Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzerlik dikkat çekici biraz eskiye dönüş var diyebiliriz bence

• Dediğin gibi fiyatı 4.000 düşmüş olsaydı sadece 10 tane ben bugün sipariş verecektim. Sanırım talebi karşılayamayız diye düşünerek fiyatı çekmiyorlar aşağı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

Dediğin gibi fiyatı 4.000 düşmüş olsaydı sadece 10 tane ben bugün sipariş verecektim. Sanırım talebi karşılayamayız diye düşünerek fiyatı çekmiyorlar aşağı...

• son fısıltılar:

hurda indirimi+düşük faizli kredi+bayi indirimi+model indirimi= reno
    akaryakıt indirimi=biz hariç tüm dünya
  • Rölans: (fr. relance)
    konken oyununda, yerdeki paranın artırılması anlamına gelen söz.
    pokerde ise, düşünme zamanı istemek için söylenir.

Yani: Vereceğin parayı arttıracaksın ve biraz daha düşüneceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 17 Kasım 2009; 16:28:21 >
  • kesinlikle daha iyi,daha özgün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3C

Photoshop meg3 ön taraflı, daha mı iyi duruyor ne?

keşke böyle olsaydı tüm tereddütlerim ortadan kalkar alırdım ama şuan hala düşüncedeyim
  • model arabaları hakkaten çok gerçekçi yapmışlar, 60-80 tl fiyatı var hobisi olanlar için güzel ama uzaktan kumandalı değil anladığım kadarıyla
    bu da fluence:

• Model araçlar geçen servisde ya 7.5TL ya 15 TL dediler Kangoo yoktu almadım yanlışınız olmasın. Anlamam pek ama.
  • Model Otomobillerden Türkiyede yeni kasa symbol alabileceğimiz bir yer var mı?
  • @M3C teşekkürler
    Baya güzellermiş duruşu bile aynı :)

Fiyatlarda dediğiniz gibiymiş.

8-10 TL'likler Çin malımıdır nedir .)
  • İYİ AKŞAMLAR HERKESE DAHA 3-4 GÜN ÖNCESİNE KADAR TAMAM FLUENCE (BENZİNLİ) DİYORDUM FAKAT AKLIMA HONDA CİVİC PREM.DÜZ VİTES AKLIMA TAKILDI (İKİ BAYİDE YANYANAYDI CİVİCİN İŞÇİLİĞİ DAHA KALİTELİ VE DURUŞU DAHA AGRESİF GELDİ. FLUENCE KAPLUMBA GİBİ BAKIYORDU SANKİ) VE ENSON BAYİDEN ALDIĞIM FİYAT CİVİC İÇİN 41000 TL NE YAPSAM KARARSIZ KALDIM BU İKİ ARACI KIYASLIYACİLECEK OLAN ARKADAŞLARIN YORUMLERINI BEKLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

Orijinalden alıntı: darkangel025

İYİ AKŞAMLAR HERKESE DAHA 3-4 GÜN ÖNCESİNE KADAR TAMAM FLUENCE (BENZİNLİ) DİYORDUM FAKAT AKLIMA HONDA CİVİC PREM.DÜZ VİTES AKLIMA TAKILDI (İKİ BAYİDE YANYANAYDI CİVİCİN İŞÇİLİĞİ DAHA KALİTELİ VE DURUŞU DAHA AGRESİF GELDİ. FLUENCE KAPLUMBA GİBİ BAKIYORDU SANKİ) VE ENSON BAYİDEN ALDIĞIM FİYAT CİVİC İÇİN 41000 TL NE YAPSAM KARARSIZ KALDIM BU İKİ ARACI KIYASLIYACİLECEK OLAN ARKADAŞLARIN YORUMLERINI BEKLİYORUM

Honda Civic'in bagajı 389lt imiş, görünce şok oldum. Benim Clio3 288lt Megane III HB 390 mı neydi, Fluence 530lt...

Hayır anlamadığım Civic 4545mm uzunluğunda yani 4.55m, fluence 4.62m... E aradaki fark nerde? Honda yeni kasa kullanmadım, binmedim ona bişe diyemem. Ama sedan bi araba alıp bu kadar bagajı kullanmak biraz düşündürücü

BAGAJ OKADAR DERT DEĞİL YILDA 2 GÜN LAZIM OLUYOR 1 TATİLE GİDERKEN BİDE DÖNERKEN
    BENDEDE CLİO 3 1.2 VAR FAKAT BAGAJDAN MÜZDARİP DEĞİLİM ARABA ÇEKMİYO KARDEŞİM CEÇEN İZİNDEN DÖNERKEN RAMPADA DORSELİ TIRLA KAFA KAFAYA GİTTİM ARKADAKİ ARAÇLAR DELİ GİBİ SELLEKTÖR YAPIYOLAR HADİ DİYE. BİR ARAÇ SOLLARKEN 3-4 KERE DÜŞÜNÜYOR İNSAN GEÇERMİYİM GEÇEMEZMİYİM DİYE HERKES BİLİR 1-2 SANİYENİN BİLE ÇOK ÖNEMLİ ARAÇ SOLLARKEN ŞUANDA ARALIK AYI ARİFESİNDE OLMAM VE FİYATLAR DİPTEYKEN DEĞİŞTİRİYİM DİYOM ŞU KAPLUMBAYI

• quote:

