Şimdi Ara

FM 2015 Crash dump hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kariyeri açtım. devam'a bastım ve crash dump hatası verdi. çözen eden var mı Allah rızası için? o kadar bekledim hevesim kursağımda kaldı

• Oyun Korsan olduğundan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Aragorn -- 25 Kasım 2014; 21:11:29 >
  • belgerim e gir gizli dosyaları göster de oradan app data dosyasına gir local gir sonra "sport interactive" bu dosyada preferences ve caches dosyalarını sil sonra fm 2015 veya daha önceki sürümlerini kullandıysanız onlara da girin aynı işlemi uygulayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer0106

belgerim e gir gizli dosyaları göster de oradan app data dosyasına gir local gir sonra "sport interactive" bu dosyada preferences ve caches dosyalarını sil sonra fm 2015 veya daha önceki sürümlerini kullandıysanız onlara da girin aynı işlemi uygulayın

hiçbirini yapmadan girdim birden bire yok oldu :D yine de sağol
  • murderer0106 M kullanıcısına yanıt
    2 Gündür uğrasıyorum herşeyi denedim en az 2 defa indirip silmişimdir 2-3 yerden farklı farklı indirdim oyunu kurdum yine fark etmedi bu hatayı alıyorum bi türlü düzeltemedim dediğin yerdeki dosyaları en az 3 defa silmişimdir oyuna açmak için tıkladıgım zaman otomatik kendiliğinden yüklüyo o dosyaları yardım ederseniz cok sevinirim

FM 2015 Crash dump hatası?

• oguz009 O kullanıcısına yanıt
    Aynı hatayı alıyordum cd den atmıştım bilgisayara. Onu sildim torrenttan indirdim oyunu. Virüs programını etkisiz hale getirip yönetici olarak çalıştır diyince oldu hocam deneyin isterseniz
  • oyunu kurarken virüs prog. kapatın. kurulum bitince oyunun klasörünü ve fm uygulamasını güvenilir listeye ekleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.