Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

Satış müdürü ve satış danışmanı arkadaşla yaptığımız istişare neticesinde Fluence'nin şu anda olması gerekenin yaklaşık 3.000 üzerinde olduğuna karar verdik. Bize sormadan fiyat yapmışlar .. Muhtemelen yeni yılda fiyatları aşağıya inecektir. Yalnız hemen belirteyim, bu değerlendirmeyi başka markalara göre değil Megane HB ile karşılaştırarak yaptık.

inşallah düşer...bekliyoruz bakalım!!!
  • quote:

Buyrun size son bomba, Magane HB'ler yerli üretim olarak plazalara inmek üzereymiş ancak analog gösterge ile. Yani Fluence ile aynı göstergelere sahip olacakmış. Bence çok farklılık yaratmaz ancak o kadar reklam yaptıktan sonra ters bir durum bence. Neyse Fluence ve Megane HB için fiyat aldım, Megane Hb şu anda maliyet olarak çok daha cazip. Bakalım, yerli üretimde bir gösterge olayındakine benzer başka değişiklikler yoksa Megane'a bineceğiz herhalde sonunda.

analog gösterge daha iyi..bu güzel haber aslında!!!fiyatlar hakında da herhangi bir duyum varmı??
  • Neden hb analog kadranlarla çıkacak acep?

Bu arada yerli Megane II ile yabancısı arasındaki farkı bende Laguna varken servis elemanları "daha kaliteli montaj işçiliği ve ithal Megane larda kokpit içerisinde tıkırtı önleyici dolgu malzemesi/sünger kullanımı" olarak anlatırlardı.

Yeni bir Megane sedan alan kullanıcılar konsol tıkırtısı yüzünden kısa sürede servise geldiğinde servis elemanları direk olarak hb Megane da olup sedanda olmayan parçaları uyguluyorlarmış.

Yine Corolla aldığımda bir Toyota elemanı önceden Renault ta çalıştığını,Megane II lerde konsolu şaseye bağlayan bazı parçaların plastik olduğunu ve bu parçalar yüzünden konsolun Türkiye yol şartlarında zamanla tıkırtı yapmaya başladığını söylemişti.

Nissan ortaklığının uzun dönem sorunsuzluğu üzerine faydaları olacağı düşünülürse bu gibi sorunların kesinlikle aşılmış olabileceğine inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

kesin düşecek hocam, bu da doğanın kanunu

haa ne zmn düşer... bırakın adamlar bi ekmek yesinler... Emek vermişler... yılbaşında, olmadı bahara doğru kampanyalar olur mutlaka... 47500 olan 105bg Privilage fluence mutlaka 44lü rakamlara düşecek... Ben kötü düşünüp 45'e göre hesap yapıyorum... Bayi indirimi falan filan 42-43e alınır...

Para bende güç bende modundayım ben, ne zman işime gelirse...

vay beeeeeee!!!kolluk bend ekıllık bende der gibi olmuş askerdeyken yapardık...:)))42-43 o zmaan benzinli de 33-34 e düşer hocam nederisniz??
  • hocam genel olarak yıl içinde hangi aylarda indirim oluyor??malum reno indirim yaptı cogu modelinde az buçuk...
  • Megane HB için en uygun dönem Aralık ayı. Yeni yıla girmeden kotaları tutturmak için indirim ve sıfır faizli kampanyalar yapacaklar. Fluence için ise çok bişey görünmüyor açıkcası. Yeni olduğundan fiyat indirimi olsa da çok az olacak ve onda da belki sıfır faiz kampanyası. Bahar ayları doğru tercih olabilir. Ellerinde stok olmadığı için çok acele etmiyorlar. Ben plazadayken 50 yaşlarında bir amca Fluence pazarlığı yapıyordu ama para pazarlığı değil. Koltuklar full deri olsun parçalı değil, kapı içleri deri olsun, tavan cam olsun, paspaslar şöyle olsun, perde böyle olsun. Ve sonunda da para önemli değil dedi. Hemen arkamda da şeytan var, atla şuna bir kafa at dedi ama uymadım...
  • hocam sen fluance için megane1 gibi falan demişssin ama araç tamamen yeni kore samsung sm3 olarak satılıyor megane3 le aynı platform sadece isimlendirme stratejisi farklı merak etme
  • quote:

bu gerçek mi yaaaaa

http://forum.donanimhaber.com/m_35042585/tm.htm#35267100

yok haytta inanmam vw üstelik golf onda hata filan olamaz olmaz!!!vışşşşşşşşş..keisn rakip firmaların işi bu:))))))))))9
  • quote:

Megane HB için en uygun dönem Aralık ayı. Yeni yıla girmeden kotaları tutturmak için indirim ve sıfır faizli kampanyalar yapacaklar. Fluence için ise çok bişey görünmüyor açıkcası. Yeni olduğundan fiyat indirimi olsa da çok az olacak ve onda da belki sıfır faiz kampanyası. Bahar ayları doğru tercih olabilir. Ellerinde stok olmadığı için çok acele etmiyorlar. Ben plazadayken 50 yaşlarında bir amca Fluence pazarlığı yapıyordu ama para pazarlığı değil. Koltuklar full deri olsun parçalı değil, kapı içleri deri olsun, tavan cam olsun, paspaslar şöyle olsun, perde böyle olsun. Ve sonunda da para önemli değil dedi. Hemen arkamda da şeytan var, atla şuna bir kafa at dedi ama uymadım...

zaten hb de daha yeni 1500 tl indirim oldu zannederim bu yılı bole kapatacaz!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

quote:

bu gerçek mi yaaaaa
    http://forum.donanimhaber.com/m_35042585/tm.htm#35267100

yok haytta inanmam vw üstelik golf onda hata filan olamaz olmaz!!!vışşşşşşşşş..keisn rakip firmaların işi bu:))))))))))9

valla ben koydumya mesajı, bunu kesin Murat yapmıştır da derler haaaaa, tüh yaa. Napacam ben şimdi

hocam yanılmıyorsam sizinle aynı kafadanız..ben aracları inceldim baktım hemen hemen tüm markaları...genelde kimse vw ye toz kondurmuyor ama ben o parayı haketmiyor düşüncesindeyim...benim kendi düşüncem bole...ee Türkiye şartlarında en uygun araç benim için renaulttur...fiyat koonfor donaım analizi yapıyorum renault 4/4 lük

• Yerli üretim megane hblerde analog km saati olmasına üzüldüm.Gerekçelerini de merak ediyorum.Dijitali gayet güzel.
    Peki yerliler satışa çıkınca ithaller gelmeyecek mi artık?
    Umarım yerli üretimler de aynı kalitede olur,utandırır bazılarını.

Şöyle birşey var,eylülde ötv indirimi varken dynamic dci baz 41800tl idi.Şimdi ise 43350tl.
    Bas bas bağırdılar araba alın alın kaçırmayın indirimi diye,gemiye binmemiş arabalara faturalar kesildi,aylar sonrasına gün verildi,teşhir aracı bile yoktu bazı bayilerde,görmeden alanlar dahi oldu ama pek de kar etmemiş bu müşteriler yani.

Birkaç ay içinde hb alabiliriz ama en azından şu navigasyon gelseydi hala ses seda yok.Herhalde yerlilerle birlikte gelecek.

Şuna da katılıyorum:fluence yerine megan sedan 3 olsaydı yine,önü falan tamamen aynı olsa hiç fena olmazdı hani.Bu tasarımı da beğeniyorum ama megane hb'nin önü çok daha iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Yerli üretim megane hblerde analog km saati olmasına üzüldüm.Gerekçelerini de merak ediyorum.Dijitali gayet güzel.
    Peki yerliler satışa çıkınca ithaller gelmeyecek mi artık?
    Umarım yerli üretimler de aynı kalitede olur,utandırır bazılarını.