Orijinalden alıntı: M3C

quote:

BAGAJ OKADAR DERT DEĞİL YILDA 2 GÜN LAZIM OLUYOR 1 TATİLE GİDERKEN BİDE DÖNERKEN
    BENDEDE CLİO 3 1.2 VAR FAKAT BAGAJDAN MÜZDARİP DEĞİLİM ARABA ÇEKMİYO KARDEŞİM CEÇEN İZİNDEN DÖNERKEN RAMPADA DORSELİ TIRLA KAFA KAFAYA GİTTİM ARKADAKİ ARAÇLAR DELİ GİBİ SELLEKTÖR YAPIYOLAR HADİ DİYE. BİR ARAÇ SOLLARKEN 3-4 KERE DÜŞÜNÜYOR İNSAN GEÇERMİYİM GEÇEMEZMİYİM DİYE HERKES BİLİR 1-2 SANİYENİN BİLE ÇOK ÖNEMLİ ARAÇ SOLLARKEN ŞUANDA ARALIK AYI ARİFESİNDE OLMAM VE FİYATLAR DİPTEYKEN DEĞİŞTİRİYİM DİYOM ŞU KAPLUMBAYI

Dizeller bu konuda daha avantajlı. Ara hızlanma değerleri benzinli motorlarına göre daha kısa. Tabi birde aradaki fark olmasa da herkes düşünmeden alabilse.

Aynen katılıyorum, dizeller rampalar ve ara hızlanmalarda gayet iyi.
    Örneğin 1.6 benzinliyle vitesi 3 ten 2 ye düştüğünüz nispeten dik bir rampada(hız 40-50) 1.5 dizelde vitesi 3 ten 4 e bile çıktığınız oluyor(hız 60-70)

Symbol'ün model arabası yok mu diyen bi arakadaş vardı,

• Türkiyede Symbolu nereden alabiliriz bende megan II si var.Koleksiyon yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkangel025

İYİ AKŞAMLAR HERKESE DAHA 3-4 GÜN ÖNCESİNE KADAR TAMAM FLUENCE (BENZİNLİ) DİYORDUM FAKAT AKLIMA HONDA CİVİC PREM.DÜZ VİTES AKLIMA TAKILDI (İKİ BAYİDE YANYANAYDI CİVİCİN İŞÇİLİĞİ DAHA KALİTELİ VE DURUŞU DAHA AGRESİF GELDİ. FLUENCE KAPLUMBA GİBİ BAKIYORDU SANKİ) VE ENSON BAYİDEN ALDIĞIM FİYAT CİVİC İÇİN 41000 TL NE YAPSAM KARARSIZ KALDIM BU İKİ ARACI KIYASLIYACİLECEK OLAN ARKADAŞLARIN YORUMLERINI BEKLİYORUM

hocam ben senın yerine olsam kesinlikle meg3 alırdım
    1-kasa çok yeni
    2-honda kaç sene oldu bilmiyorum
    3-fiyat baya uygun hondaya göre
    4-honda performans acısından daha seri bir arac olabilir...test sürüşü yapıp farkları gözlemleyebilirsin
    ben bile şu anda rolans ve meg 3 arasında kararsız kalmış durumdayım...ama rolansın sedan arac olması benim kullanım amaçlarıma hitap ediyor tabiki..bir de unutmadan solıyım arkdaş honda da yolcluk etmiş..çok fazla gürültü var diyodu..zaten bu konuda renonun kalitesi tartışılmaz..sen gene de beni dinle git meg 3 al!!!6. his:))

• quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

belki işine yarayan arkadaşım olur

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12976722.asp?gid=254

Fiat'ın kampanyası güzel.
    Şu lineayı fotoğraflarına bakınca güzelmiş diyorum,ama sokakta gördümmü bazen hoşuma gitmiyor,bazen gidiyor.Hala daha anlayamadım bu arabayı,bi güzel görünüyo gözüme bi çirkin.Alışamadım herhalde. :)
    Gerçekten fiyatı uygun ama.26bintlden 38bintlye kadar fiyat aralığında modelleri var.

Bizim başlık da canlılığını kaybetti iyice ha?Neredesiniz fluenceciler?

• Arkadaşlar hayırdır bu akşam epey sessiz burası
    Bu arada Murat bey verdiğiniz linkte çok yararlı bilgiler var, teşekkürler.

dizellerle ilgili olan:http://forum.donanimhaber.com/m_22026445/mpage_1/key_/tm.htm

bi de @M3C tamam filtre ucuz bişey ama 2-3 bin de bir değiştirmeye de gerek yoktur heralde ordaki arkadaş yağ ve filtre için bir yıl yada 10-15 bin km yi geçirmeyin demiş.(ilk alındığında istenirse 5binde değişebilir sonra normal bakımlarda demiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyky -- 19 Kasım 2009; 0:43:16 >
  • Ben 3.5 sene megane ii hb 1,6 manuel kullandım. 36bin km yol yaptım. Hiç 2. vites 95 yapamadım.Sanırım 60 bile yapamadım. Acaba aracınıza yanlışlıkla 160'lık TSI motoru mu koydular fabrikada?
  • http://www.youtube.com/watch?v=VHNLrHJwcqg&feature=related
    122'lik TSI bile 2. viteste devir kesiciye girerken 91'de kalıyor. Sizin motor kesinlikle 160'lık...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.