Şimdi Ara

FM TRANSMİTTER'LER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
671
Cevap
2
Favori
340.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki bende cd clar var kaset takmıyorum yani
    ben ne yapcam
  • Bnde kaset çalar war da noluyo :D kasedi takıyorum kablo yüzünden kapanmıyo teyibin kafası..ya da kablolya birlikte kaset zor giriyo fln..o yüsden transmitter alıp en azından şansımı denemeyi düşünüyorum..Zaten kurtköy yolunda zor çekiyo radyo :D pendik-maltepe civarında oturan warsa ve bu aletten aldıysa nerden aldıını yazabilir mi ?
  • Fm transmitterlar modeline göre değişmekle birlikde genelde Flash disk hafıza akrtı yada kendi içindeki müziği çalarak yada ipod mp3 cd çalar gibi hariçi cihazlardan gelen sesi Fm bandında yayın yaparak otodan sanki bir radyo dinliyormuş gibi dinlemenizi sağlayan cihazlardır

Aşağıdaki linkden daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz
    http://mp3-fm-transmitter.blogspot.com/2007/04/fm-transmitter-ne-ie-yarar.html
  • CY-688 Fm TRANSMITTER kullanan arkadaşlar acaba bu cihaz pilleri söküldüğünde ayarlanan frekans hafızada kalıyormu acaba.
  • asla almayın ses bozuluyor, sonra iyi iyi diye kendinizi kandırıyorsunuz. kablo yok tamam ama sesde yok, üstelik bu gün benimki tamamen değişik şekilde çalışmaya başladı, ses yarım geliyor. çin mallarından başkada yok piyasada zaten bunlardan. gitti 80 kaat.
  • bende geçen hafta sonu aldım bir tane o hani 2 tane küçük kalem pille çalışan termometreli ve zaman saatli olandan..mp3 player bağladım ve inanılmaz berbat birşey verdiğim 20 liraya gerçekten acıyorum..İstanbul'da olduğum için mi bu kadar kötü bilmiyorum ama hiç memnun kalmadım kısacası..kaset adaptörüne devam ediyorum bende..gerçi kaset adaptöründe de şu sorun var kısık seste müzik dinlerken kasetten gelen dönme sesi şıkır şıkır şeklinde rahatsız edici oluyor..ne zaman ki sesi açıyorum ve müzik o şıkırtıyı bastırıyor o zaman sorun yok..bir de taşra da deneyeceğim fm transmitteri..
  • ozaman kaset adaptöre dewam
  • sd ve mmc kart okuyuculu en ucuz transmitter ne kadara bula bilirim doğubankta var mdır
  • doğubanktan 35 ytl ye buldum 30 a faln alırım işte küçük bi yerde yaşıyorum kasetteki kadar verim alabilirmiyim siah bişey üstünde 5 tane faln ışık var işte ses kaLİTESİNİ EN AZ radyodan dinlediğim kadar alırmıyım ki?
    http://urun.gittigidiyor.com/FM-Transmitter-7-KANALLI-CAKMAK-GIRISINDEN-SOK_W0QQidZZ4964619 ürün bu ii ses kalitesi sağlar mı?
    edit: fiyat

bir soru daha bu cihazlar kaç metreye kadar çekerlerrya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzgrpnr -- 28 Mayıs 2007; 19:17:24 >
  • bende kendi tecrübelerimi aktarayım
    önce bunu aldım kumandasına yarsıyıp
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4865395
    ama ses kalitesi çok kötüydü radyodan iyi çekmiyordu boşuna verdim parayı bide flash disk almıştım :(

sonra bunu aldım ve mp3 çalar aldım ipod nano şeklinde
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4625348
    bundan gayet memnunum mükemmel çalışıyor 200 kanal ayarlama imkanı var (87.5 ten 180.0 a kadar) böylelikle ankara ve istanbuldada işe yarar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roche -- 4 Haziran 2007; 19:57:22 >