Şöyle birşey var,eylülde ötv indirimi varken dynamic dci baz 41800tl idi.Şimdi ise 43350tl.
    Bas bas bağırdılar araba alın alın kaçırmayın indirimi diye,gemiye binmemiş arabalara faturalar kesildi,aylar sonrasına gün verildi,teşhir aracı bile yoktu bazı bayilerde,görmeden alanlar dahi oldu ama pek de kar etmemiş bu müşteriler yani.

Birkaç ay içinde hb alabiliriz ama en azından şu navigasyon gelseydi hala ses seda yok.Herhalde yerlilerle birlikte gelecek.

Şuna da katılıyorum:fluence yerine megan sedan 3 olsaydı yine,önü falan tamamen aynı olsa hiç fena olmazdı hani.Bu tasarımı da beğeniyorum ama megane hb'nin önü çok daha iyi bence.

hocam tamamıyle katılıyorum yazdıklarınıza kelimesi kelimesine...şunu sormak istiyorum biliyor musnuz bilmem ama???benzinli baz alanlar kaça aldılar ötv indiriminde???

• quote:

hocam tamamıyle katılıyorum yazdıklarınıza kelimesi kelimesine...şunu sormak istiyorum biliyor musnuz bilmem ama???benzinli baz alanlar kaça aldılar ötv indiriminde???

Şimdi baktım,eylül ayının başında fiyat almıştık,broşüre iliştirilmiş şekilde duruyor.

1.6 dyn baz:38500
    1.5 dci exp baz:37950
    1.5 dci dyn baz:41800
    1.5 dci dyn baz+pp+el.tavan:45700tl

Bir de arkadaşlar çok arabada hatalar oluyor yeni çıktığında.
    Megane hb'de de vardı böyle örnekler:

http://www.google.com/search?q=megane+3+hatalar%C4%B1&rls=com.microsoft:tr:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGLL_tr

ilk sayfayı açın.Ben kafaya takmıyorum böyle şeyleri,düzeltilir bir şekilde.Her markada olabilir.Kötülememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 12 Kasım 2009; 17:03:21 >

• Her markada hata olur,özellikle ilk çıkanlarda.

Bunlara genel olarak "çocukluk hastalıkları" deniyor.

Mesela bunu bildiğimden Laguna yı ve Focus u makyajlı almıştım,Corolla yı "Toyota da hata olmas" mantığıyla çıkar çıkmaz almıştım epey başım ağrımıştı!
  • Herkes gider mersine biz gideriz tersine, Megan HB' de analog göstergeyle yerli üretim yapılacaksa, bu tam ankamıyla bir fiyasko olur. Araç adeta kendini inkar etmiş olur. Zaten Megan HB şu an avrupadaki en üst donanım paketiyle TR' de satılmıyor. Adamlar illaki biryerlerinden yontup kesecekler. Bizlere layık görükleri bu işte. Avrupada satılan Megan HB de navigasyon alındığında orta konsolda medya kontrol cihazıda var ve arabaya ayrı bir hava katıyor. Fluance da aynı navigasyonu aldığında medya kontrol ünitesi yerine adamlar basit bir uzaktan kumanda veriyorlar. Navigasyonu araba sürerken bununla kontrol et diyorlar. Bize layık gördükleri bu işte....
  • Bu gün fluence 1.6 privilege yı teslim aldım. arabayı çaliştırmadan önce standart ayna, koltuk vs ayarlarını yapmaya başladım. koltuk ayar demiri hakkındaki (birlik inşşat demiri gibi demiştim) eleştirimi geri aldım. istediğim ayarı bir hareketle tutturdum.katlanır aynaların ayar tuşları ve hareketlere kumandası bence çok
    iyi.iç dikiz aynası kendiliğinden kararan cinsten artık gece oldu gündüz oldu tıklat. ayar bozuldu, ayarla yok.

farlar otomatik seçeneğine ayarlandı,tembelliğe devam.silecekte otomatikte( bu gün İstanbul da sağnak yağmur vardı silgeçler çok iyi çalıştı memnunum) iki bölgeli otomatik klima çok iyi çalışıyor otomatik te ayrıca iki seçenek var soft ve fast biri ortamı hızlı diğeri yavaş olarak ayarladığınız sıcaklıklara getiriyor.

radyo cd çalar ile fazla ilgilenemedim oldukça komplike zaten reno nerdeyse otonun kitapçığı kadar ses düzeniyle ilgili kitapçık koymuş. cep telefonunun bağlantı işlemleri de yapılacaklar arasında .

eller sebest kartlı sistemin fonksiyonları çok fazla ama en iyisi anahtar cepteyken
    otoyu çalıştırmak.

