Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hala daha focus hakkında bazı arkadaşlar yanılgı içerisinde...focus ses yapmıyor motot gayet sessiz..ince asfaltta da ses olayı yok ama kalın asafalta bir girin bakalım içeri nasıl ses geliyor...traktör filan dendi ama inanın kalın asfaltta taktör gibi...deneyin görün arkadaşlar...unutmayın ülkemizin çogu yeri özellikle şehirlerarası yollar kalın asfalt...deneyin görün ...hak verecksiniz
  • kesinlikle katılıyorum hocam...zaten uzun uzadıya tartışmanın manası yok...inceleyen gören bakan duyan test sürüşü yapan arkadaşlar..paylaşım yapalım..eğriyi dogruyu bulalım:!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Fluence için dakka başı reklam yayımlıyor reno tvde,gazetelerde boy boy reklamları var hatta komple arka sayfayı alıyor kaçtır.
    Ne para harcadılar arkadaş bu reklam işine.Ben başka marka-modelin reklamını görmedim bu kadar yoğun olarak.
    Dün de şu en uzun bacaklı bayanı getirmişler tanıtım için falan.
    Çok inandılar bu arabaya ama hayırlısı bakalım.

arkadaşım öyle diyorsunda yeni ford fiestanın televizyonda çıktığı kadar hiç bir arabanın reklamını görmemiştim(hani şu birçok tv yolda katlana katlana gidiyor fiesta çıkıyor arkasından) hatta çıkışından bu yana, geçen gün bile çıktı reklamı keza opel insignia da aynı şekilde müthiş reklamları oldu tvde gazetelerde. bu iş böyledir arkadaşım. ki böylede olması gerekiyor. wv mesela iyi araba ama o fiyatlarada hak edecek bi araba değil ama doğuş grubu reklam işini müthiş yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix20

quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Fluence için dakka başı reklam yayımlıyor reno tvde,gazetelerde boy boy reklamları var hatta komple arka sayfayı alıyor kaçtır.
    Ne para harcadılar arkadaş bu reklam işine.Ben başka marka-modelin reklamını görmedim bu kadar yoğun olarak.
    Dün de şu en uzun bacaklı bayanı getirmişler tanıtım için falan.
    Çok inandılar bu arabaya ama hayırlısı bakalım.

arkadaşım öyle diyorsunda yeni ford fiestanın televizyonda çıktığı kadar hiç bir arabanın reklamını görmemiştim(hani şu birçok tv yolda katlana katlana gidiyor fiesta çıkıyor arkasından) hatta çıkışından bu yana, geçen gün bile çıktı reklamı keza opel insignia da aynı şekilde müthiş reklamları oldu tvde gazetelerde. bu iş böyledir arkadaşım. ki böylede olması gerekiyor. wv mesela iyi araba ama o fiyatlarada hak edecek bi araba değil ama doğuş grubu reklam işini müthiş yapıyor.

Bilmiyorum,benim en dikkatimi çeken bu oldu.Özellikle bu ara çok yoğun derecede reklamı var.

• Yapsınlar tabi canım,
    Reklamda müzik çok önemli bence.
    Bilirsiniz pug 3008'in reklamları vardı bir ara,onun müziği çok hoşuma gitmişti,sakin birşey.
    Ama ben nedense onu megane 3hb'nin reklamında çalan müzik diye hatırladığımdan,bayide hb'yi incelerken kafamda hep o müzik vardı.
    Olumlu bir etki bırakıyordu bende.
  • bu konuyu bu kadar abartmaya ne gerek var arkadaşlar herkesin zevki farklı olabilir herkesin arabadan beklentisi farklı olabiir
    focusun kalitesi tartışılmaz yol tutuşu sınıfının en iyilerindendir ama konfor konusunda fluence e göre eksikleri olabilir ama şu anda fiyatının fluence den çok daha uygun olduğu kesin fluence ise yeni olması konfor ve sesizlik konusunda iddalı olmasıyla ve genişliğiyle ön plana çıkıyor şimdi fiyat karşılaştırmasına gireyim ve daha uygun fiyatlı benzer donanımda bir araçla kıyaslayayım

ford focus titanium 4k 1.6 115 ps + ESP + metalik boya 40.280 tl
    renault fluence expression 1.6 110bg + lüks paket (ESP yok) olmasına rağmen 40.950tl (privilege biraz fazla aksesuarlı ki onun ESPli fiyatı 44.200tl) ve anlamak mümkün değil grand scenic 1.5 dci 105 ps expression+ smart paket+16" Alüminyum Alaşımlı Jantlar(esp ve eller serbest standart) 46.910tl
    chevrolet cruze ls (ESP standart) 1.6 113 ps 36.021tl

herkes ihtiyacı olanı alacak görüyorsunuz parası az olan cruze alır çok olan zevkine hangisi uygunsa onu alır hatasız kazasız yolculuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdemir -- 12 Kasım 2009; 12:18:03 >

• Arkadaşlar diyelim ikinci el bir araç satıcaz biz bunun kaskosunu ve trafik sigortasını yaptırdık satarken ne olur?Şu anda kaskonun taksitleri bitmedi.cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Auto Show un testleriydi ancak bulmam çok zor,yanılmıyorsam 2003 ve 2004 de yapılmış testlerdi.

