Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omurkadir

Amacın varmış demekki.Sadece güncel tutmaktı de geç.

hocam sorunuzun masum olmadığını ikimizde biliyoruz..o bakımdan ole deyip geçemedim:)
    herneyse uzatmayalım...
  • atamelih!!!!yeni fotolar nerdeeeeeeeeeeeeeeee???iyice savsakladın yaww!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

quote:

hocam sorunuzun masum olmadığını ikimizde biliyoruz..o bakımdan ole deyip geçemedim:)
    herneyse uzatmayalım...

Art niyetim yoktu pek ama neyse.Aynen,uzatmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

Orijinalden alıntı: atamelih

Ben aracı bir çok arkadaş gibi çirkin,eksik teknolojili,pahalı,yetersiz performanslı,konforsuz bulmadım.

öyle bi araç değil zaten. Ama dikkat edin, size de hemen fanatik yakıştırması yapılacaktır bu cümlenizle. Aracı alan, binen, kullanan konuşmuyor zaten. Şu an aracı bir haftadır kullanan kişi olarak en doğru yorumlar sizin yorumlarınızdır. Ben de test sürüşü yaptım ama 10-15 dakka. Haaa bana yetti, göreceğimi gördüm. Beklediğimden daha iyi çıktı. Tabi bunda bir alt sınıf olan bir aracı kullanmamın da etkisi olabilir, onu da test sürüşümden sonraki yazımın giriş paragrafında yazmıştım zaten.

Zaman içinde gördüğünüz eksta artı ve eksileri paylaşırsanız sevinirim.

hocam sizden de foto bekliyorduk ama az gönderdiniz...mümkünse bir kaç fotö çekip eklerseniz seviniriM!!!

• quote:

quote:

quote:

herneyse uzatmayalım...

Art niyetim yoktu pek ama neyse.Aynen,uzatmayalım.

yaw ben buforuma girdikten sonra paranoyak oldum:))
  • quote:

Hocam ben kendi Clio3'lerime bu kadr foto çekmedim

Gönderdiklerim yeterli olmadı mı ki? Önemli noktaları çekmeye çalıştım. Arka havalandırmayı çekmedim sadece

Galeriye giden bi arkadaş olursa ben de gider çekerim. Devamlı devamlı gitmeyeyim, tek başıma...

Sizin bulunduğunuz yerde bayi yok mu? uzak mı? sizin de bi görüşünüzü duysaydık...

hocam ben 2-3 defa gitim inceledim ama digital foto makinem olmadığı için çekemedim...burda renoda baya gzüel karşılıyolar insanları...en son gittiğimde ülker hanımeller kurabiye ikram ediyolardı...bi gzüel yedik tabi..:))

• Şimdilik araba bu kadar ilgi çekmiyor bence.Bu başlığa bakarsak hep aynı kişiler yazışıp duruyoruz.Öyle merak edip yazanlar var da,çok yok.
    Bence fiyatlardan kaynaklı,biraz düşürseler insanlar ciddi ciddi almayı düşünecek ve foruma bakacak,görüş alışverişinde bulunacak.Çevremdeki insanlar da hala fiyatın yüksek olduğu görüşünde.Tabi ötvnin eski haline gelmesinin etkisi de çok büyük.Tüm firmalarda aynı şekilde.İndirimler de yapılmaya başlandı ufak ufak.Mazda da yaptı birkaç gün önce.Fordda biraz indirimde,galiba honda da öyle vs.Renoda da indirim var da diğer modellerine odaklı,ayrıca takas indirimi de başladı.

Ben daha önce de söylemiştim,tekrar etmekte fayda var;privilage normal fiyatta diyebilirim ama otantik ve expresyon haddinden yüksek fiyattan satışta.Yeni araç tabi.Bir düzenleme olur elbette.
  • quote:

Şimdilik araba bu kadar ilgi çekmiyor bence.Bu başlığa bakarsak hep aynı kişiler yazışıp duruyoruz.Öyle merak edip yazanlar var da,çok yok.
    Bence fiyatlardan kaynaklı,biraz düşürseler insanlar ciddi ciddi almayı düşünecek ve foruma bakacak,görüş alışverişinde bulunacak.Çevremdeki insanlar da hala fiyatın yüksek olduğu görüşünde.Tabi ötvnin eski haline gelmesinin etkisi de çok büyük.Tüm firmalarda aynı şekilde.İndirimler de yapılmaya başlandı ufak ufak.Mazda da yaptı birkaç gün önce.Fordda biraz indirimde,galiba honda da öyle vs.Renoda da indirim var da diğer modellerine odaklı,ayrıca takas indirimi de başladı.

Ben daha önce de söylemiştim,tekrar etmekte fayda var;privilage normal fiyatta diyebilirim ama otantik ve expresyon haddinden yüksek fiyattan satışta.Yeni araç tabi.Bir düzenleme olur elbette.

takas indirmmi başladı mı gerçekten...detay verebilir sminiz??

• hocam sitesinde gördüm
    http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=121&news_id=224
    Megane hb için görüşeceğim,gerçekten düzgün indirim olursa almayı düşünüyorum takasla.

