fm 2012 de yabancı oyuncuyu türkçeleştirme süresi neden 10 yıl ?
Önceden 3 yıldır çat diye türk oluyorlardı acaba bir hata mı yapıyorum yoksa bir değişiklik mi oldu bu konuda?
Ara transfer yamasını indir hocam 5 yıla düşüyor Türk olma süresi
milli takımında forma giymiş ise 10 yıl oluyor ya da milli takım bilgisinin orada(declared for national team) yazarsa 10 yılda türk olur. milli takım forması giymemiş oyuncular 5 yıl olur
bende değişik bir sorun var. adamı alıyorum 1-2 yıl oynatıyorum. türk olması için belli bir gün kalıyor. ama adamı yabancı bir takıma kiraladığımda ya da sattığımda bu günler siliniyor. bu bir sorun mu yoksa şu anki kurallar bu şekilde mi?
quote:
Orijinalden alıntı: lonelyboy34
bende değişik bir sorun var. adamı alıyorum 1-2 yıl oynatıyorum. türk olması için belli bir gün kalıyor. ama adamı yabancı bir takıma kiraladığımda ya da sattığımda bu günler siliniyor. bu bir sorun mu yoksa şu anki kurallar bu şekilde mi?
Sende başka takıma kiralama
quote:
Orijinalden alıntı: LuNaTiC23231
quote:
Orijinalden alıntı: lonelyboy34
Sende başka takıma kiralama
kaç yaşındasın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme