Şimdi Ara

FM 2011 TÜRKÇE YAMA YAPIMI [Türkçe Çeviri İlerleyişi: %xx] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
99.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkçe yamanın yapıldıgı sıteye 3-4 gundur gırılmıyor
  • yama çalışmalarını askıya almış galiba ceviri durumunun yüzde kaçlarda oldugunu bile söylemiyorlar
  • Aşağıdaki linkte detaylar var. Doğruluğunu bilmiyorum ama sorularınıza cevap olabilir.

http://www.fmgraphics.net/forum/forum-coplugu/42087-ben-bir-gerizekaliyim.html
  • siteyi miteyi kapatacağız diyorlar
  • Ben oyunu sildiğim için pek takip etmiyorum yamayı. Ama galiba yalan olmuş.
  • Yaptıkları işe saygım sonsuz ama çok uzadı bu iş...
  • Rezillik
  • buda yeni moda oldu türkçe çalışmaları yapan ekipte....YAPMIYORUZ ÇIKARTMIYORUZ BABAMIZIN HAYRINAMI YAPIYORUZ...3-5 eleştiren olunca hemen bi tripler falan....
    o zaman baştan çıkartıcaz demeyin kimse size hadi yapında oynayalım demiyor iz yapıyoruz diyorsunuz sonrada ortalıkta görünmüyorsunuz eleştiri gelincede trip atıyorsunuz ...bide para yardımı yapın türkçe patch yavaş ilerliyor yardıma ihtiyacımız var diyorsunuz klavyeniz benzinle mi çalışıyor....ayıp ayıp çıkartmıcaksanız çıkartmayız kimse size muhtaç değilki...
    ayrıca tüm hata biz türk oyuncuların alın orjinal fiyatıda aman aman yüksek değilki..olsun seneye türkçe oyun bizde rahat ederiz tripçi ekipte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

buda yeni moda oldu türkçe çalışmaları yapan ekipte....YAPMIYORUZ ÇIKARTMIYORUZ BABAMIZIN HAYRINAMI YAPIYORUZ...3-5 eleştiren olunca hemen bi tripler falan....
    o zaman baştan çıkartıcaz demeyin kimse size hadi yapında oynayalım demiyor iz yapıyoruz diyorsunuz sonrada ortalıkta görünmüyorsunuz eleştiri gelincede trip atıyorsunuz ...bide para yardımı yapın türkçe patch yavaş ilerliyor yardıma ihtiyacımız var diyorsunuz klavyeniz benzinle mi çalışıyor....ayıp ayıp çıkartmıcaksanız çıkartmayız kimse size muhtaç değilki...
    ayrıca tüm hata biz türk oyuncuların alın orjinal fiyatıda aman aman yüksek değilki..olsun seneye türkçe oyun bizde rahat ederiz tripçi ekipte..

Aynen

Yapacak olan adam yapıyorum diye ortalığı ayağa kaldırmaz. Yaptım diye koyuverir. Hem yapıyoruz şu kadar zamanda biter diyor, hemde bir sürü tripler. Madem öyle yapıyorum deme, yaptığın zaman haber edersin.

Türkçe oyunlara bu kadar aç insan varken, yama yapacam dersen, herkes çabuk çıkması için yüklenir. Hele konu FM gibi bir oyunsa...

• fmg nin yaptığı saçma salak işlerden biri daha... okadar ay geçti gözle görülür bir ilerleme yok ve başka forumlardada okuduğum kadarıyla ortak yapımıda kabul etmemektedirler bu yaptıkları bencillikten öteye gitmiyor

ha bide dediğiniz gibi moda oluverdi bu davranış artık yama yapacaz yardım diye çıkıyorsunuz sonra yama iptal veya kızdık durdurduk diyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz bizle kardeşim...
  • Kısa zamanda bitmesini dileriz.
  • Zaten FM 2012 çıkar yakında.. FM 2011 %100 türkçe yamadan umudu kesmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 14 Şubat 2011; 10:02:57 >
  • :s bende yeni aldım oyunu :S:S yama yok diye yeni öğrendim ne yani kesin çıkmicakmı bu yama
  • Oyun çıktığından beri ekip hergün 15-20 satır çevirse bitmişti şimdiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

Zaten FM 2012 çıkar yakında.. FM 2011 %100 türkçe yamadan umudu kesmek lazım.

Evet 8 ay falan var Fm 2012 nin çıkmasına az kaldı.
  • Oyunceviri.com konu açtım gerekli ilgiyi duyarsa açtım konu yama çalışmalarına başlıcaklar

http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?1772-Football-Manager-2011-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-%C4%B0ste%C4%9Fi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

Oyunceviri.com konu açtım gerekli ilgiyi duyarsa açtım konu yama çalışmalarına başlıcaklar

http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?1772-Football-Manager-2011-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-%C4%B0ste%C4%9Fi

Gerekli ilgi duyarsa mı?

Bu oyunun türkçe yamasını kaç bin kişinin beklediğini söylemeye gerek var mı ki

• @igneli

işte o kitleye ihtiyaç var açtım konuda 5 kişi mesaj atmış 94 tık almış, mafia 2 eklenti paketi yaması sanırsam 63bin küsür tıklanmış 68 sayfa cevap yazılmış arz talep meselesi
  • Sırf türkçesi yok die fm oynayamıyanlar var diğer çoğu oyunda ing. olmayan çok rahat oynuyor ama fm öyle değil .
  • "Türkçe çalışmasının devam ettiğini eklemekte de fayda var. İlerleyiş hakkında bilgi verilecek fakat ne zaman çıkacağı hakkında bilgi asla verilmeyecektir."

Adem Ozkur un bugun yazdigi yorum budur.Yama calismalari devam ediyormus
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.