Şimdi Ara

Fm 10 da 1 sezonda ligde en az kaç gol yediniz yada en çok kaç attınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler ben gs ile 2012-2013 sezonunda ligde sadece 10 gol yedim ama şampiyon fener oldu.. çok ilginç geldi bana 10 gol yemek.. ben de merak ettim acaba war mı buna benzer olaylar yaşayanlar.. mesela 100 golden fazla atanlar falan var mı.. sadece ligde ama..

• eskişehirspor ile 2015de 95 gol attım.kornek taktiksiz
  • 2019 da gs le çoşmuştum. 3 lü forver (berg,balotelli ve sercan) la 112 gol attım korner taktiksiz. tabi fazla yemedim ama 20 civari da gol yemiştim.
  • 2010-2011 sezonunda Notts County ile Coca-Cola League 1 de 130 gol attım 43 gol yedim. (10.0 da)
     Fm 10 da 1 sezonda ligde en az kaç gol yediniz yada en çok kaç attınız..

(Bu arada korner taktiği yoktur. Resmi şuan çektiğimden kariyere başladığımda 10.0 da idi şuan tekrar oynadığım için 10.3 updatesi vardır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3InferNal -- 26 Ekim 2010; 9:42:16 >
  • Welliton - Wagner Love ile 114 gol attım 17 gol yediydim korner taktiksiz
  • fenerbahçe ile 107 gol attım 27 tanede gol yemiştim
  • En az 12 gol yedim en fazlada 145 gol attım Galatasaray ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITürkologI -- 26 Ekim 2010; 17:58:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 17 gol yedim 92 attım 14 puan farkla şampiyon oldum.
  • Antep kariyerimde 2015-2016 sezonunda 34 maçta 32 galibiyet 2 beraberlik alarak 135 gol atıp 7 gol yedim Hulk ligde 68 gol attı

Korner taktiği vardı tabiki
  • kalemde 24 gol görüp 61 gol attım roda jc ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Antep kariyerimde 2015-2016 sezonunda 34 maçta 32 galibiyet 2 beraberlik alarak 135 gol atıp 7 gol yedim Hulk ligde 68 gol attı

Korner taktiği vardı tabiki

tebrik ederim ancak bu tip olaylar beni bu oyundan soğutuyo.. tamam oyunu çözmüş olabilirsin ama antep ile bile bu kadar başarılı olmak bana açıkçası saçma geliyor.. 3 büyükler ile böyle 1 başarı gene kabul edilebilir ama neyse.. bunları oyun açısından söylüyom, üstüne alınma lütfen..

• Göztepe ile Süper Lig'de 95 gol atıp 15 gol yediğim bir sezon vardı. Onun dışında genelde benim oyunlarım 1-0, 2-0 gibi skorlarla ilerler.
  • rusya liginde cska ile bir sezonda 4 gol yedim.
  • bunlar aslında oyunun gerçekçiliğini düşüren şeyler.birde marifetmiş gibi yazmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

bunlar aslında oyunun gerçekçiliğini düşüren şeyler.birde marifetmiş gibi yazmışsınız

rusya ligi kolaydır yeğen trip yapma,7-8 sezondan sonra böyle sonuçlar alıyorsun işte ne yaparsın..
  • Beşiktaş ile 93 gol atıp 11 gol yemiştim

Taktik cart curt yoktu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.