Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur hocam Megan IIlerde filan gizli bunda da gizlidir diye resimlere bakarken gördüm.Aslında güzel ayrı bir hava katmış.
  • geri vitese takınca sadece sesli uyarı var. görsel bir destek yok. engele yaklaştıkca ses devamlılığı artıyor. 25- 30 cm kalınca enüst seviyede uyarı veriyor.bu fonksiyon aracın hızı 7 km altında olduğunda çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamelih

geri vitese takınca sadece sesli uyarı var. görsel bir destek yok. engele yaklaştıkca ses devamlılığı artıyor. 25- 30 cm kalınca enüst seviyede uyarı veriyor.bu fonksiyon aracın hızı 7 km altında olduğunda çalışıyor.

ATAMELİH ARACIN HAYIRLI OLSUN İYİ GÜNLERDE KULLAN.

SİZE BİR KAÇ SORUM OLACAK

1.BEN DİZELLE BENZİNLİ ARASINDA KALDIM SİZİ BENZİNLİYE YÖNELTEN SEBEP NEDİR?

2.ARACIN HIZLANMASI İVMELENMESİ NASIL BEN DİZELİNİ TES ETTİM SÜPERDİ TEK KELİMEYLE.

3.ARAÇ İÇİ DİZELE GÖRE SES İZALASYONUNDA FARK VARMI BİLİYORMUSUNUZ.

4.HANGİ PAKETLİSİNİ ALDINIZ.
  • Birde araç çalışırken stop etmeden kartı alıp kapıları kitleyerek araçtan ayrılarak kısa bir işiniz varsa halldebilirsiniz.Buna eller serbest özelliğinide ekleyince kartın kullanımının çok daha rahat olduğu anlaşılıyor.

Araç çalışırken stop etmeden kapıları kilitleyemiyorsunuz...o an işinizi çabuk halletmenizi öneririm çünkü araç çalışır vaziyette birisi binse arabayı götürse benzin bitene kadar dolaşır.....
  • bu gün ikitelli basın yolunda gümüş gri xenon paketli fluence geçti yanımdan...süperdi valla baka kaldım arabaya..gerçekten üst sınıf ve inanılmaz kaliteli ve karizmatik görünüyordu..isminin anlamı gibi resmen aktı gitti önümde..fluence için yaptığım olumsuz yorumların hepsini geri alıyorum..flunce ı trafikte görmek lazımmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkangel025

quote:

Orijinalden alıntı: atamelih

geri vitese takınca sadece sesli uyarı var. görsel bir destek yok. engele yaklaştıkca ses devamlılığı artıyor. 25- 30 cm kalınca enüst seviyede uyarı veriyor.bu fonksiyon aracın hızı 7 km altında olduğunda çalışıyor.

ATAMELİH ARACIN HAYIRLI OLSUN İYİ GÜNLERDE KULLAN.

SİZE BİR KAÇ SORUM OLACAK

1.BEN DİZELLE BENZİNLİ ARASINDA KALDIM SİZİ BENZİNLİYE YÖNELTEN SEBEP NEDİR?

2.ARACIN HIZLANMASI İVMELENMESİ NASIL BEN DİZELİNİ TES ETTİM SÜPERDİ TEK KELİMEYLE.

3.ARAÇ İÇİ DİZELE GÖRE SES İZALASYONUNDA FARK VARMI BİLİYORMUSUNUZ.

4.HANGİ PAKETLİSİNİ ALDINIZ.

cevap 1. bir başka arkadaşta yazmış az km yapıyorsan benzinli alacaksın arada 5.250 tl fark var.

2. aracı otoyolda uzun süre kullandım.yazdığınız gibi süper. gaz pedalına dokununca vitesleri
    arttırmaya bayıldım.
    3. Ses izolasyonunda bir fark olup olmadığını bilmiyorum

4. Privilege baz versiyonunu aldım.özellikler benim kullanım amaçlarıma uygundu.

iyi dilekleriniz için teşekkürler darısı başınıza.

