Şimdi Ara

FM 12 OYUNCULARIM KENDİLİĞİNDEN SATILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık listesine bile koymadığım oyunculara teklif geliyor kabul/red penceresini açıyorum ne kabul ne red tuşu etkin. Continue diyorum sonra bir bakıyorum ki transfer tamamlandı şu tarihte gerçekleşecek diyor? Bana hiçbirşey danışılmadan futbolcularım elimden çıkıyor.Bunu nasıl durdururum?

• quote:

Orijinalden alıntı: tazzo

Satılık listesine bile koymadığım oyunculara teklif geliyor kabul/red penceresini açıyorum ne kabul ne red tuşu etkin. Continue diyorum sonra bir bakıyorum ki transfer tamamlandı şu tarihte gerçekleşecek diyor? Bana hiçbirşey danışılmadan futbolcularım elimden çıkıyor.Bunu nasıl durdururum?

Hocam takımı borca sokmuşsun sen başkan satıyor
    Eğer çok fazla bonservis parası verdiysen olur. Veya çok para vermişlerdir senin adama başkan para var diye kabul etmiştir.
  • belki kontratı bitiyordur oyuncunun, bitime 6 ay kaldıysa başak klüpler transfer edebilir sana sormadan
  • Trabsferleri başkan yada yardımcı ayarlıyor olabilir onun ayarı var ayarlarını yap bütün yetkiyi kendine ver yoksa satılır.Sadece genç yetenekleri gençlik sorumlusuna ver sadece takıma ganç oyuncu alsın AS takıma transferleri sen sonuçlandır yani son yetkiyi kendine ver transferi sen noktala.
  • Hocam teknik heyet sorumluluklarından bir kontrol et yetkiler kimde diye bir de arkadaşın dediği gibi sözleşmelere dikkat etmen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbest kalma bedeli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet

Serbest kalma bedeli olabilir.

+1 Serbest Kalma Bedeli

Teknik Heyet Sorumluluklarından kontrol et as takım transferlerini , Başkan Ast Manager ve ya Futbol Direktörü Yapıyor Olabilir

Kulübün Fazla borcu varsa başka satıyor olabilir, genelde yüksek maaşlı iyi oyuncuları satar başkan bu durumlarda..

Sözleşmesi bitmiş olsa teklif ekranı sana gelmez direk oyuncu ile görüşürler, anladığım kadarıyla sana teklif geliyor ama teklife sen dokunamıyorsun başkası onaylıyor sen sadece görebiliyorsun, bunun çözümü de Teknik Heyet sorumluluklarındandır gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.