Şimdi Ara

FM 2015 Full ya da Classic Mode ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok uzun zamandır ara verdiğim FM oynuna tekrar başlayacağim. Fakat tam olarak FM 2015teki Full ve Classic mod arasındaki farkı anlayamadım.
    Siz hangi modta oynuyorsunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkürler

• Bende bir açıklama istiyorum. Yeni modda çok detay var. Bi açıklarsanız seviniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full mod candır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

Bende bir açıklama istiyorum. Yeni modda çok detay var. Bi açıklarsanız seviniriz

+1

• Klasik mod normaline oranla daha az detay içeriyor. İstersen maçı oynadan dahi sonuçlayabiliyorsun. Teknik ekibe sadece başları alıyorsun. Baş gözlemci, baş doktor, futbol direktörü gibi. Normal modta çok fazla detay var ve çok zaman harcamak gerekiyor. Bu zamanı harcayamam diyenler için FM klasik mod çıkartıldı
  • Classic mod daha az detay içerir.
    Full mod ise çok daha detaylı ve zordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Klasik mod normaline oranla daha az detay içeriyor. İstersen maçı oynadan dahi sonuçlayabiliyorsun. Teknik ekibe sadece başları alıyorsun. Baş gözlemci, baş doktor, futbol direktörü gibi. Normal modta çok fazla detay var ve çok zaman harcamak gerekiyor. Bu zamanı harcayamam diyenler için FM klasik mod çıkartıldı

bireysel antrenman sistemi klasik modda yok diye biliyorum varsa bilgilendiriseniz sevinirm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 'Classic Mod':Çok sorulu basın toplantılarından sıkılan kısa basın toplantıları olan oyunun daha hızlı akmasına yarayan moddur.Yani kısacası çok detaylarla uğrasmak ıstemeyenler bu modu secerler.Ayrıca yıllardır Full modu oynamama rağmen Classic modun arayuzu ve akıcılığı daha hostur bana göre.

'Full Mod':Yönettiğiniz takımla iç içe olan,çoğu fm oyuncusunun tercih ettiği moddur.
  • Açıkçası oyundan ne istediğiniz önemli. Ben tam bir manejerlik oyunu oynamak tüm detaylarına kadar bu oyunu yaşamak istiyorum dersen full mode bence tüm beklentilerini karşılayacaktır. Ama ben kısa sürede maç yapayım sonuç odaklı olsun zamanım yok az detay detay olsun beni tatmin eder diyorsan. Classic Mode.
    Karar senin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.