Şimdi Ara

Fm için puan verseydiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fm için puan verseydiniz kaç olurdu (100 üstünden)? nerelerden eksiltirdiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Fisher -- 16 Kasım 2009; 18:45:13 >

• 100.. her yönüyle iyi bi oyun yapmışlar.fm09dan kat kat iyi. her frikik gol olmuyor , ters kanatlara top atıyolar , oyuncu satmak cok kolay değil , ev sahibi deplasman olayı gayet düzenli. vs vb.. bana göre güzel bi oyun yapmışlar
  • Peki oyuncu satmak kolay değil kısmını çürütecek kanıtlar olsa kaç verirdin?
  • kendi kariyerimde çürütecek bi şey görmedim şu zamana kadar ki yorumumuda ona göre yaptım
  • oyuncu satmak kolay değil ama diğer fm serilerine göre daha gerçekçi. 1 milyon etmeyecek bir adamı gidip 3 milyona kakalıyamıyorsun yada iyi bile olsa tüm sezon maça çıkmamış bir oyuncuyu gidip rahat rahat satamıyorsun. şu an 2013'teyim gördüğüm en pahalı transfer 45 milyona yapıldı. belki 10.2 de felan transfer işini kolaylaştırırlar ama şu durumda oyun bence daha gerçekçi
  • evet katılıyorum
  • Yazılanların tamamını okudum ve sen haksızsın Dave! (Dave haksız bir kişi).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 09 Zor Mu Saçma Mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hehe
  • oyun aşırı gerçekci cidden,her maç üst.
    ha birde ilk 10 dk gol yemezseniz ekstaradan puan kazanıyormuşsunuz.
  • 80 verirdim. 20 puanı, oyundaki fazla abartıya ve Türkçe olmamasından kırardım.
  • 100 üzerinden 90 falan verirdim
  • 90 puan 10 puanı türkçe olmayışından kırıyorum..
  • Abartı kısımları nereler ? ben genel dh yorumlarının hepsine baktım da bu en değişiği .
  • 70 verirdim.30 puanı da,belli bir süre oynadıktan sonra bayıyor artık oyun.Bu yüzden kırardım 30 puanı.
  • 100 üzerinden 80 verirdim.
  • 100 üzerinden 95 verdim gitti
  • 90 veririm.
  • 85
  • Ben 83 verirdim. Beşe de tamamlamazdım.

Beter olsun!!11
  • Çok oynamadım o yüzden oynadğım kadarıyla 100 veriyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.