Şimdi Ara

FM'ciler yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler, yılların oyunu FM'ye yeni kapıldım ve oyunda çok istediğim bir durum var.

Amatördeki Beykozspor'u yönetmek istiyorum ama bir türlü lige çıkamıyor ve çıkma ihtimali de diğer her amatörle aynı. Beykoz'u nasıl lige çıkarıp devralabilirim ya da böyle bir şey yapabilir miyim, yardımcı olursanız çok sevinirim :)

• Öncelikle Belirli bi taktik belirle takımın için. Antrenmanları onun üzerine yaptır takımına. Oyuncu transfer etmek yerine kendine bi kardeş kulüp bul (Fenerbahçe-Beşiktaş-Bursaspor bu iş için uygundur). 1 Lig atlayınca belirli bi miktar para geliyor sana o parayla Tesislerini geliştirebilirsin Tabi yönetim kabul ederse. Takımla sürekli toplantılar yap sorunları belirle. Rakiplerin hakkında Gözlem raporları yap. Örneğin sağ bekleri Kötüyse sol kanatını Etkili kullanıp gol bulmaya çalış. Oyunda belirli bi taktik yaptıktan sonra takım işliyor. Eğer yapamazsan taktik (oyun orjinal iste Steam Atölyesinden) Forumlardan taktik bulabilirsin. Bende 5 yıldır oynuyorum ama hiç hazır taktik kullanmadım diyemem. İlk başlarda kullanmıştım. Eğer sende oyuna yeni başladıysan VE FM2015 oynuyosan yanlış yapıyosun. FM08 oynamanı öneririm. Senin biliceğin iş. FM10 eğiitici olur senin için. İyi forumlar. KolayGelsin bol gollü günler.

EDİT:: Fm08 oyunu en sevdiğim FM oyunudur. FM10 ise 3 boyutlu Ayrıntılara yeni giriş yapılmıştır. BU oyunlarada bi göz atmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombaci99 -- 6 Ocak 2015; 13:05:07 >

• Çok sağol tavsiyeler için, FM 2015'e başladım ama CM'den beri oynayan abim yardım ediyor biraz onla alışıyorum oyuna.

Ama benim asıl sorunum Beykozun oynanabilir kulüpler arasında olmaması, PTT 2. Lige çıksa alabileceğim de Amatörde gösteriyor ve alamıyorum kulübü, onu PTT 2'ye çıkarmanın bir yolu var mı yoksa sadece kendi kendine çıkmasını bekleyerek mı alabilirim takımı ?
  • Oyunun eğer orjinal iste Steam da FM2015 editör var onu indirerek Kendin kulüp yaratabilirsin. Yada hazır Yamalar var BAL (BölgeselAmatörLigler). DonanımHaber' de varmı bilmiyorum ama Başka forumlarda bunun gibi yamalar Var. İyi forumlaar
  • Teşekkür ederim yardımların için çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.