Şimdi Ara

fm 2015 oyuna başlarken menajer itibarı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyunu yeni aldım. kuzenim beşiktaş, ben de bursaspor'u aldık. maksat rekabet olsun. antrenör belgesini uluslararası pro lisans a, futbolculuk tecrübesini de eski milli futbolcu yaptık. lige bir başladık, ikimiz de uçuyoruz. ben gs'ye 3 attım, deplasmanda fener'i yendim falan. tabii olabilir, ama önceki oyunlara göre kolay geldi. sonra da bunun başta tercih ettiğimiz seçeneklerden kaynaklandığını düşündük.

siz başlarken ne tercih ediyorsunuz? bunun dengesi nedir? önceki fm'lerde herkes için fix tercihler vardı, dolayısıyla başarılarımızı karşılaştırabiliyorduk. ama şimdi hangi lisansı vs. tercih ettiğin falan da çok önemli sanırım? oyuna bırakma seçeneği var ama bu kez de güçlü takım olduğumuzda oyun bizi çok güçlü yapacak vs. çıkamadık işin içinden.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Önemli olan sezon sonu hocam.

Niyeyse herkese oyun kolay geliyor lakin bence çok zor. diğer konuya bakarsan sezonun nasıl geçtiğini görebilirsin benim açımdan
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    valla villarreal'le barca ve rmadrid'e yenilmeden şampiyon oldum ilk sezonda daha ne olsun? kimse denemedi mi yahu? herkes en kolayda mı oynuyor? ya da sanmıyorum ama, bu özellikler oyunu etkilemiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.