• Bende bu cihazı alanlardanım. Ses kalitesi tabiki çok iyi değil. Ancak benim parazitlenme gibi bir sorunumda olmadı. Antenin önde olması halinde sanırım daha iyi sonuç veriyor. Ancak istediğiniz şarkıyı bulup çalmak biraz zaman alıyor sonuçta ileri geri tuşlarıyla bulana kadar arıyorsunuz.
  • şimdi ben dediğimi alım mi yoksa şu 200 kanallıktan mı alım kanal bulma sorunu olmaz küçük bir yerde yaşıorum ses kalitesi ikisi arasında hangisi daha iyi 200 kanallık olanı deneme iimaknım oldu alım mi acaba onu.. yoksa çakmağa takılandan mı flash disk bağlıcam
  • bu olumsuz yorumları okuduktan sonra tatmin olmadım gittim aldım bir tane dijital olnlarından. fakat içimde bi kuşku kalmış ya aldığım adamla sıkı sıkı pazarlık ettim beğenmezsem getiririrm diye. sonuç hüsran!!!!
    berbat bir alet. çok ilkel
    bu kadar mı adi olur. eline alınca dökülecek gibi. ambalajı bile yok. poşetin içinde satıyorlar. ses kalitesi de kötüydü. vazgeçtim götürüp verdim. bu işe kaliteli markalar (sony, creative,pionner vb.) el atana kadar yanaşmayın derim naçizane.................
  • Bir sürü transmitter cihaz aldım bunlardan iki tanesi tavsiye ediyorum bu işte en ucuzunu alırsanız tabi size kutusuz dandik ürünler gönderlir aldığım yere sordum kumandalı kart girişli modeli tavsiye etti
    Bende aldım 6 kanallı görünümüde çok hoş değil siyah istedim önce yok denildi son bulunmuş gönderilmiş siyah renk İyi oldu Bu ürün 87.7 frekansında kullnıyorum o frekansda radyo olmasına rağmen bastırıyor radyo frekansını bu ürünlerde bu çok önemli 500 frekansı olsun istanbulda boş frekans yok gibi oto içinde bastırmalı radyo yayını birde ucuza alacaksanız 200 kanalı tavsiye ederim yani flash diskli kullanmayacaksanız
    Bu üründen kendime aldım sonra 3 adetde arakadaşlarıma aldım özellikle direk mp3 kullanacaksanız bu 200kanallıyı alabilirsiniz malum ucuz artı şu mesele var bunun ses girişi 3.5mm standart eğer kullnacağınız mp3 mp4 wolkman Cd çalar falansa sorun değilde orijinal ipod sa 2.5mm ses çıkışını 3.5 çeviren ses kablosuda lazım
    Öyleyse şunuda alın gerçi ben elektrikçide daha ucuza buldum ama kapa sabaydı tercih edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realy078 -- 15 Kasım 2008; 4:17:36 >

• *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realy078 -- 15 Kasım 2008; 4:16:55 >
  • kaset adaptörü kullann bence diğerinden iyidir. ama çok güzel bi ses beklemeyin her ikisinden de.
  • evet en mantıklısı kaset adaptör bende ondan aldım bazen kaset tam oturmayınca sorun yaratıo ama idare ediyoz işte
  • Fm transmitter hiç bir işe yaramayan garip bir icat özellikle de büyük şehirlerde yaşıyorsanız(frekansların hepsi dolu bulsanızda karışıyor zaten) , kaset adaptörüne gelince ben bir tane kullanıyorum ya ucuz birşey aldığım için ya da hepsi böyle teyp içinde takur tukur ses yapıyor ses kalitesi aslında fena değil cd kalitesine yakın ses veriyor bir de şu gürültüsü olmasa
  • Bende almayı düşünüodum. Kaset adaptörü var bende daha önce sony GT300 cd çalar vardı çalındı, kaset adaptörü denedim cd çalara yakın ses verio. Ama bu kablo olayları çok çağdışı Bu yüzde fm transmitter almaya karar vedim ses kalitesi önemli diil iyi çeken radyoların kalitesinden memnunum zaten öle kaliteli ses hastası diilim parazit olmasın normal ses versin yeter mp3den istedim şarkıları dinlemek benim derdim. Bi tane buldum ama marka fln yoktu üstünde, 256 mb dahili varmış flshlada artırılabilio 7 kanalı var 60 ytl dio garantiside var 1 gün dinle beğenmessen geri getirirsin dio bilinen sorunlar nedir şimdi 1 günde annayamam elimde patlamasın daha sonra kullanan arkadaşlar nelerini test etmemi önerir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterorion -- 18 Temmuz 2007; 4:20:57 >
  • arkadaşım senin alacağın 7 kanallı ve 60ytl çok pahalı.www.gittigidiyor.com adresine bak bi istersen.burda 210 kanallı uzaktan kumandalılıları var.ben burdan 35 ytl ye aldım 2 aydır kullanıyorum çok memnunum.ses kaliteside çok güzel.şehir içindede çok güzel çalıyor.2gb da flash bellek alırsan sana yeterde artar bile..!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.