Şimdi Ara

FM 2011 Şimdi Türkçe mi İngilizce mi Oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• evet yapimcilar 2011 in orjinal olarak türkce olucagını soylediler.. hatta bunun icin türk çevirmen aranıyormus..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

evet yapimcilar 2011 in orjinal olarak türkce olucagını soylediler.. hatta bunun icin türk çevirmen aranıyormus..

Çok güzel olucakk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

evet yapimcilar 2011 in orjinal olarak türkce olucagını soylediler.. hatta bunun icin türk çevirmen aranıyormus..

Çok güzel olucakk

evet güzel olcakta fiyatta güzel olucak :D 80 90 tl diyorlar arkadaslar...
  • Türkçe'nin dışında Azerice, Gagavuzca, Uygurca, Özbekçe, Tatarca de olacak Sports Interactive çok seviyormuş bizi, kimse oyunu orjinal almasa da babalarının hayrına böyle bir iyilik yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgren

Türkçe'nin dışında Azerice, Gagavuzca, Uygurca, Özbekçe, Tatarca de olacak Sports Interactive çok seviyormuş bizi, kimse oyunu orjinal almasa da babalarının hayrına böyle bir iyilik yapmışlar

• orjinal almassan türkce olmayabilir yalnz tam bilmiyorum ama... korsan olursa standart ing. olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

orjinal almassan türkce olmayabilir yalnz tam bilmiyorum ama... korsan olursa standart ing. olabilir

korsan da alsan oyunun içindeki dosyaların içeriği değişmez (küçük istisnalar ve ripler hariç).
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgren

quote:

orjinal almassan türkce olmayabilir yalnz tam bilmiyorum ama... korsan olursa standart ing. olabilir

korsan da alsan oyunun içindeki dosyaların içeriği değişmez (küçük istisnalar ve ripler hariç).

cidden ne alaka ya
  • beyler tamam bağırmayalmmm :D

• estağfurullah, ufak bir yanlışlığı düzelteyim dedim. art niyet yok.
  • Olursa süper olur. Önce PES sonra da FM.
  • belli değil. bekleyişteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _can84_

Türkçe olayı çoktan kapandı. Çıkmayacak.

http://community.sigames.com/showthread.php/221875-Please-help-Do-you-have-Turkish-language?p=5795382&viewfull=1#post5795382

ne diyor dostum burda :)

• "It's simply a fact that if a specific region sells enough copies to warrant them having the native language in the game then we'll do it. There are simply not enough people in Turkey buying the game, much like many other countries around the world which means we cannot support the language. "

Basit bir şekilde eğer bir bölge anadillerinin oyunda olmasını hakedecek kadar satarsa biz de bunu yaparız. Türkiye'de yeteri kadar oyunu alan yok, tıpkı dil desteği koymadığımız bir çok diğer ülkedeki gibi.

As Miles previously said:

"No - unfortunately the piracy issue in Turkey was just as bad last year, so despite all my pleas, we got nowhere near the target of sales to enable us to do a Turkish language version, which is a real shame. It would only have taken 5% of those who pirated the game to buy it instead, and your wish would be granted, but instead piracy went up."

Miles'ın daha önce de dediği gibi:

Hayır, malesef korsan sorunu Türkiye'de geçen yılki kadar kötüydü. Tüm iddialarıma rağmen oyunun Türkçe versiyonunu yapabilmek için hedeflediğimiz rakamın yanına bile yaklaşamadık, utanılacak (?) bir durum. Korsan alanların yalnızca %5'i oyunu orjinal olarak alsaydı isteğinizi yerine getirecektik, fakat tersine korsan satışlar daha da arttı.

Evet aşağı yukarı böyle diyor. Şimdi gidip torrent'ten indirmeye devam edin.

• Ya sen çıkarıcanki bizde almayalım korsan...

Neden ilk adımı onlar atmıyo...Refarans olarak crysis'i gösterebiliriz..Baksınlar bakalım kaç satmış crysis Türkiye de...

Kısaca diyemiyolar çıkarmıycaz çıkarmak istemiyoruz diye yalandan odur budur şudur..Yani adamlar iplemiyo bizi işte...Ama ligimiz artık o kadar kaliteli bir hal aldıki bunu bile bile yapmamaları adamı deli ediyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 2 Eylül 2010; 1:00:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

Ya sen çıkarıcanki bizde almayalım korsan...

Neden ilk adımı onlar atmıyo...Refarans olarak crysis'i gösterebiliriz..Baksınlar bakalım kaç satmış crysis Türkiye de...

Kısaca diyemiyolar çıkarmıycaz çıkarmak istemiyoruz diye yalandan odur budur şudur..Yani adamlar iplemiyo bizi işte...Ama ligimiz artık o kadar kaliteli bir hal aldıki bunu bile bile yapmamaları adamı deli ediyo...

yaptıkları sadece satış stratejisi başka birşey değil.. oyun satılsa bile Türkçe çıkmaz yine ingilizce bilmeyenlerin oyunu Türkçe'ye çevirisine kaldık..

• quote:

ilk adımı onlar atsın diyorsun da atsalar da satacağının garantisi yok ki? Yine kimse gidip orjinal almayacak. Adamlar iplemiyo demişsin de adamları iplemeyen asıl biz iplemiyoruz. Gidip korsan alıyor herkes.

bazı insanların beyin yerine başka organ kullandığına cidden emin oldum artık. mübah size anasını satayım, ben olsam ben de çıkarmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

oyun satılsa bile Türkçe çıkmaz

bunu neye dayanarak söylüyorsun?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.