıkaracaklardı o ara zaten triportör gibi.

:)))

bir ara kagnı çıkralım demişler nasılsa satıyoruz!!! öküz bulamamışlar..yoksa kagnıya biniyoolurduk şimdi
  • quote:

quote:

ben acayip gıcık oldum..hadi bana eyvallah galeriye gidiyorum..ya fluence alırım yada meg alır çıkarım...:)

kılavuz al da, tarayıp yolla bize

YA BU DONANIMHABER NEDEN İKİNCİ MESAJ İÇİN HAYBEYE BEKLETİYO BİZİ

yok hocam vazgectim dur hele indirim mindirim olsun acelemzi yok alimallah...
    evet şu ikinci mesaj bekleme olayı acayip sebep ne olaki acaba??millet chat yapmasın diye mi koymuşlar acaba??
  • Pek yeri değil ama şu araba kafama takıldı,bu fiyata gerçekten iyi.

Yeni Focus Trend X 5K 1.6 90PS TDCi 35.420,00 TL

Donanımı:(Trendx)
    http://www.ford.com.tr//UIContent.aspx?pid=487&AID=40

Donanımında en lazım şeyler standart.Sensörler,dijital klima vs. yok normal olarak bu paraya.Bence fiyat/performansta çok iyi bir model.Bu paraya B sınıfı dizel bir araç anca alınabiliyor.
    90bglik ama olsun.
    Hb,dizel,ucuz araba düşünenlere öneriyorum.

Benzinli isteyenlere de...
    Yeni Focus Comfort 5K 1.6i 100PS 30.205,00 TL

Benim dikkatimi çeken modellerdi ondan paylaşmak istedim.Yanlış anlaşılmasın.

• abi bu görüntüler şaka dimi

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/215301/ford_focus.html

bu anca fiesta'nın rakibi olur. Bak bir de iç fotoğrafta el freni midir nedir, çamaşır askılığı var orda. O ne yaaa, çorapları kurutmak için mi

Ya varya umarım Ford şu arabayı çıkarır da, fluence'e laf atanların yorumlarını bi okuruz...

• quote:

Fluence'i niye Cruze fiyatına versinki. Onu anlamadım. Renault'un satma gibi bir endişesi olduğunu sanmıyorum. Ama Chevy'nin vardır... Yani siz gidip 10 tane passat alacam deseniz yarı yarıya vermez heralde. Ya da golf işte...

Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Yanlış düşünüyorsunuz, bütün firmalar otomobillerini satmak için üretirler. Depomda saklayayım diye araba üreteni görmedim ben bugüne kadar. Ayrıca karar verdik sizden almıyoruz dedim dün akşam bugün satma endişesi yok dediğiniz reno'dan aradılar hemen aman yeni fiyat yapalım diye. Cruze ile Fluence arasında yorum yapmayacağım çünkü sonra konu çok uzar fakat Chevrolet yarı yarıya fiyat vermedi onu söyleyebilirim. Ben sadece şunu söyleyebilirim, reno üç ay sonra benim Cruze aldığım fiyata zaten inecek, bugün inmemesi ( ki belki akşama inecekler ama ben siparişi verdim ) tamamen müşteriyi bugün soyma zihniyetidir. Ben tercihimi yaparken 8 airbag, ESP, TCS gibi güvenlik, 6'lı CD MP3 çalar, otomatik far, silecek, ayna gibi konfor detaylarını gözönünde bulundurdum. Bununla beraber gösterilen ilgi ve alaka.

Saygılarımla.

• Forumunuzu Fluence alma niyetiyle bir süre meşgul ettim, soru ve cevaplarınız için teşekkür ederim.

Hepinizin gönlünüze göre otomobillere binmeniz dileğiyle.
  • quote:

abi bu görüntüler şaka dimi

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/215301/ford_focus.html

bu anca fiesta'nın rakibi olur. Bak bir de iç fotoğrafta el freni midir nedir, çamaşır askılığı var orda. O ne yaaa, çorapları kurutmak için mi

Ya varya umarım Ford şu arabayı çıkarır da, fluence'e laf atanların yorumlarını bi okuruz...

Arkadaşım el frenini beğenmedim diyorsun ama oraya papağan koyabilirsin, birde bu açıdan düşün : ) : )

Pert meg2 den el frenini alıp oraya dik çakmışlar : )

Ama dış tasarımı bir önceki kasaya göre kat ve kat güzel.

• quote:

Pek yeri değil ama şu araba kafama takıldı,bu fiyata gerçekten iyi.

Yeni Focus Trend X 5K 1.6 90PS TDCi 35.420,00 TL

Donanımı:(Trendx)
    http://www.ford.com.tr//UIContent.aspx?pid=487&AID=40

Donanımında en lazım şeyler standart.Sensörler,dijital klima vs. yok normal olarak bu paraya.Bence fiyat/performansta çok iyi bir model.Bu paraya B sınıfı dizel bir araç anca alınabiliyor.
    90bglik ama olsun.
    Hb,dizel,ucuz araba düşünenlere öneriyorum.

Benzinli isteyenlere de...
    Yeni Focus Comfort 5K 1.6i 100PS 30.205,00 TL

Benim dikkatimi çeken modellerdi ondan paylaşmak istedim.Yanlış anlaşılmasın.

hocam benim incelediğim ve elediğim markalar şöyle
    öncelikle şunu solıyım ben marka olarak toyota ve renoyla ilgilenirim bunlara özel ilgim var..

honda civic= bagaj küçük kasa eskidi onu alacagıma 5-6 tl az fiyatına meg3 seveseve alırım
    ford focus= inceledim gercçekten almayı isterdim ama yalıtım çok kötüydü bizzat şahit oldum sırf bu yüzden eledim
    yukarıda yazdığın 100 hP lik focusun yakıt tüketimi yüksek 6 litre ve 1,6 mototra göre neden az güç üretiyor aynı1,6 120 hp gücünde?*
    toyota=fiyatları yüksek direkt 40 dan başlıyor almayı isterdim gerçekten
    opel =model kalmadı
    vw= sırf isme para vermek istemiyorum
    reno=bildiğim araç kalitesi belli fiyatlar belli ne olduğunu biliyorum ismi cismi kalitesi yerinde bizden biri...
    cehvy= cruıse dizyn olarak süper olmuş bence ama kalitesi konusund ahiçbir fikrim yok..ikinci eli sıkıntı
    yani aslında benim müşteri profilim fiyat-kalite-hitap optimumu bulmak..bu noktada reno istisnasız gibi göürnüyor

yoksa araba alırken fantazi yapmak istesem fantazi yapacak çok araba var..veririm 60-70 insignia veya avensis çekilirim kenara

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.