Ön kapılardaki,ayak altlarındaki ve arka camın altındaki kapaklı kutucuklar yok bu fena işte ıvır zıvır nereye konacak bilmiyorum. Dikiz aynasının üstünde gözlük kabı buldum eh diyelim.

ön konsol hoşuma gitti. göstergeler,kumanda düğmelerine ulaşım bence iyi. koltuklar rahat yukarıda da yazmıştım ayarları kolay yapılıyor.malzemesi kaliteli. gri tonlu plastik aksam ile bej tonundaki deri güzel
    görüntü veriyor.

Motor çalıştı ilk etap gösterge tablosu renk çümbüşü ,uyarı işikları söndü vites bir ve araç hareket etti:

direksiyon megane ıı ye göre biraz ufak geldi ama çabuk anlaştık

vites geçişleri kolay, debriyaj sert değil,frenler (otoyolda müsait durumlarda biraz gazlayıp sonra frenledim
    kayma savrulma vs yok)

hızlanma durma iyi. yukarıda bir sürü desibel hesabı var.gürültü ve ses için binin kullanın sonra hesaba vurun
    derim.

geri vitese takınca park sensörü büyük kolaylık işe yarar bir özellik.

yaklaşık 100 km kullandım iyiki almışım dedim.

bu arada bagaja daha sıra gelmedi açıp bakınca onada birşeyler yazarim.

hafta sonunda resimleri inşallah eklerim.

Tüm arkadaşlara nacizane tavsiyem başkalarının söylediğini değil kendinizin seçip beğendiğini alın
    gülel güle kullanın.

iyi dileklerimle.

• atamelih!!!hocam hayırlı ugurlu olsun...Allah kaza bela vermesin...fotolarını ve datylı incelemelerini acilen beklyoruz...fiyat hakıında da bilgilendirisen ii olur..kazasız sürüşler!!!
    bu arada ömürkadir fiyat bilgilendirmesi için saol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniatorem -- 12 Kasım 2009; 21:26:25 >
  • Beşiktaş'ta iett duraklarının denize doğru sağ tarafında bir camekan içinde siyah bir modeli sergileniyor. Her köşesinden ve uzaktan da baktım ama hiçbir şekilde beğenemedim. Fiat Linea gibi arkası, mondeo gibi farları, keskin hatlarını kaybetmiş japon tipli önü, ne bi karakteristik bakışı var önden, ne de kendince hafızaya kazıyacak kimliği... Sayesinde sahibimi olduğumuz megane 2 sedan da jübilesini yapıp modelinin son örneği ve adıyla otomobil dünyasında yerini aldı. Beğenen beğenir elbet ama hakikaten bu sefer satış rakamlarını çok merak ediyorum.
    Ama şu da var renault bu beğenilse beğenildiği için, beğenilmese de beğenilmeyip, fiyatlarındaki kampanyalar ve donanımları, servis çokluğu için yine satar.
  • quote:

"Siz sadece kartı üzerinizde taşıyın, Fluence sizin hareketlerinizi takip eder. Eller serbest kartı yuvasına sokmaya gerek kalmadan kapıların açılması ve motorun çalıştırılması doğal olarak yapılır."

bu nasıl çalışıyor millet? arabaya yaklaşınca kapılar açılıyo, uzaklaşınca kapanıyo, onu gösteriyodu zaten renault.tv'de motorun çalıştırılması nasıl oluyor?

Arabaya biniyorsun, debriyaja ve frene basıp start'a bastığında araba çalışıyor. Kartı yuvaya yerleştirdiğinde ne yapıyorsan kart cebindeyken de aynı işlemleri yapıyorsun yani...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.