Oyun açıklaması Büyük beğeni toplayan 2014 Yılın Oyunu kazananı Wasteland 2'nin ardından, video oyunlarında kıyamet sonrası türe öncülük eden RPG serisi Wasteland 3 ile geri dönüyor. Tool Font Çeviri açıklama Yama yapay zeka ile çevrilmiştir, bunu dikkate alarak indiriniz. 1.4.0.285987 sürümüne göre yapılmıştır. Dlc yaması düzenlendikten sonra yayınlanacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufken3 -- 26 Haziran 2021; 18:1:44 > |
Wasteland 3 Makine çeviri Türkçe yama
-
-
eline sağlık
-
Eline koluna sağlık hocam. Gears Tactics için de bir translate yama yapma şansınız yok mudur acaba?
-
güzel iş hocam elinize sağlık.
-
emeginize sağlık
-
Eline sağlık Yusuf hocam döktürüyorsun gene 👍 -
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclown
Eline sağlık Yusuf hocam döktürüyorsun gene 👍valla yusuf sayesinde çoğu oyuna yama yapabildik saolsun bu işi bize öğrettiği için.
çoğu oyunu onun sayesinde yapabildim.
-
Elinize sağlık. Uzun zamandır bekliyordum bu yamayı. 2. oyunu pek beğenmemiştim ama 3. oyunu da deneyelim bakalım.
-
Ellerinize sağlık harikasınız👍 -
Ellerinize sağlık, translate normal çeviri değil midir açıklayabiriseniz memnum olurum.
-
Anlam olarak çeviri anlamına geliyor. Fakat forumda insanlar yapay zeka çevirisine direk "translate" dediği için direk "translate" yazdım. Yani Google Translate ile çevirdim.
edit:
Konuyu düzenledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufken3 -- 26 Haziran 2021; 18:4:43 > -
Az önce gameplay baktım neden sevemiyorum bu tarz oyunları?
Başka çevrilmesi gereken birçok oyun olduğundan eminim.
-
Oyunun 85 Metacritic puanı var. İnsanlar oyuna karşı ilgi gösterdiği için çevirdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yusufken3Oyunun 85 Metacritic puanı var. İnsanlar oyuna karşı ilgi gösterdiği için çevirdim.
Nier Automata için bir yama yapma şansınız yok mudur hocam? Onun da metacritic puanı yüksek.
-
Düşünmüyorum.
-
steam versiyonunda oyun açılmıyor, güncellemeyi ne zaman yaparsın hocam?
-
Yama 1.4.0.285987 sürümüne göre hazırlandı.
Güncelleme yapmayı düşünmüyorum.
-
aynı sürümü buldum ama siyah ekranda kalıyor en başında
-
Yama çalışmıyor bilginize indirmeyin boşuna.
Benzer içerikler
- yes your grace türkçe yama
- sniper elite 5 türkçe yama
- baldur"s gate 3 türkçe yama
- diablo 2 türkçe yama
- palworld türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X