Şimdi Ara

FM 2011 TÜRKÇE YAMA YAPIMI [Türkçe Çeviri İlerleyişi: %xx] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
99.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuh yani şu fm formlarından herkez kayıtlarını silsin ozaman ne olur acaba kaç aydır bekliyoruz milleti oyalıyolar
  • :) dağılabilirsiniz... çıkmayacakmış Türkçe yama.
  • venomtrk yapmadi gitti su yamayi
  • Anlamadığım nokta İngilizce cümle çevirisi nasıl 1 dakikanı alabilir? Demek ki sen yeterince ingilizce kelime haznesine veya diline sahip değilsin. Klavye'den yazmak en fazla 20 saniyeni alır. Zaten bunları yapamıyorsan bu işlere hiç kalkışma daha iyi.

Dili en ince ayrıntısına kadar bilsem kimseye muhtaç kalmadan oturur kendim çeviririm. Neyse bir an önce yamanın çıkmasını diliyorum. Fm 2011'i oynayamadık gitti...
  • @Mareşal_T® - Hayırdır sen mi yapıyordun yamayı?

@Kénan - Ortalama verdiğimiz süre 1 dakikadır. Yoksa 3 saniyede çevrilen yerler de var. Fakat bunlar az. Bir cümleden kastımız örneğin 1 FM haberinin tamamı. Basit bir iş sanıyorsunuz sanırım? Çok komplike bir iş bu, işin içinde kodlar, ve bir sürü ıvır zıvır var. Sitenin şuan sunucu bedelini ödeyemedik kapandı fakat hala çeviriye devam ediyoruz.

Bilmeyenler yüzünden bu iş gerçekten çok canımı sıktı. İnsanların bilmediği bir şey hakkında konuşması o kadar basit ki. Şunu da ekleyeyim yapacak biri varsa hay hay, bekleyelim yapsın biz de oynarız onunla. FM oyununun çevirisi FIFA'ya ya da başka oyunlara benzemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdemÖzkur -- 4 Ocak 2011; 20:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdemÖzkur

@Mareşal_T® - Hayırdır sen mi yapıyordun yamayı?

@Kénan - Ortalama verdiğimiz süre 1 dakikadır. Yoksa 3 saniyede çevrilen yerler de var. Fakat bunlar az. Bir cümleden kastımız örneğin 1 FM haberinin tamamı. Basit bir iş sanıyorsunuz sanırım? Çok komplike bir iş bu, işin içinde kodlar, ve bir sürü ıvır zıvır var. Sitenin şuan sunucu bedelini ödeyemedik kapandı fakat hala çeviriye devam ediyoruz.

Bilmeyenler yüzünden bu iş gerçekten çok canımı sıktı. İnsanların bilmediği bir şey hakkında konuşması o kadar basit ki. Şunu da ekleyeyim yapacak biri varsa hay hay, bekleyelim yapsın biz de oynarız onunla. FM oyununun çevirisi FIFA'ya ya da başka oyunlara benzemez.

En kısa zamanda bitirmeniz dileğiyle

• quote:

ve Sports Interactive/Football Manager 2011/data/updates/update-1110/languages/changes içine atın. Yani 2 yere de atıyorsunuz. English dosyalarıyla değiştiriyorsunuz

bu ifade hiç bi forumda yazmıyo helal olsun işte bu sitenin farkı ortada
  • quote:

Kimse kazanç sağlamadı bir işe dört elle sarılmaz eminim sizde öyle, bu yüzden ilerleme çok yavaş oluyor duyuruları bile o kadar nadiren yapıyorsunuzki millet boşuna burada yazıyor. Dört gözle Türkçe yamayı beklemeden başka oyunlara yönelmelerini isterdim çünkü %99 diye duyurulan her yamanın en fazla oyunu %75 oranında Türkçeleştirdiğini gördüm en azından oyunun önemli yerlerinde bu kesinlikle böyle.

