Bildirim
fm 15 profiline fotoğraf koyabilen var mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: muti009
arkadaşlar günlerdir araştırıyorum forumdan ses seda yok
dosya açılamadı diyo
ben koydum. şu şekilde yapın. Fotoğrafınızı c diski yerine ( masaüstü vb veya belgeler) D diskine atın ve oyuna D diskindeki fotoğrafınızı ekleyin eklenecektir. Eğer pc nizde 2 disk yoksa harici bir diske kopyalayıp da yapabilirsiniz. Mutlaka C diskinden başka bir yerde olsun bende sürekli sorun yaşadım ama bu şekilde çözdüm . Sorun nerden kaynaklanıyor bilmiyorum ama çözümüm bu :) -
beyler bende koyamıyorum.. utku hocam dediğini yaptım "d" ye koydum fotoyu ama ne çare.. belli resim formatlarını mı görmüyor acaba !?.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hitmann9
beyler bende koyamıyorum.. utku hocam dediğini yaptım "d" ye koydum fotoyu ama ne çare.. belli resim formatlarını mı görmüyor acaba !?..
Jpg formatında çalışması lazım resmi paintden 400x400 e ayarlayıp d ye atın çalışması lazım bende böyle çözmüştüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek
quote:
Orijinalden alıntı: hitmann9
beyler bende koyamıyorum.. utku hocam dediğini yaptım "d" ye koydum fotoyu ama ne çare.. belli resim formatlarını mı görmüyor acaba !?..
Jpg formatında çalışması lazım resmi paintden 400x400 e ayarlayıp d ye atın çalışması lazım bende böyle çözmüştüm
hallettim.. "png" formatına çevirdim, gördü..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X