Şimdi Ara

FlyForFun 2(Flyff 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunun kore sitesi açılmış:http://f2.gpotato.kr/teaser/

Bazı Resimler yayınlandı:

FlyForFun 2(Flyff 2)

FlyForFun 2(Flyff 2)

FlyForFun 2(Flyff 2)

FlyForFun 2(Flyff 2)

FlyForFun 2(Flyff 2)

FlyForFun 2(Flyff 2)

FlyForFun 2(Flyff 2)

Classlar:

FlyForFun 2(Flyff 2)

Mage Wand Look Mage Staff Look

Magician Wand Look Magician Staff Look

Skill Sistemi:

FlyForFun 2(Flyff 2)

Oyun Yakında korede cbt ye giriyor avrupayada yakın zamanda gelir inşallah ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 1 Şubat 2013; 13:49:06 >

• normal flyff i uzun zaman oynamıştım p2w olmasına rağmen.çok eğlenceliydi.umarım hemen gelir yine başlarım
  • zırhlar dandik, şöyle hayvan gibi zırhlar, silahlar lazım. bir de click&move olmayacak tabi
  • İngilizce versiyonu ne zaman çıkar acaba flyff hep oynamak istemiştim geçen sene ama geç kaldığımı düşünerek başlamamıştım çıktığında takip edebilirsem başlayacağım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losto

İngilizce versiyonu ne zaman çıkar acaba flyff hep oynamak istemiştim geçen sene ama geç kaldığımı düşünerek başlamamıştım çıktığında takip edebilirsem başlayacağım sanırım.

daha korede cbt ye girecek ingilizce versiyonuda bu senenin sonlarında yada ortalarında çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

quote:

İngilizce versiyonu ne zaman çıkar acaba flyff hep oynamak istemiştim geçen sene ama geç kaldığımı düşünerek başlamamıştım çıktığında takip edebilirsem başlayacağım sanırım.

daha korede cbt ye girecek ingilizce versiyonuda bu senenin sonlarında yada ortalarında çıkar

globalin bu kadar erken çıkacağı şaşırtıcı doğrusu, sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

quote:

globalin bu kadar erken çıkacağı şaşırtıcı doğrusu, sevindim

Umarım erkenden çıkarda merakla bekliyorum ben açıkcası anime tarzı oyunları her zaman sevmişimdir zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine süpürgeyle uçma varsa ben de varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Yine süpürgeyle uçma varsa ben de varım

bende öyle düşünmüştüm ama videodan da görüldüğü gibi süpürge yerine kanat sistemi gelmiş sanırım.artık kanatlarla uçulucak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.