Şimdi Ara

Fm için puan verseydiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf türkçe bölümü yok diye %80 yama indiriyoruz yine adam akıllı olmuyor
  • 80. Önceki oyunda olduğu gibi rakip taktiğini atak olarak değiştirdiğinde mutlaka gol ve goller buluyorlar ama siz verdikleri açıktan gol atamıyorsunuz. Önceki oyunda bu daha kötüydü 2010 da biraz daha iyileştirmişler. Ayrıca önceki oyunda olan oyunun seslerini minimuma indirseniz bile menü geçişlerinden sonra maça döndüğünüzde bir anda taraftar sesleri yükseliyor bunu hala düzeltememişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

70 verirdim.30 puanı da,belli bir süre oynadıktan sonra bayıyor artık oyun.Bu yüzden kırardım 30 puanı.

Normalde baymaz. Ama sen genede bayıyor dersen Menejerlik oyunlarına ara ver. Oyun yavaş yavaş hatırlatır kendini sana . Yok hala bayıyor dersen bir kaç arkadaş bul landan yada aynı pc den fark etmez. Hile yapmayacak bir adamı host yapın. Sonrada hilesiz oynayın. :) Gene baydı dersen bir daha menejerlik oynama .

Puan olarak 9,3/10. Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da bazı hatalar var. onun dışında en iyi FM oyunu. CM 01 02 kadar sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 24 Kasım 2009; 5:58:49 >

• 26 verdim. Derste çok konuşuyor. Zeki ama çalışmıyor.
  • Ona puanım 9
  • Crash Dumps Hataları Yüzünden 10 Üzerinden 8
  • her maç bir golümün ofsayt ve faul gerekçesiyle iptal edildiği, frikik ve uzun şut özelliği 17 olan olrta saha oyuncumun istisnasız her frikiğinin barajda kaldıgı ve karşımdaki takımların ceza yayından her frikiği gol olduğu için puanım 6.
  • ben 89 veriyorum.11 puanı maç motorundaki bazı aksaklıklar,türkçe olmayışından ve ufak tefek hatırlamadığım buglrdan kırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Sırf türkçe bölümü yok diye %80 yama indiriyoruz yine adam akıllı olmuyor

Evet o yüzden 100 üzerinden 80 verirdim
  • Ve ben gol olacak ve olmayacak pozisyonları çok net anlayabiliyorum.Belli oluyor hemen hemen....Gol yiyeceğimdede anlıyorum ve en kötüsü hiçbir maçım 0-0 bitmedi.%75-80 ilk 15 dakikada gol oluyor maçlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Pain No Gain

Ve ben gol olacak ve olmayacak pozisyonları çok net anlayabiliyorum.Belli oluyor hemen hemen....Gol yiyeceğimdede anlıyorum ve en kötüsü hiçbir maçım 0-0 bitmedi.%75-80 ilk 15 dakikada gol oluyor maçlarda.

Aynen öyle atağın gelişinden gol olup, olmayacağı belli oluyor.
    Birde benim takımın kalitesinden mi bilinmez ama.
    Ceza sahası dışından, uzaklardan müthiş goller oluyor
    .

• 85-90 falan veririm. Kenan'ında dediği gibi onlarca dilde "yükleniyor" yazısı yazarken dünya genelinde yarım milyara yakın insanın bildiği dil olan Türkçe "yükleniyor" bile yazmamışlar. Yazıklar olsun...

Onun dışında oyunun bazı kısımları gerçekcilik dışında. Bazı zamanlar 20 milyona aldığımız bi oyuncuyu aldığımız kulübün sattıktan sonra daha fazla para verip istemesi. Resmen tükürdüğünü yalıyorlar bazen. Onun dışında biraz daha eksik var ama aklıma gelmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

85-90 falan veririm. Kenan'ında dediği gibi onlarca dilde "yükleniyor" yazısı yazarken dünya genelinde yarım milyara yakın insanın bildiği dil olan Türkçe "yükleniyor" bile yazmamışlar. Yazıklar olsun...

Onun dışında oyunun bazı kısımları gerçekcilik dışında. Bazı zamanlar 20 milyona aldığımız bi oyuncuyu aldığımız kulübün sattıktan sonra daha fazla para verip istemesi. Resmen tükürdüğünü yalıyorlar bazen. Onun dışında biraz daha eksik var ama aklıma gelmiyor...

Gol attıktan sonra hemen tekrar gol yemen olabilir mi unuttuklarından bi tanesi ?
  • Julio Cesar gibi bi kalecim var üst üste 5-6 maçtır bireysel gol yiyor elinden kaçırıyor vs bu yüzden 80 civarı bişe veririm. Bide mesela Eto'o gibi bi adam karşı karşıya 3-4 pozisyon kaçırıyor ama Balotelli bikerede atıyor golü
  • 100 üzerinden 60.
  • 80 veririm.kolay oyuncu satılamıyor...
  • ben 60-70 arası bişiler verirdim...
    oyunda bir çok hatalar var...
    mesela basın mensupları sürekli aynı sourları sormamalı maçlar içn...
    3 yıldır oynuyorum şl uefa felan dahil hiç bir maçım 0-0 bitmedi...
    berabere bitmeside bi hayli zor ya yenşyosun yada yeniliyosun
    oyun motorunda örneğin faul olduğunda yada kornere çıktığında adam topu gidiyo alıyo yerine koyu bu beni açıkçası çok bayıyor...
    robinho,adebayor gibi isimlerin teke tekte gol atamaması fakat karşı takımdan tanımadığım bir futbolcunun hemen golü bulması bire birde...
    her maçta golümün ya faul yada ofsayt die iptal edilmesi...
    bazen maçta berabere kalsak bile kazandı die haber gelmesi(mesela maçın adamı seçilen robinho nun yorumunda 3 puan aldığımız için mutluyuz gibisinden bişi yazıodu isteyene ss koyabilrim)...
    türkçe olmaması...
    yeni taktik sistemini beğenmemem
    büyük takımların her taımları yenenilmesi(bence bu çok saçma küç.ük bir takım atak bile yaamıyor)...

daha aklıma gelirse yazarım ben açıkçası beğenmedim fm10 u

• yada 90 veririm piyasadaki en iyi manager oyunu
  • Hala oyunu Türkçe yapmamaları oyunun en büyük eksikliği
  • 100 Üzerinden 84,5 :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.