Bu arada Focus alan arkadaşımın Megane II den önce Clio III ü vardı,onun demesine bakılırsa Clio hb bazı konularda Megane II sedandan da iyiymiş.

Bir Trabzonlu olarak Ford umu seviyorum ama daha da önemlisi tüm otomobilleri seviyorum,bilirsiniz Karadeniz in şöförleri iyidir

hocam kan çekti heralde. Senin yorumunu beğenmiştim. Hemşehri çıktık, hadi bakalım

Son mesajnı da şimdi gördüm de, 1000 tane parça değişmiş da, arka stoplar kimsenin aklına gelmemiş mi

Renault yapsa varya sokağa çıkartmazdılar

Ooo hemşerim

Arka stoplar da değişik hemşerim hatta bazı modellerde ledli,eskiler gibi sönük bakmıyor yani

• quote:

kaskoyu yeni aracına aktarırısın, sorun olmaz. Trafiğin de parası alınıyor heralde, tam emin değilim. Ama kasko kesin, ben öyle yaptım...

Satılan aractan baska bır arac alınmayacaksa ne olur.
  • bende merak ettim filuğans ı cumartesi gunu test surusum var. ogrenelim bakalım marifetlerini
  • quote:

hani şekil bakımından kastetmiştim. Neyse bişecuk yapmışlar yani en azından...

• Kusura bakmayın başlığı başka konularla meşgul ediyorum ama önemli bir konu en çabuk cevap alabileceğim başlıkda bu.Şimdi kısaca yazayım başka mesaja gerek kalmasın?

Ruhsatı rehinli yanii banka kredisi ile alınan bir araç var.Bunun borcun bitirecez.Başkasına satıcaz.Ama aklımda şu sorular var.

Aracın kaskosu ne olur daha taksitleri devam ediyor kredi kartından.(başka araç alınmayacak yani kaskoyu başka aracta kullanamayız)
    Aynı şekilde trafik sigortası alının yeniden yaptırması gerekir mi?
    Aracı sattık rehinli yazısını kaldırmak yeni ruhsat çıkartmak ne kadar tuta?
  • renaultda renk ne olursa olsun metalik olsun opak olsun fiyat farkı yok ama bazı markalar ford,opel vb metalik boyadan ekstra ücret alıyorlar
    ama gerçekten renault fiyatları biraz abarttı hatchback alacak olanlar bence opel astrayı beklesin
  • Bizim Bir tane megan II miz var.Bunu kardeşimin üzerine satıcağım ondan sordum.Koskoyu ve yeni ruhsat çıkartma işlemlerini.
    Önemli olan kasko işlemi çünkü devam ediyor ben satınca benim üzerimden kasko düşer mi?Düşerse taksitleri devam ediyor nasıl olur.
  • Neyse teşekkür ederim.En iyisi sigorta şirketine gidip detayları konuşmak./b]
  • Buyrun size son bomba, Magane HB'ler yerli üretim olarak plazalara inmek üzereymiş ancak analog gösterge ile. Yani Fluence ile aynı göstergelere sahip olacakmış. Bence çok farklılık yaratmaz ancak o kadar reklam yaptıktan sonra ters bir durum bence. Neyse Fluence ve Megane HB için fiyat aldım, Megane Hb şu anda maliyet olarak çok daha cazip. Bakalım, yerli üretimde bir gösterge olayındakine benzer başka değişiklikler yoksa Megane'a bineceğiz herhalde sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Bizim Bir tane megan II miz var.Bunu kardeşimin üzerine satıcağım ondan sordum.Koskoyu ve yeni ruhsat çıkartma işlemlerini.
    Önemli olan kasko işlemi çünkü devam ediyor ben satınca benim üzerimden kasko düşer mi?Düşerse taksitleri devam ediyor nasıl olur.

Trafik sigortası zeyil ile hallolur ama kasko devir olmaz. Yeni kasko yapılacak maalesef.
  • Astra HB 1.3 CDTi Dizel - 90 HP Cosmo Xenon Paketli 45900 tl
    Yeni Megane HB Dynamique 1.5 dCi 105 bg + premium paket 45460 tl

megane hb çok güzel tasarım olarak süper keşke fluence değil megane sedan çıksa düşüncesindeyim ve şu andaki astradan daha iyi ve birkaç donanım fazlası var
    ama bence donanımı dolu olacak yeni astra hatchback kesinlikle beklenmeli çünkü o golf e rakip inşallah fiyatları golfe rakip olmaz:)
  • Satış müdürü ve satış danışmanı arkadaşla yaptığımız istişare neticesinde Fluence'nin şu anda olması gerekenin yaklaşık 3.000 üzerinde olduğuna karar verdik. Bize sormadan fiyat yapmışlar .. Muhtemelen yeni yılda fiyatları aşağıya inecektir. Yalnız hemen belirteyim, bu değerlendirmeyi başka markalara göre değil Megane HB ile karşılaştırarak yaptık.
  • Kaskonun süresi dolana kadar bekleyeceğiz o zaman.Sağol
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.