• Z.E serisi için renault ilk elektrikli motorunu tanıttı. 60 hp 12.000 devir. Fluence Z.E 2011 de yerli üretim olacak.
  • Bu konu ilk defa bu kadar sessiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Birde araç çalışırken stop etmeden kartı alıp kapıları kitleyerek araçtan ayrılarak kısa bir işiniz varsa halldebilirsiniz.Buna eller serbest özelliğinide ekleyince kartın kullanımının çok daha rahat olduğu anlaşılıyor.

Araç çalışırken stop etmeden kapıları kilitleyemiyorsunuz...o an işinizi çabuk halletmenizi öneririm çünkü araç çalışır vaziyette birisi binse arabayı götürse benzin bitene kadar dolaşır.....

Eller serbest özelliği megan II de yok ama araç stop etmeden kartı yuvasından çıkarabiliyorsunuz kilitlemeyi denemedim.
  • bugün izmit outlet centerda fluence i otoparkta gördüm füme rengini süper duruyordu

daha önce aynısını serviste gördüm,

cam kabin içinde gördüm

ama ama trafikte görmek farklıymış ii duruyordu.
  • ben de test surusu yaptım bugun
    imzamda oldugu gibi corolla kullanıyorum. olabildigimce objektif olucam.
    emniyet kemeri cok kalitesiz gibi geldi. boyle cok yumusak, hafif. belki de kalitesidir de bilmiyorum.
    direksiyonun altındaki plastik cansız gibiydi. gecelim
    direksiyon guzel. benim arabam gibi belki biraz daha iyi.
    performans guzel. benim arabamdan ii ki normal benim arabam 90 hp 190 tork fluence belli yalnız motor biraz sesli geldi. d4d kadar sessiz degil.
    bana mı oyle geldi yoksa gercekten mi oyle debriyaj ne kadar yukarda yeni ogrenen cocuk gibi oldum. kaldırıyorum kaldırıyorum gelmiyo teee yukarıya geliyor oyle kalkmaya başlıyor.
    bagaj aynı benim arabam gibi o sevmedigim yerlestirmede zorluk cektigim o kollar var.
    direksiyon ve koltuklar derili cok guzel olmus da ona o kadar para verilir mi? bir de sormayı unuttum deri opsiyonunu almasak direksiyon fln yine deri mi? eger degilse dezavantaj.
    vites topuzu da biraz sacma geldi ileriye dogru uzamıs. top gibi degil yani.
    yol sesi hakkında bisey diyemiycem normal iyi asfallta kullandım. Yalnız tumseklerde benim arabamdan fazla hissettiriyor. iyi mi kotu mu bilmiyorum.
    navigasyon guzelmis. ilk defa navi li araba kullandım. 40 lı paraları buna veriyorsanız kesinlikle alın derim.
    aklıma baska birsey gelmiyor.
    bir de sormayı unutmusum oyak indirimi ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emret1907 -- 14 Kasım 2009; 22:56:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

çamurcular ne kullandıklarını yazmadıılar hala...

ben onu bekliyorum hala, en az bi 3.18 bekliyorum...

hocam bence siz daha çok beklersiniz...o yazıyı yazan arkadaşın 3,18 de kesmez en az 5,20 iye biniyo olması lazım...
    herneyse
    şimdi ben size bir örnek vereyim...wv fiyatlarını hepimiz biliyoruz yedek parçasıydı kaskosuydu bilmem nesiydi...neyi artı sunuyor abi bua araç...şöle bariz bişey soleyin ben de tamam diyim ya..eliniz vicdanınıza koyunda ole konuşun arkadaşlar...lby

