Arkadaşlar oyunu yükledim ama henüz açmadım patchi indiriyorum var mı oyuncu tavsiyeleriniz şöyle genç yetenekli?
Bugün yeni bi kaleci keşvettim 18 yaşında Fener'in U18 alt yapısında oynuyor Volkan babacan'dı heralde 18 yaşında bi sezon 06 yılında aldım 19 yaşında,kaleci olarak onu kullanıyorum
quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O Bugün yeni bi kaleci keşvettim 18 yaşında Fener'in U18 alt yapısında oynuyor Volkan babacan'dı heralde 18 yaşında bi sezon 06 yılında aldım 19 yaşında,kaleci olarak onu kullanıyorum efsane 20 yas altı takımımızn kalesidir kendisi
quote:Orjinalden alıntı: BlindGuardian quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O Bugün yeni bi kaleci keşvettim 18 yaşında Fener'in U18 alt yapısında oynuyor Volkan babacan'dı heralde 18 yaşında bi sezon 06 yılında aldım 19 yaşında,kaleci olarak onu kullanıyorum efsane 20 yas altı takımımızn kalesidir kendisi Doğrudur valla adam süper Birde ajax'da oynayan genc bi oyuncu var uğur yıldırım adında onuda öneririm Wederson'da gzl
quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O quote:Orjinalden alıntı: BlindGuardian quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O Bugün yeni bi kaleci keşvettim 18 yaşında Fener'in U18 alt yapısında oynuyor Volkan babacan'dı heralde 18 yaşında bi sezon 06 yılında aldım 19 yaşında,kaleci olarak onu kullanıyorum efsane 20 yas altı takımımızn kalesidir kendisi Doğrudur valla adam süper Birde ajax'da oynayan genc bi oyuncu var uğur yıldırım adında onuda öneririm Wederson'da gzl Uğur Yıldırım Herenveen'de olmasın
quote:Orjinalden alıntı: Red quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O quote:Orjinalden alıntı: BlindGuardian quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O Bugün yeni bi kaleci keşvettim 18 yaşında Fener'in U18 alt yapısında oynuyor Volkan babacan'dı heralde 18 yaşında bi sezon 06 yılında aldım 19 yaşında,kaleci olarak onu kullanıyorum efsane 20 yas altı takımımızn kalesidir kendisi Doğrudur valla adam süper Birde ajax'da oynayan genc bi oyuncu var uğur yıldırım adında onuda öneririm Wederson'da gzl Uğur Yıldırım Herenveen'de olmasın Valla ben fm06'da bi dönem gecirdim ajax'la şampiyonlar ligine katılmak için maç yaparken o da oynuyordu Birde öyle parmak smile'ı falan koyma almayım o parmağı...
quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O quote:Orjinalden alıntı: Red quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O quote:Orjinalden alıntı: BlindGuardian quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O Bugün yeni bi kaleci keşvettim 18 yaşında Fener'in U18 alt yapısında oynuyor Volkan babacan'dı heralde 18 yaşında bi sezon 06 yılında aldım 19 yaşında,kaleci olarak onu kullanıyorum efsane 20 yas altı takımımızn kalesidir kendisi Doğrudur valla adam süper Birde ajax'da oynayan genc bi oyuncu var uğur yıldırım adında onuda öneririm Wederson'da gzl Uğur Yıldırım Herenveen'de olmasın Valla ben fm06'da bi dönem gecirdim ajax'la şampiyonlar ligine katılmak için maç yaparken o da oynuyordu Birde öyle parmak smile'ı falan koyma almayım o parmağı... ziwro yanlısın var ugur yıldırım herenven de oynuyo
tamam ajax transfer etmiş uğuru yaa bu arada ben oyunu acamadım ziwro nakkasss da denedi hatta acamadık yaa sen nasıl actın lan
quote:Orjinalden alıntı: ErrayN tamam ajax transfer etmiş uğuru yaa bu arada ben oyunu acamadım ziwro nakkasss da denedi hatta acamadık yaa sen nasıl actın lan http://rapidshare.de/files/6743990/fm__al__305___351_t__305_rma.rar.html şunu indir hocam benim fm den çıkan çalıştırma talimatı
quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O quote:Orjinalden alıntı: Red quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O quote:Orjinalden alıntı: BlindGuardian quote:Orjinalden alıntı: ZİW®O Bugün yeni bi kaleci keşvettim 18 yaşında Fener'in U18 alt yapısında oynuyor Volkan babacan'dı heralde 18 yaşında bi sezon 06 yılında aldım 19 yaşında,kaleci olarak onu kullanıyorum efsane 20 yas altı takımımızn kalesidir kendisi Doğrudur valla adam süper Birde ajax'da oynayan genc bi oyuncu var uğur yıldırım adında onuda öneririm Wederson'da gzl Uğur Yıldırım Herenveen'de olmasın Valla ben fm06'da bi dönem gecirdim ajax'la şampiyonlar ligine katılmak için maç yaparken o da oynuyordu Birde öyle parmak smile'ı falan koyma almayım o parmağı... Hadi ya.