Şimdi Ara

FM 2011 TÜRKÇE YAMA YAPIMI [Türkçe Çeviri İlerleyişi: %xx] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
99.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten 11.1'de çalışması için yaptık :) Evet çalışır. 11.0 için de olanı var, ona da FMGraphics forumlarından ulaşabilirsin.
  • süper olmus hemen yaptım tşkler ... % 100 ne zaman çıkar ?
  • Bir süre vermek zor. Tahmini bir süre olarak istiyorsanız, yılbaşı civarı.
  • skin nerden bulabılırım darkı begenmedım pek
  • slm.. oyunu steam üzerinden kurdum.. bu nedenle bahsettiğiniz klasörler bende yok.. bu yamayı nasıl kullanabilirim acaba..
  • Bu yıl hakkaten tam anlamıyla Türkçe oynayabiliriz inşallah.Yapılan çalışmalar şimdiden buna işaret ediyor.
  • @modernwar2 -http://www.fmgraphics.net/forum/temalar/ şuraya bir göz at istersen.
    @Modzi - C:\Program Files\Steam\steamapps\common içerisinde bulunuyor FM 2011 klasörün. Onun içinde belirtilen yolu bulabilirsin.
    @Firenze - Çeviri en baştan ve tekrar tekrar kontrol ederek yapmamız da buna bir işaret olsa gerek.
  • @AdemÖzkur çok teşekkür ederim.. merakla %100 yamayı bekliyorum.. iyi çalışmalar..
  • bende skın klasörü yok fm 2011 dosyasına gırdıgımde
  • Tam olarak nereye giriyorsun?
  • footballmanager dosyasına girip bakdıgım da yok sonra data ya gırdım orda da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

footballmanager dosyasına girip bakdıgım da yok sonra data ya gırdım orda da yok

arkadaşım belgelerimdeki dosyanın içine "skins" adında bir dosya sen oluşturarak işlem yapabilirsin. bu arada tr çalışmasındaki arkadaşlara emeklerinden dolayı tşk eder sabırsızlıkla beklediğimizi iletmek isterim..
  • Çevirilere son sürat devam ediyoruz.
  • Durmak yok türkçe yamaya devam :)
  • patchı rusca ındırdım oyun calısıo ama rusca calısıo nasıl ıngılızce yapabılırım ?
  • gerçekten güzel olmuş, emeği geçenlere çok teşekkürler %100 yamayı sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperdonado

quote:

Orijinalden alıntı: TurkR10

Sizi bilmem ama ben yama projesini bir üyenin talebi üzerine çıkardım. Daha sonra bu yama sorununu gidermek için internette gezerken sizin yamanızı gördüm. Büyük bir site olmasını bizim sağladığımız bir site ile de site yarıştırıyor değiliz. Derdimiz sitemizi tanıtmak olsaydı yıllardır sadece buna çalışarak zaten tanıtabilirdik. Ama sitemizde bulunmadığınız için bunu anlayacağınızı sanmıyorum.

İllegale karşısınız demek. Kusura bakma da ülkemiz şartlarında korsana karşı olmak pek uygun değil. Bu ülkede orjinal oyun almaya kimin bütçesi yetiyor da herkes orjinal oyun alsın ki? Sizin yetiyor demek. Binlerce insanın heralde oyunu orjinal alacak maddi durumu yok. Ne yapsınlar? Oynamasınlar mı?

Sizinle daha fazla tartışmaya gerek duymuyorum. Belli ki insanlara tepeden bakıyorsunuz ve benim dediklerimi dikkate bile almıyorsunuz. İnsanlar karar verir kimin haklı olduğuna...

PS3 almaya gücün yetmiyor diye onu çalman gerekmiyor sanırım. Korsan muhabbeti bu işin biraz daha yaygın tarafı. Ama en nihayetinde ikisi de bir nevi "hırsızlık"tır. Kimin almaya gücü yetiyormuş... Biz orjinale teşvik ettikten sonra oyunu korsan kullanan onlarca insan orjinal satın aldı. Ne biz ne de Sigames herkes orjinal alsın diyor. %5'lik bir kesim bile alsa bu yeterli olacak, ancak sırf site daha çok ilgi görsün diye korsana yardımcı olmak saçmalıktır. Şu an piyasadaki hangi iyi site korsana böyle yardım ediyor sorarım, büyük site olmaya çalışıyorsanız bencilliği kenara koymanız gerekiyor.

Tepeden bakıyoruz evet, çünkü bizle yarışabilecek bir site değilsiniz ve bu mentaliteyle de olamazsınız. Daha fazla da söylenecek bir şey yok, daha da cevap yazmayacağım daha önemli işlerimiz var.

Sadece zenginlerin kazandığı bi ülkede bu lafları duymak komik.Benim orjinal oyun almaya gücüm yetmiyor arkadaş.Basbaya yetmiyor.Kimin demişsin ya.Bak benim yetmiyor.Ama oynamak istiyorum napıcağız.Türkiye'de illegala karşı olmak kadar saçma birşey yok.Sanki avrupa ülkesiyiz.Emekli maaşı 2000 euro.Askeri ücreet 1000 euro.Oh oyunada bi 50 euro.Kusura bakma kardeş herkesin parası olamıyo.

• FM 2011 - Türkçe Database ve Gerçekçi Türkiye Ligleri bunu indirdim, editor klasörüne attım.
    Sonra bir tema beğendim bunu hallettim.
    11.1.1 patch indirdim ama kurmadım çünkü kürek problemi.
    3.18 GBlık logo ve grafik yaması indiriyorum. ve galatasaray'ı alacağım.
    Bir eksik var mı? FM 2011 - Türkçe Database ve Gerçekçi Türkiye Ligleri açıklamasında Türkçe yazıyordu yama aramadım. Beni cevapsız bırakmazsanız sevinirim.

Bu sorulara yanıt alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

FM 2011 - Türkçe Database ve Gerçekçi Türkiye Ligleri bunu indirdim, editor klasörüne attım.
    Sonra bir tema beğendim bunu hallettim.
    11.1.1 patch indirdim ama kurmadım çünkü kürek problemi.
    3.18 GBlık logo ve grafik yaması indiriyorum. ve galatasaray'ı alacağım.
    Bir eksik var mı? FM 2011 - Türkçe Database ve Gerçekçi Türkiye Ligleri açıklamasında Türkçe yazıyordu yama aramadım. Beni cevapsız bırakmazsanız sevinirim.

Bu sorulara yanıt alabilir miyim?

Bu yamayı çalıştırmak için 11.1 şart mı?

Ben bir türlü çalıştıramadım da

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.