Arkadaslar sadece otomobıl tutkunu bırı olarak yazılanlara tepkısız kalamadım ve fıkrımı soylemek ıstıyorum.ısım geregı hemen hemen tum marka aracları kullanmama ragmen hıc bı zaman marka fanatıgı olmadım.fakat renault ve vw'i kıyaslayabılen rkadaslara dahayret edıyorum.bırısı dunyanın en buyuk fırmalarından ve almanya kokenlı bır fırma olan vw. dıgerınıde bınıcılerı harıc ovecek kımse olmadıgına emın oldugum renault. şöyle degerlendırılse katılırım turkıye sartlarında fıyat kalıte acısından alınabılecek araclar fakat karsılastırıldıgı markalar acısından kaale bıle alınamayacak araclar. benım bırcok forumda yazılarım vardır fakat sızın bu baslıkta arac ıcın ınsanların bırbırıne hakaret derecesıne gelen kelımeler kullandıgını goruyorum hıc olası bır durum degldır.
    tekrar soyluyorum marka fanatıgı falan degılım fakat karsılastırdıgınız markalarıda lutfen daha mantıklı degerlendırın. sımdı banada sorarsınız ne arac kullandıgımı sormanıza gerek yok boyle bıseyı bılen bııyodur zatenn...

• Sen sadece nezaketsız konusabılen bırısın o kadar...tum ınsanların sorun ve cozumlerı paylasbıldıgı bı forum da bu tıp konusmalarla bı seyler paylasabıldıgını sanan bırısın baska bısey degıl....
    Ve hala buna devam edıyorsun. sıze ıyı arkadaslıklar bu tıp uyelerle ne kadar arkadaslık yapılabılırse tabı...
  • fluence renault un turkıyede cıkardıgı belkıde en ıyı arac... benım sadece karsı cıktıgım nokta passat la kıyaslanması yada daha ıyı gıbı konusulmasıydı.farklı sınıftakı araclar bunlar ve yanlıs kıyaslama dolayısıyla... neyse alan herkese hayırlı olsun ... guzel arac gule gule kullanın...
    Guzel sohbetler...
  • ya kıyaslasan nolurki passatla isteyen kıyaslasın. vw cilerde bmw yi eleştiriyor hem de en güçlü olduğu yerden. motor konusunda bmw, vw den motoru alıp geliştircekmiş falan. şaka gibi geldi ama gidip ya siz napıosunuz demedim =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gencay35

Sen sadece nezaketsız konusabılen bırısın o kadar...tum ınsanların sorun ve cozumlerı paylasbıldıgı bı forum da bu tıp konusmalarla bı seyler paylasabıldıgını sanan bırısın baska bısey degıl....
    Ve hala buna devam edıyorsun. sıze ıyı arkadaslıklar bu tıp uyelerle ne kadar arkadaslık yapılabılırse tabı...

ya bi git arkadaşım, ortada fol yok yumurta yok, sana hita etmeyen bi aracın forumuna giriyosun. İş olsun diye geliyosun benim cümlemden alıntı yapıyosun. Sonra da nezaketsiz oluyoruz. Sen nazik biri olsan önce kim olduğunu bi açıklardın. Kim olduğun lazım diil, ne kullanıyosun falan. Bi merhaba de bakalım, bi yerden atlamış gibi daldın foruma. Hemde benim cümlemi alıntılamışsın. Eeee ben cevap vermicem mi sana. Hakkettiğin cevabı da aldın. Senin şahsına bir şey yoktu orda zaten.

Bu arada passat'la kıyasladığım bir cümlem olduda ben mi hatırlamıyorum. Salllaaaa tutarsa, benim yazdığım cümleleri takip edersen Clio clio'dur, megane megane'dır, laguna laguna'dır derim. Bunları birbirleriyle kıyaslamayın derim zaten. Aynı marka içinde bile. Sınıf farkını bilirim, sen dertme, neyi kıyaslayacağımızı da bilirim bilge kişi...

Gelmiş burda bizi hedef almışsın, sonra da güzel sohbetler dilemişsin, ne o haklı duruma mı geçiriyosun kendini, ben birşey yazarsam diye

çooooooooooook enteresan çoooooooooook.

Kımseyı hedef alarak yorum yazmadım.senı tanımam bılmem.
    kım oldugum ve selam vermemem konusunda haklısın kusura bakmayın.merhaba adım gencay.
    ne kullandıgıma gelınce cok bı onemı yok. onemlı olan onu dogru degerlendırebılmek...
    guzel sohbetler kısmınıda sana yazmadım oyle bı durumun olamaz zaten...

