Şimdi Ara

fm 2012 oyuncu gelişimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fm 2012'de 2016 yılındayım, ilk yıllarda oyuncuları çok iyi geliştirdim, hatta muhammet'in gücünü 10'a kadar çıkarttım fakat 3 yıl geçtikten sonra oyuncuların özelliklerinde hiçbir şekilde artma veya azalma olmadığını farkettim. teknik kadrom aynı ve antrenman seviyelerinde 4,5 yıldızdan aşağı olan yok. sırf bunun için takım değiştirdim belki düzelir diye. yeni takımda da aynı. sırf bu illletten dolayı genç oyuncu alamıyorum gelişmeyecek diye :(

hatta bir şey daha dikkatimi çekti; yıllar ilerledikçe maç öncesi konuşmalarda oyuncuların verdikleri tepkiler çok azalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtimaniac -- 7 Şubat 2013; 14:07:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gtimaniac

selam arkadaşlar,

fm 2012'de 2016 yılındayım, ilk yıllarda oyuncuları çok iyi geliştirdim, hatta muhammet'in gücünü 10'a kadar çıkarttım fakat 3 yıl geçtikten sonra oyuncuların özelliklerinde hiçbir şekilde artma veya azalma olmadığını farkettim. teknik kadrom aynı ve antrenman seviyelerinde 4,5 yıldızdan aşağı olan yok. sırf bunun için takım değiştirdim belki düzelir diye. yeni takımda da aynı. sırf bu illletten dolayı genç oyuncu alamıyorum gelişmeyecek diye :(

hatta bir şey daha dikkatimi çekti; yıllar ilerledikçe maç öncesi konuşmalarda oyuncuların verdikleri tepkiler çok azalıyor.

oyuncular yaslandıkca ozellıkler gelısımı yavaslar veya durur

• quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

quote:

selam arkadaşlar,

orası kesin sıkıntı şu ki, gençler gelişmiyor. gelişmesini geçtim, düşmüyor bile... oyuncu profilinde değişimleri açtığımda değişen hiçbir şey yok, özellikler hep sabit. çok uzun zamandır böyle bu. hani dönemsel bir şey olsa anlicam da.

oyun statüsünde iç çamaşırlarını tersten yıka yazıyor basın toplantılarına paso asistanı yolluyorum acaba bundan mı, bunlar geliyor artık aklıma :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

quote:

selam arkadaşlar,

orası kesin sıkıntı şu ki, gençler gelişmiyor. gelişmesini geçtim, düşmüyor bile... oyuncu profilinde değişimleri açtığımda değişen hiçbir şey yok, özellikler hep sabit. çok uzun zamandır böyle bu. hani dönemsel bir şey olsa anlicam da.

oyun statüsünde iç çamaşırlarını tersten yıka yazıyor basın toplantılarına paso asistanı yolluyorum acaba bundan mı, bunlar geliyor artık aklıma :)

zaten fm 12 nın korsan cracklarında sorun vardı ülke itibarı vsde artmıyor bunun gıbı sorunları var

• Benim fm 12 ıcın oyuncu gelıstırme uzerıne bırkac konum olmustu buradan yararlanabılırsın dıye dusunuyorum
    http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2012-genel-konular/53748-muhammed-demirci-show.html
    http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2012-genel-konular/51176-oyuncu-gelistirme-takip-alani.html

• oyun orijinal, aldığıma pişman olduğum tek oyun zaten. nerede o 2008ler 03-04'ler :(
  • Personal listesnin ss ini atarmisin ? Bi baki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 19 Gözlemcilik hakkında
    6 yıl önce açıldı
    FM 2019 OYUNCU TAVSİYELERİNİZ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Training iyi değildir belki
    diğer bir sorun antrenörlerin iyi olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

Personal listesnin ss ini atarmisin ? Bi baki.

antrenman seviyelerimin hepsi 4buçuk veya 5 yıldız dostum. bu kadronun çoğunu ilk 4 yıl beşiktaş'ta korudum 3 yıl falan oyuncuların seviyelerinde hareketlenme vardı. (şimdi hepsi sabit, azalma da yok)

personel kadrom

yardımcım:
    -mauro tassotti

f.team coachs:

-david platt
    -rene meulensteen
    -marcelo bielsa

coachs:
    -matthias sammer
    -bobby mimms
    -brian mcclair
    -massimo bonini

goalkeeping coachs:
    -silvio louro
    -christophe lollichon

fitness coachs:
    -fabio mahseredijian
    -mark howard
    -gian nicola bisciotti

youth coachs:
    -sergio moura
    -emerson avila
    -leonel alvarez

valla bunların disiplin, motive etme ve ilgili pozisyon hocalığı hepsi en az 18. bildiğim kadarıyla en önemli faktörler de bunlar, yıldız arttırımı için. zaten çok da kaymağını yedim bu özelliklerin fazla olmasının :)

edit: sammer'e teklif götürdüğümde coachluğu kabul etti haftalık 40.000 dolara :) takımım da tottenham. hile hurda yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtimaniac -- 15 Şubat 2013; 13:48:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Assising

Training iyi değildir belki
    diğer bir sorun antrenörlerin iyi olmayabilir.

training'de muhammed'e özel bir şeyler yaptıydım, onda da baya bi geliştirmiştim. onun dışında traininglere hiç dokunmadım. orijinal hali. ama orijinal halinde bile ilk 3 yılda dehşet zıplamıştı özellikler. son iki yılda hiçbir oyuncuda geçmiş özellik değişikliklerini göster dediğimde değişim gözükmüyor. tek sıkıntım bu :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.