Şimdi Ara

FM 2011 TÜRKÇE YAMA YAPIMI [Türkçe Çeviri İlerleyişi: %xx] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
99.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hulusi

Bu konu bayağı bi karışmış
    Son durum nedir Türkçe yamaya devammı yoksa durduruldumu?
  • 30-50gün arası %80-95 arası bir yama çıkar gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekeriyahoca

venomtrk yapmadi gitti su yamayi

Gerçekten Okan hocam şu işe bi el atsan,imzanı biraz daha uzatsan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay83 -- 17 Ocak 2011; 16:31:00 >
  • Oyunceviri.com ve Venomtrk el atsa harika olur o kadar dedim ama kabul etmediler.
  • bende 11.2.1 var naptıysam türkçe olmadı. sonunda bir arkadaş language dosyasını attıda yaptım. başka türlü olmuyor sizde %60 üstü türkçe fm varsa bana yardımcı olabilirmisiniz hiç oynanmıyor yarısı ing :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

bende 11.2.1 var naptıysam türkçe olmadı. sonunda bir arkadaş language dosyasını attıda yaptım. başka türlü olmuyor sizde %60 üstü türkçe fm varsa bana yardımcı olabilirmisiniz hiç oynanmıyor yarısı ing :/

Ben de şu an İngilizce oynamaya başladım. Dayanamadım artık kaç aydır bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

bende 11.2.1 var naptıysam türkçe olmadı. sonunda bir arkadaş language dosyasını attıda yaptım. başka türlü olmuyor sizde %60 üstü türkçe fm varsa bana yardımcı olabilirmisiniz hiç oynanmıyor yarısı ing :/

Ben de şu an İngilizce oynamaya başladım. Dayanamadım artık kaç aydır bekliyoruz...

evet ing oynuyoruz resmen. tr yama sözde, oyuncu mutsuz iletişime geçeyim diyorm her yeri ingilizce. taktik yapıcam yazılar ingilizce. en önemli noktaları ingilizce bırakıp abuk subuk yerleri türkçeleştirmişler. gerçekten kim yaptıysa zekasına hayran kaldım. oynamak resmen işkence ama ne yapalım seviyoruz diye oynuyoruz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

evet ing oynuyoruz resmen. tr yama sözde, oyuncu mutsuz iletişime geçeyim diyorm her yeri ingilizce. taktik yapıcam yazılar ingilizce. en önemli noktaları ingilizce bırakıp abuk subuk yerleri türkçeleştirmişler. gerçekten kim yaptıysa zekasına hayran kaldım. oynamak resmen işkence ama ne yapalım seviyoruz diye oynuyoruz...

Valladostlar %50 diyorlar ama nedense bana %20lik gibi biryama geldi olsun emeğe saygı.

• türkçe yama daha haşa yok... pc yi yeni aldım sayılır ilk defa oynayacağım fm ama ing hayatta oynayamam inş lah çıkar artık şu yma
  • Çevirdiğiniz kadarını koyarmısınız şuan için. Hiç değilse biraz türkçe olsun :)
  • %50 Türkçe bir yama var zaten. Forumdan arat görürsün.
  • ben ümidi kestim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

%50 Türkçe bir yama var zaten. Forumdan arat görürsün.

Son güncelleme ile o yamaların da çalışmadığıda söyleniyor aynı forumlarda. Oku görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 5 Şubat 2011; 18:13:50 >
  • ne alemde yama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

quote:

Son güncelleme ile o yamaların da çalışmadığıda söyleniyor aynı forumlarda. Oku görürsün.

sen de biraz okusan o sorunun çözüldüğünü görüsün ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Orijinalden alıntı: igneli

quote:

sen de biraz okusan o sorunun çözüldüğünü görüsün ;)

Benim okuduğum çözümün şuan yapılmakta olan yama üzerinde kullanıldığı. Hali hazırda olan yamada değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdemÖzkur
    Tahmini tarihi zaten forumda vermiştim büyük puntolarla :)

Yama Ocak Sonu ve Şubat başlarında çıkacaktır. Bu sürede 15-20 gün sapma olabilir.

ocak sonunu, son hafta diye dusunecek olursak onumuzdeki hafta cikma ihtimali var diyebilirz sanirim tabi 15 gunden daha fazla aksama yasanmazsa
  • Beklemedeyiz.
  • Tahmini Şubat sonunu bulur
  • bune ya bi ocak sonu bi şubat sonu
    çıkaramayacaksanız çıkarmayın kardeşim sizi zorlayan yokki
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.