Bildirim
fm oynarken sinirlenip leptobun monitörünü gırdım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Parayi veren dudugu calar. Elbette yaparlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
tahmini maliyet ne olur ki -
Orjinali 250$ ın altında olmaz. Marka modele göre de değişir tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: dertliyiz
tahmini maliyet ne olur ki
Yetkili servisine sorabilirisin. Ucuza yaptirmak istersen notebook tamircileri var forumda onlara ulasip fiyat alabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
olmadı monitör bağlarsın.ama yedeğe 1-2 tane daha al derim. -
Yeni bilgisayar öneriyorum ben bundan sonrasında.Paneli kırmışsınız onu bulmanız size baya pahalıya patlar.O paraya az daha katıp yenisini alırsınız.Masaüstünde kullanıyorsanız monitör takıp takılabilirsiniz,internette ebayda bulabilirsiniz aslında bir araştırın derim genede. -
quote:
Orijinalden alıntı: dertliyiz
lenovo marka. dıştaki plastik değil de içerdeki görüntünün oluştuğu tablet mi ne, işte o çatladı. yumruğumun izi çıktı. yaparlar mı ki tamirci.
Yaparlar.
250$.
Bu kafa ile gideceksen banka kredisine gir. Düzenli olarak Sana 250$ kredi onaylasın.
not : 2.el panel kullan. 100 TL! -
panelin 15.6 ise sıfır paneli 130 140 150 tl civarına bulabilirsin. montajıyla beraber en fazla 200 tl mal olur. merkez serviste yaptırırsan daha pahalıya gelir. -
2. el yada hurdaya çıkmış kendi bilgisayarınızdan bulmaya çalışın en temiz yol -
Hocam git fiyatı ögren bence ilk ona göre karar veririsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X