O yüzden bu çok zor bir iş demek yerine örneğin: "yama bir sene sonra uygun vaziyete getirilip yayınlanacak" demeniz daha doğru bir hareket olurdu bence. :) Bilmem anlatabildim mi? Evet kesinlikle anlatamadım eminim ters anlaşılacak o yüzden ilave yapayım. Yani demek istediğim böyle hararetli bekleteceğinize milleti dersinizki bizim uygun gördüğümüz en kolay yapabileceğimiz zaman aralığı budur. Bu zaman aralığında kim öle kim kala o yüzden en erken şu tarihe kadar beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 5 Ocak 2011; 2:22:56 >

• Oyuncu özelliklerini ellemezseniz iyi olur. Gözümüz alıştı artık ingilizce sırasına Türkçe olunca tekrar alfabetik sıralanıyor bu sefer sıkıntı oluyor. İngilizce biraz iyi olsa ben de yardım etmek isterdim ama ne yazıldığı anlasam da tam çeviri yapamıyorum.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Kimse kazanç sağlamadı bir işe dört elle sarılmaz eminim sizde öyle, bu yüzden ilerleme çok yavaş oluyor duyuruları bile o kadar nadiren yapıyorsunuzki millet boşuna burada yazıyor. Dört gözle Türkçe yamayı beklemeden başka oyunlara yönelmelerini isterdim çünkü %99 diye duyurulan her yamanın en fazla oyunu %75 oranında Türkçeleştirdiğini gördüm en azından oyunun önemli yerlerinde bu kesinlikle böyle.

O yüzden bu çok zor bir iş demek yerine örneğin: "yama bir sene sonra uygun vaziyete getirilip yayınlanacak" demeniz daha doğru bir hareket olurdu bence. :) Bilmem anlatabildim mi? Evet kesinlikle anlatamadım eminim ters anlaşılacak o yüzden ilave yapayım. Yani demek istediğim böyle hararetli bekleteceğinize milleti dersinizki bizim uygun gördüğümüz en kolay yapabileceğimiz zaman aralığı budur. Bu zaman aralığında kim öle kim kala o yüzden en erken şu tarihe kadar beklemeyin.

türkçe yama konularında artis, kendini beğenmiş bir numarası olmayan çamur tayfası neden hiç eksik olmaz acaba? sen bilirsin mareşal hele bir söylede dinleyek...

• Bazen bakıyorumda çirkef tayfasıda hiç eksik değil hani derler ya kraldan çok kralcılar aynen o karakter üstüne inşaa edilmiş atomlar bütünü.
  • mareşal_T gayet mantıklı konuşmuş en azından bekleyenlere bir tarih verilseydi(günü gününe tutması tabiki mümkün değil) ama en azından 4 ay ile 6 ay arasında çıkartırız deselerdi bekleyenlerde ona göre bekleseydi şimdi herkeste bi umut acaba bir süpriz gelir mi ? acaba yarın çıkar mı? insanların kafasını karıştırmaya kimsenin hakkı yok.

yaptıkları işede cidden saygı duyuyorum çevirmek yeniden yazmak algoritmalar kodlar vs tamam zaten siz 9 ay sonra çıkacak deseniz yine sıkıntı olmayacaktı insanlar başka alternatifler düşünecek olmadı ellerinde sözlük oynayacaklardı ama şimdi herkeste meraklı bir bekleyiş var tüm sıkıntı burdan kaynaklanıyor.

maddi sıkıntıya gelince oyunu orjinal alanların sayısı parmakla sayılıyor zaten siteye yardım beklemek çok abest olur ama reklamlara tıklanabilir tabi insanların o reklamalra tıklaması için bir sebebi olmalı deseniz ki 30 gün kaldı her gün 1 kez reklamlara tıklanırsa maddi sorunda aşılır insanlar 30 saniye ayırır bence buna.

