Gerçeken çok güzel bir oyun. Oyunun başında sadece bir adam seçiyorsunuz. Sonra karakterinizi lvl 15 yapınca meslek seçiyorsunuz. Bende yeni başladım ama size sitesini vereyim burdan daha iyi bilgiye sahip olursunuz.
Gerçeken çok güzel bir oyun. Oyunun başında sadece bir adam seçiyorsunuz. Sonra karakterinizi lvl 15 yapınca meslek seçiyorsunuz. Bende yeni başladım ama size sitesini vereyim burdan daha iyi bilgiye sahip olursunuz.
Bisey paylasmak isterken once bir arama butonunu kullan istersen baya sayfaya sahip guzel bir topici var bu oyunun butun bilgiler paylasılmıs durumda zaten forum kirliligi yapmana gerek yoq biraz asagıda kalmıs olablir ama arama butonu sana bir tık kadar yakın
evet beyler flyff tavsiye ederım cok guzel bı oyunnn
quote:
Orjinalden alıntı: lorddeath
bende oynuorum bu oyunu lvl 38 oldu ama ben statları yanlıs vermısım
quote:
Orjinalden alıntı: lorddeath