Şimdi Ara

FM 2011 TÜRKÇE YAMA YAPIMI [Türkçe Çeviri İlerleyişi: %xx]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
99.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  FM 2011 TÜRKÇE YAMA YAPIMI [Türkçe Çeviri İlerleyişi: %xx]

%100 Türkçe çeviri çıkana kadar, idareten bir Türkçe yama. 11.1'de çalışmakta. Yama oranı %50 civarıdır.

FM 2011 TÜRKÇE YAMA YAPIMI [Türkçe Çeviri İlerleyişi: %xx]

winRar'dan çıkan dosyayı;
    Sports Interactive/Football Manager 2011/data/languages klasörüne ve Sports Interactive/Football Manager 2011/data/updates/update-1110/languages/changes içine atın. Yani 2 yere de atıyorsunuz. English dosyalarıyla değiştiriyorsunuz. (DAHA SONRA TÜRKÇE YAMAYI KALDIRMAK İÇİN ENGLISH DOSYASININ YEDEĞİNİ ALMALISINIZ) ve ardından cache'i silin.

İNDİR

http://www.dosya.tc/dosya/ZJmKpv/english.rar.html

FMGraphics.Net tarafından hazırlanmıştır.

Türkçe Football Manager 2011

Bir FMGraphics.net klasiği çok yakında, tamamen yeni çevirilerle Türkçe Football Manager 2011 olarak kullanıcılarla buluşacak!

Sevgili FMGraphics.Net üyeleri, Daha önceki yıllarda başarıyla çevirisini yaptığımız oyunun yeni sürümü olan Football Manager 2011 için de çeviri çalışmalarına başladık. Önceki çevirilerdeki hatalarımızı, eksiklerimizi de göz önünde bulundurarak size en iyi yamayı sunmak için kollarımızı sıvadık.

Pek çok kişinin yamayı sabırsızlıkla beklediğinin farkındayız, ancak gerek iyi bir çeviri olmasını istediğimizden gerekse bu işe vakit ayırmak için gerçekten büyük fedakarlıklar yaptığımızdan yamayı aceleye getirmek istemiyoruz. Bu yüzden FMG olarak yamanın yayınlanması için net bir tarih vermeme kararı aldık. Ancak bilmeniz gereken, mümkün olduğunca çabuk bir şekilde ama aynı zamanda olabildiğince başarılı bir yama çıkaracak olmamız.

41831 kelime/cümlenin çevirisi gerçekten çok ciddi zaman alıyor. Kabaca bir hesap yapmamız gerekirse bir cümlenin çevirisi ortalama 1 dakika sürüyor. Tüm dil dosyasının tek kişi tarafından çevrilmesi 697 saat, yani net 29 gün alıyor. Gün içinde bu işe ayırabileceğimiz vaktin kısıtlı olduğunu düşünürsek 100%'e yakın bir çeviri yapmanın ne kadar zaman alabileceğini tahmin edebilirsiniz.

Türkçe Çeviri İlerleyişi: %24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 3 Mart 2011; 14:57:29 >

• hadi hayırlısı...şimididen kolay gelsin...en iyisi çıkana kadar yada cümleyi baştan alayım sports interactive resmi oyunu resmi türkçe çıkarana kadar en iyisi FMGraphics.net olacak....
  • Fm severler için güzel haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Fm severler için güzel haber

Keşke ortaklaşa bir çalışma yapsanız harika bir çeviri olurdu.
  • umarım yuzde 100 yama cıkar, ellerinize saglıkk iyi çalışmalar
  • Fmgraphics forumunda çevirenlerin dediğine göre bu yama yılbaşından önce çıkmayacakmış
  • hatasız, kusursuz bir yama olsunda ben yıl sonuna kadar beklemeye razıyım..

Kolay gelsin bu arada..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2006 TÜRKÇE YAMA...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

hatasız, kusursuz bir yama olsunda ben yıl sonuna kadar beklemeye razıyım..

Kolay gelsin bu arada..

Katılıyorum hatasız bir yama olması için ben de beklemeye razıyım.İngilizce de oynanır ama türkçe oynamanın keyfi bir başka oluyor.

Bu arada Fm 2010 türkçe yamasının 2011 e uyarlanmış hali var ve % 60 türkçe oluyormuş.Deneyen varmı
  • yılbasımı yuh ya bir an once çıkar inş
  • En azındna &50 yayınlasalar şimdilik. Sonra tamamen bitirseler iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Katılıyorum hatasız bir yama olması için ben de beklemeye razıyım.İngilizce de oynanır ama türkçe oynamanın keyfi bir başka oluyor.

Bu arada Fm 2010 türkçe yamasının 2011 e uyarlanmış hali var ve % 60 türkçe oluyormuş.Deneyen varmı

Evet şuan aynı şekilde oynuyorum FM10 dil dosyasını FM11 içine attım şuanda sorunsuz oynuyorum
  • yav az ingilizceniz varsa sabredersiniz yıl başına kadar oyunu tahminen ayın 20 sinde filan alırsınız 1 ay da böyle oynayın nolcak?
  • Ben bu yamayı bekliyorum ama dayanamayıp oynayabilirim.
  • Çok kaliteli bir yama olacağından şüphem yok.:)
  • ingilizceyi cm3 den öğrenmiş bir bire olarak ne kadar sorunsuzda oynasam yinede anadilde oynamanın tadı başka.
  • başarılar. merakla bekliyorum çalışmanızı.
  • merakla bekliyoruz.. teşekkürler
  • Kolay gelsin bekliyoruz.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum yamanızı 2009 ve 2010dan sonra umarım daha iyi bir türkçe yama bekliyor bizi
  • arkadaslar oyunun tamamında turkce yama olsun beklerız nolcak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.