• Tahmini tarihi zaten forumda vermiştim büyük puntolarla :)

Yama Ocak Sonu ve Şubat başlarında çıkacaktır. Bu sürede 15-20 gün sapma olabilir.
  • quote:

Tahmini tarihi zaten forumda vermiştim büyük puntolarla :)

Yama Ocak Sonu ve Şubat başlarında çıkacaktır. Bu sürede 15-20 gün sapma olabilir.

yok artık lebron james
    süper haber bu
  • quote:

Böyle de canımı ye. Sağolasın işte aradığımız cevap.
  • quote:

ben daha önce hiç farketmemiştim belki siteye fazla takılmayıp burda takip ettiğimden olabilir ya da gözümden kaçmış olabilir
    o zaman devre arası transfer yaması ile başa baş bir tarihte gelecek gibi duruyor hayırlı olsun
  • yan yatacakmış çamura batacakmış falan olacakmış filan olacakmış...

belirli kodlarla yazılmış türkçe dil paketini çıkartmak için gerekenler:
    ingiliceyi tükçeye çevirecek kadar dil bilen 1 çorba kaşığı insan.
    gerekli kodlarlarla dosyaları hazırlayacak en az 1 ölçek insan.
    ha çıktı ha çıkacak diye insanları oyalayıp, çıkmış olsa bilse site rankı yükselsin diye çığırtkanlık yapacak 1 su bardağı insan
    yerse diye isteğe bağlı olarak ekstra gelir elde etmek için bir tutam "ya biz bunu yaparız yapmasınada serverın parasını ödeyemedik site kapandı, bi el atında itelim şunu vurdurursak belki çalışır"

işin şakası bir yanada arkadaşın biri yorum yapmış bunu yapmak için bi sürü şey var kodlar ıvır zıvır demiş. ben bi tek gerekli olarak kodu görüyorum bu cümlede ıvır zıvır ve şey kullanılmıyor benim bildiğim dosya yazarken.yanlış biliyor olabilirim tabi iddaa etmiyorum.
    emek harcayan insanlara ve bunu kendisi için faydaya çevirebilen arkadaşlara selamlar saygılar.söyleyecek lafım yoktur.
    esen kalın canlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenancm -- 8 Ocak 2011; 22:38:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenancm

yan yatacakmış çamura batacakmış falan olacakmış filan olacakmış...

belirli kodlarla yazılmış türkçe dil paketini çıkartmak için gerekenler:
    ingiliceyi tükçeye çevirecek kadar dil bilen 1 çorba kaşığı insan.
    gerekli kodlarlarla dosyaları hazırlayacak en az 1 ölçek insan.
    ha çıktı ha çıkacak diye insanları oyalayıp, çıkmış olsa bilse site rankı yükselsin diye çığırtkanlık yapacak 1 su bardağı insan
    yerse diye isteğe bağlı olarak ekstra gelir elde etmek için bir tutam "ya biz bunu yaparız yapmasınada serverın parasını ödeyemedik site kapandı, bi el atında itelim şunu vurdurursak belki çalışır"

işin şakası bir yanada arkadaşın biri yorum yapmış bunu yapmak için bi sürü şey var kodlar ıvır zıvır demiş. ben bi tek gerekli olarak kodu görüyorum bu cümlede ıvır zıvır ve şey kullanılmıyor benim bildiğim dosya yazarken.yanlış biliyor olabilirim tabi iddaa etmiyorum.
    emek harcayan insanlara ve bunu kendisi için faydaya çevirebilen arkadaşlara selamlar saygılar.söyleyecek lafım yoktur.
    esen kalın canlarım.

Ağzına Sağlık.

• Bundan sonra bu forumda bilgilendirme yapmayacağım.

Kendi senaryolarını yazıp kendileri oynayanlar aynen böyle devam edebilirler.
    En çok üzüldüğüm şey de, yama çıkınca bu kişilerin de indirecek olması. Sizin için uğraşıldığı için utanıyorum.
  • quote:

Bundan sonra bu forumda bilgilendirme yapmayacağım.

Kendi senaryolarını yazıp kendileri oynayanlar aynen böyle devam edebilirler.
    En çok üzüldüğüm şey de, yama çıkınca bu kişilerin de indirecek olması. Sizin için uğraşıldığı için utanıyorum.

Birde çocuk gibi "ben oynamıyorum birdaha buraya gelmicem" gibisinden bundan sonra bilgilendirme yapmayacağım diyorsun.
    Adım gibi eminim yetkili bi arkadaş o senmiydin bilemiyorum
    Yılbaşında yama hazır demişti.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.