Şimdi Ara

Fm recorder ım tamirden sonra kayboldu.Creative muvo tx fm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de "creative muvo tx fm" var, geçenlerde açılma problemi vardı, doğubank da tamir ettirdim ama radyodan kayıt özelliği gitti(fm recorder).tekrar götürdüm bişey çıkaramadılar.Böle bişey olabilirmi ya da nasıl olabilir, sorun ne olabilir.Dışında bi değişiklik yok ama içi değişmiş olabilir mi,ya da versiyon değişikliği yol açmış olabilir mi.Şu an yüklü versiyon 1.23.03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporcu23 -- 25 Mayıs 2007; 18:26:07 >

• yeni firmware ile birlikte radyodan kayıt özelliği kalkıyordu bildiğim kadarıyla..
  • arkadaşım kessinlikle yeni firmware den olan bişe bu bnde geçenlerde v200 mü firmware ettim aynı şekilde bnm de radyodan kayıt özelliği kapandı daha sora yabancı bi siteden eski versiyon buldum tesadüfen yeniden geldi özellik bnce sen eski sürüm lerine bak firmware in

ii günler
  • Teşekkürler arkadaşlar eski firmvare buldum diyelim nasıl yükleyecem anlatabilirmisiniz
  • cihazı bağla firmwari aç cihazı arıyacak daha sorasını kendi hallediyo ama şarkılartı yedekle çünkü aynı zamanda biçimlendirme işlemi de yapıyor
  • radyodan kaydı geri getiremedim eski versiyonu yükleyemiyorum.en son versiyon yükleniyo ama eskiler yüklenmiyo,çözüm önerisi olan var mı
  • En son 1.24.03 ü yükledim ve recorder geri geldi.Nihayet başardık:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zoru başardın desene bnm gibi bnde döndürene kadar ak la karayı seçtimiştim

iyi günler
  • sağol kardeşim sayende, acemilik işte naapalım
    quote:

Orjinalden alıntı: ghan87

zoru başardın desene bnm gibi bnde döndürene kadar ak la karayı seçtimiştim

iyi günler

• ilginç
  • merhaba arkadaşlar bugün mp3 playerım bir anda dondu ve kaldı. usb ye takıyorum usb görüyo ama içine giremiyorum bilgisayarı donduruyor. firmware güncellemesi yapayım dedim ona da giremiyo ne yapabilirim. önerileriniz nelerdir?

birde bunu tamir eden yerler servisi falan bi şeyi varmı bildiğiniz
  • kardes 0312 418 81 20 ıle bır gorus yardımcı olrlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.