Bildirim
FLUKE 177&179 FLUKE 87V
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
87v ..
Pil ömrü daha uzun
cihaz çözünürlüğü daha kapsamlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapsamlı olduğunu biliyorum takildigim nokta bir kaç yerde indirim de olması 177 sağlamlık konusunda kendini kanıtlamış bu nasıldır bilmiyorum youtube da hakkında videolar var fakat ne diyorlar anlamıyorum ingilizcem yetersiz kalıyor kağıt üzerinde 87v mükemmel gözüküyor ama işte bazı soru işaretleri yok değil kafam da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalıştığım firmanın AR-GE sinde Fluke 87V kullanıyoruz. Daha önceden 179 kullanmıştım. Seçilecek olursam tabiki 87 olmalı. Ama diğeri de kimseyi yarı yolda bırakacak değil. Sonuçta üst seviye işler de devreye ölçü aleti değil osiloskop ve analyser giriyor. Yakın zamanda Fluke eğitimine katılmıştım gerçek kaynağından fiyat alıp kendime almayı düşündüm ama şimdilik yine şirketten kullanmaya devam edeceğim sanırım :)
Fluke distribitörü NETE Mühendisliğin Fiyatları
Fluke 179 %10 indirimli 331$+KDV
Fluke 87V %10 indirimli 468$+KDV -
Bu sayfayı ekran görüntüsü alın . Eskiden ne ucuz fiyatlar varmış .
ZAMAN OLUR HAYALİ CIHAN DEĞER .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doların 2.5 zamanları,
yakında görürüz o günleri ama bir sıfır atarsak :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X