Şimdi Ara

FM 2016 MEVKİ/ROL SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kadromda yer alan bir oyuncu var orjinal mevkisi Ortasaha(sağ) ve Ortasaha(merkez) olarak gözüküyor..
    Oyuncumu Sağ kanat yapmak istiyorum. Geldiğinde sağ kanat için yeterli gözüküyordu ama hala doğal mevkisi olamadı bir türlü..

Yaklaşık 1 senedir kadromda sağ kanatta düzenli oynatıyorum.
    Antrenman Mevki rol ayarlarından Sağ kanat / Kanat olarak antrenman verdirmeme rağmen 1 senedir gelişim gösteremedi hala aynı.

Bu sorunu nasıl aşabilirim???

• quote:

Orijinalden alıntı: hezleky

Merhaba beyler,

Kadromda yer alan bir oyuncu var orjinal mevkisi Ortasaha(sağ) ve Ortasaha(merkez) olarak gözüküyor..
    Oyuncumu Sağ kanat yapmak istiyorum. Geldiğinde sağ kanat için yeterli gözüküyordu ama hala doğal mevkisi olamadı bir türlü..

Yaklaşık 1 senedir kadromda sağ kanatta düzenli oynatıyorum.
    Antrenman Mevki rol ayarlarından Sağ kanat / Kanat olarak antrenman verdirmeme rağmen 1 senedir gelişim gösteremedi hala aynı.

Bu sorunu nasıl aşabilirim???

çoktan alışması lazımdı sağ kanata.Yazmışsınız ama yinede tekrar ediyim bireysel antrenmanları asistana bırakmayın siz ayarlayıp sonra bıraksanız bile kendi kafasına göre ayarlıyor asistan.Bireysel antrenmandan sağ kanatı işaretleyin ona çalışsın.Maçlarda hep sağ kanat oynatın , alışması lazım

• Oyuncunu yaşı da önemli. Genç bir oyuncuyu daha kolay adapte ederken yaşı geçmiş oyuncuya öğretmek daha zor olabilir.
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Dediğin şeyi yaptım ustam ama hala 1 sezondur aynı gelişim göstermedi sağ kanatta işin garibi orta saha sağ mevkide kanat rolünde maksimum performans gösteriryor full yeşil yani :)
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Geldiğinde 19 yaşındaydı hocam şuan 20 :) Hatta ismi Rodrigo Bentancur
  • quote:

Dediğin şeyi yaptım ustam ama hala 1 sezondur aynı gelişim göstermedi sağ kanatta işin garibi orta saha sağ mevkide kanat rolünde maksimum performans gösteriryor full yeşil yani :)

Sizin bahsettiğiniz sağ açık büyük ihtimal , çünkü yanlış yazmışsın sağ kanat ve merkez orjinal mevkisi demişsiniz.Yani olması lazım oyun orjinal mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağ açık, sağ kanat aynı şey diye biliyorum hocam :) değil :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2018 Takım Değerleri Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sağ açık, sağ kanat aynı şey diye biliyorum hocam :) değil :/

sağ kanat orta sahanın sağıdır , sağ açık ileri uçtaki kanat. Yani sağ kanat hamit , sağ açık bruma gibi.. Oyun orjinal değilse bunlar olabilir tek çare orjinal almak.Korsanlarda sıkıntı var zaten.Bi fm 15'in korsanı sıkıntısızmış.Orjinal al kafan rahat olur benim orjinal.En azından maçta yenildiğin zaman orjinal oyunda taktikte vs nerede hata yaptığını düşünürsün , korsanda öyle değil taktikte sıkıntı olmasa bile crackli vs olduğu için saçmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 14 Eylül 2016; 23:06:29 >
    Sağ açık o zaman hocam :D
  • quote:

Sağ açık o zaman hocam :D

anladım , sorun tamamen korsan olmasından kaynaklı.Orjinal tavsiye ederim
    Yeni çıkacak olan fm 2017yi orjinal almayı düşünüyorum. Sanırım tek çözüm başka bir crack denemek olacak yinede teşekkürler
  • quote:

Yeni çıkacak olan fm 2017yi orjinal almayı düşünüyorum. Sanırım tek çözüm başka bir crack denemek olacak yinede teşekkürler

korsan fm 16 lar hep sıkıntılı böyle.Fm 15 in korsanında sıkıntı yokmuş fakat yinede orjinal en iyisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.