• quote:

yaw ben de başka başlıklara bakıyorum, Opel'den VW'den şikayet eden de çok fazla. Ama adamların sayfasına girip "haaaaaa nooooldu Reno diyodunuz" falan yazmadık. Bu nasıl iştir, hakkaten spor olsun diyo yazıyo bazıları...

Girdiğin yer altı üstü forum sayfası, gören de adamın yatak odasına girdin zannedecek :)

Bu eleştri kaldırmama olayı Renault ve Honda kullanıcılarında ziyadesiyle var, bir ara civic bakıyordum, kafama takılan bir kaç yeri yazdım nerdeyse dayak yiyecektim hoş Toyotacılar da sorunsuzluğa takmışlar, benim arıza listesini görünce gak guk edip kalıyorlar ama...

Bağdat caddesinde de koymuşlar camekanın içine bir fluence ama camekana girip arabaya bakmak pek cazip gelmedi açıkcası zaten bizim veletle yapılacak iş değil, bizim buralardaki bayilerde grand scenic bakmıştım, tanınmadığım bir yer bulmak lazım :)

• Yazıkkkkk....
  • quote:

sana yazık beee. sana da değil de parana... bu arkadaşım avatar yaptığı arabanın başlığına bi bakayım dedim. Sondan başa doğru. Dakka bir problem bir. Renault'a "kale alınmaz" diyebilen zihniyetin yazdığına bakın, sonra da bir fiyat bilgisi, yine bu arkadaş...

quote:

buda guzel bılgı.. mesela benım suan kılıtlerken 4 luler yanıyor fakat acarken yanmıyor. yanı aksamları anlamıyorum acıldıgını. onu ayarlayabılıyormuyuz. yanı hem kılıtlerken hem acarken 4 luler yanabılır mı???

quote:

Banada orjınal navı ıcın 3000-3200 fıyat demıslerdı ben vermem o parayı... cıne gıdıp hem gezerım hemde navıyı alır gelırım o paraya... 10 gun uzak dogu seyahatıde ıyı gelır hanı bana

bu da başka, ordan burdan ürün getirtme olayları...
    quote:

Dostum aldıgın fırma ve urun markası neydı. bende bı rıske gırıp getırtıcem cunku suan gorusmelerım devam edıyor. en azından fırmaya bu durumu yazarım ona gore gorusuruz...

Daha bakmadım geriye doğru, sıkıldım.

Bu ne yaaaa 4lüler yanmıyomuş. Dostum sen yarın git bi Tofaş'çıya orda 5TL 'ye yaparlar o işi.

Yaw arkadaş gene haklı çıktım, gene haklı çıktım

Yaw ben Renault'un 1000TL olan navigasyonuna bile pahalı diyodum. Kurban olsun siz Renault'a be. Senin inadına gidip taktıracam yaaaaa. Hatta ön koltuklarına başlık arkalarına da taktırayım, nasılsa 1000TL, yine senden ucuz
    Valla ben bile haksızlık etmişim yahoo Renault'a . Hadi Opel de bu fiyata satıyodu da Chevrolet'e noluyo yaa. Ama reklamlarının sonunda ne diyo fiyatla ilgili "Bu da değişmek üzere" "üzere" daha değişmemiş

Yaw bari ısrarcı olmasaydın, çamurunu atıp gitseydin. Neyse neşem yerine geldi.

Ben de diyorum niye söylemiyo arabasını. Hani 3.18 der de bişe dermiyiz diye mi çekiniyo. Vaaaaayy beeeee.... Vaaaaaay beeeee

sırf senın gıbı renault ucuz dıyenler gorsun dıye uretımıs bı aractan bahsedıyosun.ayrıca benım 3 aracım var ve bu sırf fıyat - kalıte orantısı konusunda en hakkını veren bı arac oldugu ıcın aldım.sadece zevkten yanıi.. her aracın farklı ozellıklerı vardır ve bunu bılmemek degıl bu tıp forumlard paylasıp ogrenmek onemlıdır. senın gıbı sadece ukalalık ve patavatsızlık yapmak degıl..

dıger ıkı aracımıda soylıyımde zahmete gırıp arama bırı vw multivan. dıgerıde mercedes c180..

neyse ya muhattab olmayacagım senınle ....

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.