Galatasaray kariyerimde 2023 yılındayım.Yabancı sınırlamasından kelli kadromu pek fazla guclendiremiorm.Genc yasta alıp kıralayarak oynattıgım 2 3 iyi genc yabancı oyuncum var.su anda 23 24 lu yaslarındalar.Ve onları da Türk statüsüne alıp oynatmak istiyorum.Ancak bu Türk statüsüne almak için ne yapmamız gerek pek blimiorm Yardımlarınızı Bekliyorum...
belirli bir süre türkiyede kalmaları lazım. adamın profiline gir personalı tıkla en altta görünür ne kadar daha kalması gerektiği. günler dolunca ve vatandaş olmak isterse geçer vatandaşlığa
saol keşke bakmaz olaydım fleck isimli sol bek 18 yasından beri bende su an 24 te ama hala 1600 kusur gunu daha var.
6sene kaldıysa olabilmesi lazım ya. sen geçen günlere bakmış olabilirmisin? days left e bakacaksın sağ taraftakine
Kendi milli takımında oynamışsa 10yıl oyunamamışsa 5yıl da yabancı olmaktan çıkar
birde oyuncuları Türk takımlarına kiralaman gerek
18 yasından beri kadromda olan sol bek Avusturya milli takımında oynadıgından dolayı 10 yıl olms turk takımlarına yolladıgım 2 3 genc var onların sureleri daha kısa.İns Türk statüsüne almadan milli olmazlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme