Şimdi Ara

FM 2011 Şimdi Türkçe mi İngilizce mi Oluyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun zor türkçe olur.artık yamaydı filan idare etcez
  • Pes 11 orjinal olarak Türkçe dil desteğine sahip olacak. Buna istinaden fm'de böyle bir durum yapsa fena olmaz. Fm'i bu ülkede aşırı derecede oynayan insanlar başka ülkelerde yoktur herhalde... Tabi orjinal almalıyız ki Türkçe olsun ama herkesin orjinal oyuna para verecek durumu yoktur. Birde şu açıdan bakmalıyız; "Her sene güncellenen oyuna bir sene için niye para vereyim?" düşüncesi insanlarımızda hakim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgren

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

Ya sen çıkarıcanki bizde almayalım korsan...

Neden ilk adımı onlar atmıyo...Refarans olarak crysis'i gösterebiliriz..Baksınlar bakalım kaç satmış crysis Türkiye de...

Kısaca diyemiyolar çıkarmıycaz çıkarmak istemiyoruz diye yalandan odur budur şudur..Yani adamlar iplemiyo bizi işte...Ama ligimiz artık o kadar kaliteli bir hal aldıki bunu bile bile yapmamaları adamı deli ediyo...

oyun satılsa bile Türkçe çıkmaz

bunu neye dayanarak söylüyorsun?

SI çok çıkarcı bir firma.. birçok kez DH forumu olarak atakta bulunuldu hatta ARAL ile yapılan lastmanda bile baskısı yapıldı fakat adamlar önce ekmek yemek istiyor ve bu çalışma ciddi bir çalışma.. Adamların dediği oldu %8-%10'luk bir orjinal oyun satışı olsa dahi Oyunun Türkçe olarak çıkması 1 seneyi bulur yani zor... PES 11 ilk olarak duyurulmadı Türkçe aynı şekilde yapılmayacağı söylendi seneye yapacaklardı fakat son anda nedendir bilinmez Türkçe çıkarıp atak yaptılar Fifa 11 karşısında ciddi bir ataktır bu.. Türkiye'de PS3 kullananların sayısını düşünsenize.. Pc demiyorum dikkatinizi çekerse PS3 diyorum.. Orjinale yumuluncak ve Konami PES 11 ile Türkiye'den yemediği kadar ekmek yicek :) SI bunu yapması zor yapamazda en az 3 sene bu oyun İngilizce devam eder..

• SI oyunu türkçe yapsın korsan oynayanların çogu bence orjinal oyun alır. ama böle yapmaya devam ederse korsana devam
  • senelerdır orjınal alıyorum artık almıcam
  • yav sadece türkiyede türkçe OLABİLİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamustili

yav sadece türkiyede türkçe OLABİLİR

• Türkçe olacak . O saçma çevirilerden kurtuluyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Türkçe olacak . O saçma çevirilerden kurtuluyoruz .

Kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

quote:

Kaynak?

Doğru ise şayet bir katkımız olacaktır orginal alarak...
  • Olursa çok güzel olur önce CM, sonra pes şimdi FM.Tabii olursa..
    Daha öncede Crysis olmuştu.

Bunlar babalarının hayrına mı yapcaklar bunu??Herkes korsan alıyor.
  • Oyun türkçe falan degil kandırmayın milleti. Adamlar gene diyor. 10bin tane alın yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

Oyun türkçe falan degil kandırmayın milleti. Adamlar gene diyor. 10bin tane alın yapalım.

Beyler babamın hayrına siga gamesden 10000 tane fm11 sipariş ettim.Oyun türkçe olacak merak etmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

Oyun türkçe falan degil kandırmayın milleti. Adamlar gene diyor. 10bin tane alın yapalım.

Beyler babamın hayrına siga gamesden 10000 tane fm11 sipariş ettim.Oyun türkçe olacak merak etmeyin..

• mükemmel bir haber fm'den başka bir şey oynamadığım için orjinalini alıcam türkçe çıkarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

quote:

Kaynak?

Doğru ise şayet bir katkımız olacaktır orginal alarak...

Türkçe çıkarsa tabii ki.

• ya ne türkçesi kardeşim, yukarıda yapımcıların açıklamasını türkçeye çevirdim, hala neyden bahsediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgren

ya ne türkçesi kardeşim, yukarıda yapımcıların açıklamasını türkçeye çevirdim, hala neyden bahsediyorsunuz.

Biri 10bin tane alsın seneye türkçe çıksın
  • ilk önce bi türkçe yapsınlar bakalım gerekli satış olmazsa tekrar ing ye dönerler ama yok paşalar oturdukları yerden çok satmak istiyorlar en saçma dillere bile çeviri var bize yok müstehaktır size korsan satışın bu kadar yüksek olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbucklerjr -- 3 Eylül 2010; 18:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazux

ilk önce bi türkçe yapsınlar bakalım gerekli satış olmazsa tekrar ing ye dönerler ama yok paşalar oturdukları yerden çok satmak istiyorlar en saçma dillere bile çeviri var bize yok müstehaktır size korsan satışın bu kadar yüksek olması.

Bencede , sen önce türkçe yap satılmazsa inge geri dön.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.