Şimdi Ara

Fm 2013 Ve Steam Uyumsuzlugu Sorunlar Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fm 2013 ögrenci indirimi varken ortalama 2 ay önce aldım oyunu ne kadar oynadın dersen 3 5 saati geçmez sebeb ise steam i her açtıgımda update yapıyor 110 mb lik ve artık bu çile haline geldi diyebilrim.

bundan mütevellit şimdi hiç açamıyorm oyuna tıklıyorum steam ç.içi olmalıdır ç.içi olun ag yok fln gibi şeyler diyor yanlz ag fln var steamda ç.içi kesinlikle ç.dışı falan diil

resimde belirttigim gibi doluyor gözüküp ag yok fln diyor ayarlardan ülke olarak indirme yerine turkiye seçtim yine aynı sorunlarla karşılaşmaktayım lütfen yardmcı olacak varmı lütfen şu oyunu artık fm 2013 kısayoluna tıklayınca oyuna direk girmek istyiyorum

bilgisayara format attım . oyunu kaldırdım kurdum indirdim güncelleme yaptı ama sonra reset atınca aynı şey yine update ve updateyi yapmıyor. lütfen yardm edin

teşekkürler

• konu güncel yardım edecek kimse yok mu
  • DNS ayarlarınızı otomatik yapıp deneyin bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

DNS ayarlarınızı otomatik yapıp deneyin bir de.

valla yaptım oldu skntı yok dns otomatik yaptm ama bilgisayar kapatmadm :D hani kapatınca açılınca sonra girer mi açılır mi bilemem korkudan kapatamıyorm :D
  • Dostum büyük ihtimal dns den daha demin ben yüklemeye çalışırken steamı hata verdi.Dns yi otomak olarak yaptım.Sorun çıkarmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3laststand

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

DNS ayarlarınızı otomatik yapıp deneyin bir de.

valla yaptım oldu skntı yok dns otomatik yaptm ama bilgisayar kapatmadm :D hani kapatınca açılınca sonra girer mi açılır mi bilemem korkudan kapatamıyorm :D

Otomatik DNS'de kalın bir sıkıntı çıkmaz muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.