Bu SI Games ne desek az gerçekten aptal bu adamlar insanlar uğraşıyor millet oyununu daha rahat oynasın diye elemanlar dil dosyasının formatını değiştirip çomak sokuyor işe.
quote:
Orijinalden alıntı: imperdonado
koreli arkadaşlarımız halletmiş sorunu yama çalışmalarımız kaldığı yerden devam ediyor :)
çok rahatladım bu cevapla, iyi çalışmalar
Kolay gelsin kolay iş değil yani..
Bu oyun ne zaman TÜRKCE çıkar o zaman Türkiyede orjinal oyunda patlama yaşanır
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
Kolay gelsin kolay iş değil yani..
Bu oyun ne zaman TÜRKCE çıkar o zaman Türkiyede orjinal oyunda patlama yaşanır
Aynen.
bence sırf türkçe diye korsan patlar :) orjinal alanlarda yeterli desteği verdik artık yeter korsan alalım demeye başlar :) burası TÜRKİYE.....
quote:
Orijinalden alıntı: bloodstar
bence sırf türkçe diye korsan patlar :) orjinal alanlarda yeterli desteği verdik artık yeter korsan alalım demeye başlar :) burası TÜRKİYE.....
çoğu kişi bu yüzden orjinal almıyor her yıl SIGAMES aynı bahaneleri uyduruyor bu yıl bakalım satışlara önce sonra Türkce biz müşteriyiz önce ürün sonra orjinal
Crysis çıktığında Türkiye'de satış patlaması yaşadı. Türkçe destek verildikçe ve fiyatlar uygun oldukça korsan azalır.. Bitmez elbette..
gecen senelerde olmayan ozellıkler war chat gıbı bakalım onlarda turkce olucakmı. eğer olursa supper olur. gerekırse 2 ay beklıyelım ama sorunsuz bı yama cıksın. kolay gelsin
Zamanım olsa tek başıma 1 ayda %100 yamayı çıkarabilirim ama malesef hiç zamanım yok işten güçten. Yani diyeceğim şu; Bu yamada da 6-7 kişi çalışıyorsa 1 aya çıkarmaları lazım en geç bence (ingilizceleri sözlükten bakma bilgiden ibaret değilse tabi)
Ama gene de benim tavsiyem ingilizce oynamanız. Hakikaten bu oyundaki dili anlayabilecek kadar ingilizcenin herkeste olması lazım bence (her kelimeyi de bilin demiyorum tabi ki).
En kısa zamandı bitmesi dileğiyle.Kolay gelsin.
%100 Türkçe çeviri çıkana kadar, idareten bir Türkçe yama. 11.1'de çalışmakta. Yama oranı %50 civarıdır.
winRar'dan çıkan dosyayı; Sports Interactive/Football Manager 2011/data/languages klasörüne ve Sports Interactive/Football Manager 2011/data/updates/update-1110/languages/changes içine atın. Yani 2 yere de atıyorsunuz. English dosyalarıyla değiştiriyorsunuz. (DAHA SONRA TÜRKÇE YAMAYI KALDIRMAK İÇİN ENGLISH DOSYASININ YEDEĞİNİ ALMALISINIZ) ve ardından cache'i silin.
Arkadaşlar yamayı kullanıyorum sorun falan yok şimdilik.
FM 2011 ile gelen yeni özelliklerin bulunduğu ekran Türkçe oluyorsa ben de deneyeyim bakalım. Mesela; oyuncularla konuşma, transfer teklifi yapmak gibi yeni bölümler gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
FM 2011 ile gelen yeni özelliklerin bulunduğu ekran Türkçe oluyorsa ben de deneyeyim bakalım. Mesela; oyuncularla konuşma, transfer teklifi yapmak gibi yeni bölümler gibi...
2010 nun yamasının uyarlanmış hali olduğu için 2011 için özel olanlar yok. Yeni çıkacak yama %14 civarı şu an.
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
2010 nun yamasının uyarlanmış hali olduğu için 2011 için özel olanlar yok. Yeni çıkacak yama %14 civarı şu an.
Anladım. O zaman yeni yamayı bekleyelim.
Benimki Türkçe olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: IFatalTürkI
Benimki Türkçe olmadı.
Cache dosyasını sildin mi en sonunda birde her iki yerede atılacak bu dosya.
imperdonado LTC Editor'da yaptığımız dil dosyasının oyunda gözükmesini nasıl sağlarız?