Not:Takas avantajı Symbol, Clio HB, Clio Grand Tour, Laguna, Mégane HB ve Mégane Coupé modelleri için geçerlidir. (2000 TL takas avantajı tüm Laguna versiyonları için geçerlidir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 17 Kasım 2009; 11:46:26 >
  •  __FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__

Bir kaç fotoğraf pek kaliteli değil idare edin.Ben çok beğendim dış görünüşünü,içini sürüşü ve özellikleri tabi bilemiyorum hiç sürmedim.Yolda bir audi A4 gibi heybetli duruyor.Sabah Haramidere Bika nın orda rasladım.

• quote:

atamelih!!!!yeni fotolar nerdeeeeeeeeeeeeeeee???iyice savsakladın yaww!!

haklısın arkadaşım fotoları çektim ama bir türlü foruma aktaramadım.bizim kızın keyfi olursa koyacağız
    inşallah.

bir arkadaşım sana da fanatik derler demiş.

1980 yılından bu yana opel,lada,tofaş,toyota,honda,fiat,ford ve renault araçları kullandım. 12 yıldır megane ailesinin bütün fazlarını sorunsuz ve keyifle kullanmaktayım. belki benim şansıma hiç yolda kalmadım. periyodik bakımlar dışında servise gitmedim araçlarım beni hiç zorlamadı. satmak veya takas etmek istediğimde bence uygun fiyatlardan kolaylıkla alıcısını buldu.

ben fanatik değil kullandığı markadan memnun bir vatandaşım. hepsi bu.inşallah bu yeni araçta da memnuniyetim devam ederde allah ömür verirse megane 4 de alabilirim.

bu arada aracı biraz kullanıp bilgi biriktirmeye çalışıyorum ki yalan yanlış şeyler aktarıpda hatalı yönlendirme yapmayayım.

biraz önce bleutooth menusü ile uğraştım. cep telefonunu kolaylıkla tanıttım.gerek radyo gerekse direksiyondaki düğmeler ile kullanışı çok rahat . arama ve cevap verme fonksiyonlarını
    direksiyonu bırakmadan dikkatinizi yoldan ayırmadan yapabiliyorsunuz büyük rahatlık. dış ses hoparlörlerden geliyor. sizin sesinizse iç dikiz aynası yanındaki mikrofonla ulaşıyor.
    ilk defa kullandığım bu özelliğin tüm araçlarda bulunması sürücü açısından çok iyi olur.

aracın radyo cd çaları 8 hoparlörü ile bence gayet başarılı. otomatik aramalar,12 fm kanalını hafızaya alması
    ses ve tını ayarlarının kişiselleştirilmesi bence olumlu yanları. ayrıca çok detaylı ve kolay anlaşılır bir kullanma klavuzunun bulunmasıda + fayda.

iyilikler dileğimle.

• quote:

Bence Fluence 1 ay daha gider bu fiyatla... Takas indirimi genelde elde kalan araçlara yapılıyor, elde kalmış da demeyelim de daha az tercih edilen...

ingeniatorem hocam, ben müsadenizle sizi de "fanatik" olarak adlandırmak istiyorum. Renault'daki ilgi ve alakadan bahsetmişsiniz. Yapmayın böyle şeyler lütfen

hocam dediğim doğrudur...ilgi alka süper..dedim ya en son gittiğimde hanımeller damla çıkolatalı kurabiye ve meyve suyu iksam ediyorlardı...süperdiiii...sizin orda yok mu ??eh her bayi aynı değildir tabi:)
  • teşekkürler ömürkadir -atamelih-masaltık ve diğer üyeler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atamelih
    ayrıca çok detaylı ve kolay anlaşılır bir kullanma klavuzunun bulunmasıda + fayda.

şu kullanım kılavuzunu nasıl görebiliriz. Nette bulamadım. Birçok ekstra detayı ordan görebilirdik...

eve gidince bir bakayım ulaşma yoluyla ilgili bir bilgi varmı.
  • lbg.yby.rolans.fluans.
  • Bu diğerlerinden daha iyi.

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__
  • Çok pahalı, aynı donanımda ki Ford Focus'tan yaklaşık 2.500 - 3.000 TL daha fazla fiyat verdi Mais. Üstelikte filo için, yani verebilecekleri en iyi fiyatı verdikleri halde. Türkiye'de üretilen bir otomobilin İspanya'dan gelen bir otomobilden 3.000 TL pahalı olmasını anlamak mümkün değil. Böylece Fluence'i listeden silmiş olduk.
  • şimdi bu fiyat konusuna ben de takılmış bulunuyorum...indirim olacaktır heralde..bekliyoruz bakalım!!!lbg.yby

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniatorem -- 17 Kasım 2009; 14:27:50 >
  • reno reno duy sesimizi...yaw bunlar harbiden matematik de bilmiyor...aracı 4000 tl düşürse 10 satacakken bu fiyata 4 satıyor...vy beeeeeeeeeeeee
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.