Turkcede yapsa pek alan olmaz. Bir oyuna 70-90 lira vermek sacmalik. Zamininda orange box a 45 lira verdim.Icinde 5 oyun vardi. Online oyun oynama destegi oldugu icin tabiki... Cod MW2 yi ele alalim kim dandik bir multi serversiz sistemi olan oyuna 90-100 lira verir.
Fm 2011 orjinal alirsam bana ne katkisi olacak? Internetten indirsemde turkce bulurum oyunumuda oynarim hicbir ucret odemeden. Fm gibi bir oyuna anca 20-30 lira verilir.
Yani bu Türkçe fm çıkartmama konusunda bu kadar diretmelerini anlamıyorum. Bir oyunu Türkçeleştirmek oyuna dil dosyası yazmak kadar zor mu? Altı üstü Türkçe ve İngilizceye hakim birkaç elemana ihtiyacın var o kadar. Bu elemanlara verilen parayıda fazlasıyla geri kazanırsın zaten.
Ortada bir emek var arkadaşlar bu kadar basit değil. ben enayi miyim orjinal alıyım demek. yeni bahane Türkçe çıkartsınlar alıyım oldu ki hiç sanmıyorum o zaman da alınacağını. Şu forumda birine yardım ettiğimizde bile bir teşekkür ne kadar hoşumuza gidiyor. Oyunun içinde milyonlarca kod var. onları yazmak çok zor bir iş ve emek ister. adamlarlar 1 yılını harcıyor ve biz para vermeden oynuyoruz. Adamların yerine koyun kendinizi 1 yılınız harcayıp bir şey yapın ve bunu başkaları beleşe kullansın. param yok maddi durumum yok dersiniz bunu anlarım ama maddi durumu yetecek olan bir sürü insan var. her gün sigara içen bir adam bunu derse gülerim. 1 paket sigara 5 lira olsa 14 gün içmezseniz oyunu alabiliyorsunuz. 2009 u orjinal almıştım ama ondan sonra alma imkanım olmadı malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: 4nt0ny
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
quote:
Orijinalden alıntı: 4nt0ny
evet yapimcilar 2011 in orjinal olarak türkce olucagını soylediler.. hatta bunun icin türk çevirmen aranıyormus..
Çok güzel olucakk
evet güzel olcakta fiyatta güzel olucak :D 80 90 tl diyorlar arkadaslar...
korsanın canı sağolsun.
MErhaba arkadaşlar bence bu olay orjinal alma ile alakasi yok cm 2010 niye turkce idi onu kim aldida orjinal türkçe yaptilar bana bunun cvb ni verebilirmisnizz :D
BU arada oyunu şuan indiriyorum 2.51 gb oyun %60 şi doldu bitsoup.org sitesinde var iyi günlerr tabi p2p yaziyo uzantinin sonunda bakakicaz neyin nesi türkce olup olmadiğinida görecez ama diyildirr bencede iyi geceler herkezee:D
internetten indiren kötü kalpli emeğe saygı duymayan korsan oyuncular varsa rusça çıkan oyunu ingilizceye çevirmek için vereceğim dosyayı indirebilir.